Dakle koji puding s vrhnjem ste vi toliko hvalile???
Odem danas i vidim dvije vrste - jedan u kojem je zapakirano 4 komada (ili vanilija ili čokolada) i malo dalje pudinzi s vrhnjem, po nekoj jedinstveno niskoj cijeni, posebno po komadu se prodaju, te imaju vaniliji i čokoladu. I uzmem te pojedinačne jednu vaniliju i jednu čokoladu. I dođem doma, probam vaniliju i ono, niš, običan puding od vanilije (ima šlag na vrhu), pa sam ostala razočarana....
A nisam provjerila je li različiti proizvođač ovih mojih i onih po 4 pakiranih, tako da se pitam jesam li fulala?!
Paaaa ... mislim da je to puding od 500 ( ili ne znam koliko ) grama , u kremastoj neprozirnoj ambalaži.
Puding valjda napravljen na vrhnju umjesto na mlijeku
kad je tako ukusan![]()
evo , našla i sličicu
http://www.lidl.hr/cps/rde/xchg/SID-...4182_24722.htm
http://www.lidl.hr/cps/rde/xchg/SID-...4182_25073.htm
Je li ta lignja očišćena?
čisto sumnjam s obzirom na oči kojima te lignje gledaju s ambalaže
nije radila stranica, da...
Moram još nešto napisati, pred neko vrijeme trebali smo mijenjati metlice brisača. Originalne su cijenom vrlo povoljne: 430 kuna :eek
tada se pojavila akcija u lidlu. Složene su po centimetrima i specificirani su modeli vozila na koja pašu.
Dakle, ne da su dobre, nego su odlične.
a za četrdeset i četiri kune da ih promijenim svake godine ili češće, isplatile su se
jel trebam reći da smo na sljedećoj akciji kupili još jedan par za rezervu :D
Ima netko ovaj kuhinjski uređaj, voljela bih čuti recenziju?
http://www.lidl.hr/cps/rde/xchg/SID-...ndex_25013.htm
znate li drzi li Lidl zemlju za cvijece?
U Lidlu nisam vidjela zemlju za cvijeće (pa sam kupila u omraženom Konzumu po 26 kn/50 lit.) .
u baumaxu na jankomiru imaš preko nekoliko vrsta, a neke će biti i na akciji jer je 20.03. otvorenje nekog preuređenog dijela, vidjela danas katalog. a u lidlu nisam vidjela zemlju nikad
Evo info za istočni dio grada:
U Lidlu nisam vidjela (bila danas, od zelenjave imaju samo nekakav mix i orhideje koje nisu ništ jeftinije nego po drugim dućanima).
Kupila u petak u dućanu Kalia na Slavonskoj tj. Žitnjaku vrećetinu od 50 litara crne zemlje za cvijeće za (mislim) 26 kn. Ima i u Konzumu, vidjela i u kvartovskom dućanu i u Dioni ali nisam zapamtila cijene.
odlicno, hvala!
U Baumaxu na Žitnjaku zemlja za cvijeće 13 kn/ 40 litara
i imaju zemlju za cvijeće- mislim 20 l je 12 kn
Posljednje uređivanje od NanoiBeba : 30.03.2012. at 10:23
je ... mi kupili jučer tri komada ...nisam ju još otvorila ali po težini vreće čini mi se da je to ona praškasta zemlja...a ne ona crna kvalitetna.
ali ionako nam treba za popunit neku bačvu pa će biti ok...
ali za ovo moje sobno izmučeno bilje namjeravam kupiti neku kvalitetniju zemlju... koja u sebi ima još štogod od hranjivih tvari.
Je, to ti je neki treset. VIdjela i okrenula se na peti, nije da ne valja, ali to nije ono što meni treba. Zemlja je dobra ako ju miješaš sa vrtnom, za rahljenje, ali ne sviđa mi se za samostalnu primjenu. Ova Lidlova bi dobro poslužila za malčiranje cvjetnih gredica da ne raste drač. O tom potom... U Baumaxu i Kaliji imaju namjensku zemlju (više vrsta) za iste pare.
majke ti mile, i oko zemlje se vode rasprave. Ja kupim prvo na što naiđem. (a nije nešto da mi biljke uspijevaju)
Ja neću o zemlji ... Mi tamo kupujemo sve sladolede, prefini su, papirnu galanteriju ( wc, kuhinjski), kupke za tusiranje i w5 deterdjent za sudje.
Ona tematska meksicka ili kineska hrana mi je bila grozna.
jel netko kupio onaj neki kreativni set http://www.lidl.hr/cps/rde/xchg/SID-...ndex_25305.htm
jel se isplati?
Mi smo ga kupili, moja curka je oduševljena, i to totalno oduševljena.
Ona inače obožava takve stvari.
To ti je inače onako malo uskršnje tj. ima za napraviti nekakve košarice, ima papirića sa uskršnjim motivima i tako.
Ali puno toga nema veze sa Uskrsom.
super Mima, hvala ti
šibam danas poslije posla u Lidl, a planiram i sutra po boje za jaja
Mi smo ga kupili prosle godine- odličan je
i mi smo lani kupili taj set, imam još ostataka, koristili za uskrs i za božić, morat ću po novi
Jel kupio netko ovaj projektor;
http://www.lidl.hr/cps/rde/xchg/SID-...ndex_25308.htm
Posljednje uređivanje od Cheerilee : 30.03.2012. at 22:31
Je li zubatac očišćen?
Ima li onih čokoladnih malih jaja u mrežici?
ja sam kod nas u lidlu uspjela uzeti 2 paketa (jedan za nas,jedan za nećake) i to jedva jedvice jer su ljudi opet trpali nemilice hrpetine u kolica.... pa mene bi bilo sram uzeti 10 paketa odjednom.... al dobro...o tome su već bile rasprave....
da li u vašim lidl-ovima ima onog hrena Mikado u staklenci od 200g? blagi i ljuti...ja ga već mjesecima nemogu naći a odličan je.....
Kupila nekidan očišćene osliće, jadranski oslić i piše zemlja podrijetla Hrv., oko pola kg/16-17kn čini mi se. Uglavnom, prekrasni su bili, ukusni, iznenađujuće svježi. Bila sam ugodno iznenađena, jer obično ta smrznuta riba mi je bljak. Bio je još i filet soma, ali sam se nećkala i na kraju nisam uzela.
Što se ribe tice, ja sam kupila one pastrve smrznute i bile su odlicne, pa sam kupila jos.
u Lidlu kod Arene je jučer bilo podosta ovog sladoleda za 12kn (8 korneta).
I sad im je i čok. za kuhanje na akciji, meni je prefina. 200g cca 7.50kn
tu čokoladu za kuh. i ja kupujem, stvarno je odlična, klinci je obožavaju jesti umjesto mlječne :D
Evo malo iskustva iz Lidla. Kupila sam sinu ROLE tamo Crivit dječje prije 2 godine dapače čak su i bile na popust (oko 160 kn) produžuju se na tri broja. ODLIČNE su ko nove još i danas. A vozimo se na njima dosta često. Kad ih prerastemo ponovno ćemo ih tamo kupiti.
Koliko se ja sjećam bilo je proljeće čak nisu ni imali neku akciju u prospektu nego sam navratila poslije posla po kruh i usput kupila stvarno dobre role. Ništa moraš malo pratiti pa ih možda upecaš i na akciji. Sretno.
Ima li tko ovakav biciklić da podijeli iskustva?
Trina hvala za info, ne vidim ništa u prospektima. Nadam se da će biti i manjih brojeva...