Stranica 5 od 84 PrviPrvi ... 345671555 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 201 do 250 od 4163

Tema: preporuke i kritike proizvoda u supermarketima

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Danas probala njihove knedle sa šljivama koje spominjete - mljac, izvrsne su!

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Citiraj andream prvotno napisa
    Danas probala njihove knedle sa šljivama koje spominjete - mljac, izvrsne su!
    X

TeddyBearz avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja probala napokon onu čokoladu s kavom, mljac!

ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj TeddyBearz prvotno napisa
    jelda

cvijetak avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Muesli pločice, u bijelom omotu - s raznim voćem i prelivene jogurtom! Njam. A jedna košta oko 1,20 kn.

aishwarya avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Citiraj TeddyBearz prvotno napisa
    I ja sam neki dan,

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Mi redovito kupujemo lisnato tijesto na papiru za pečenje. Vidio sam nekidan toga i u Dioni pa nije kriza, ali im je super. Jedno od rijetkih jela koja djeca mogu pripremati sa svim užitkom i kad je gotovo sve se pojede

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Kupila u subotu dvije hokkaido tikvice (10 kn/kg, otprilike svaka ima baš oko 1 kg). Fenomenalne su i baš odgovarajuće veličine.

Tražila daikon, ali nije bilo. Zimi to redovito kupujem tamo. Sad preferiram plac za svježe povrće, ali čim vani padnu temperature, prebacujem se na njihovo voće i povrće 100%.

Eh, da ... nismo kupili jer ne trebamo, ali vidjela sam dječjih jakni jesenskih (ne predebele, za niže razrede oš) po 80 kn. Traperica znaju imat po 50 kn, kupila je svekrva mom mlađem. Vidjela sam da ima i za djevojčice (ljubičaste, ružičaste) a za malu djecu do 2 godine zgodne kombinacije pamučnih majica dugih rukava + proštepani prsluk bezrukavac. To je lutrija jer nikad ne znaš što ćeš naći, ali uvijek ponjušimo...

Djenka avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Isto kupujemo lisnato tijesto na papiru za pečenje. Pizza od njega je nešto fantastično.

Smokvica. avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Meni se još nije dogodilo da odem iz lidla praznih ruku, uvik je nešto zanimljivo na akciji

Smokvica. avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Danas probali njoke
    Na akciji po kile 3,99kn .. i torteline po istoj cijeni!

Zara1 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

probali i knedle

Smokvica. avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Mi smo ih večerali,dobre su skroz al su mi ledo maaalo bolje ( al i duplo skuplje!).
    Jos jedan + za Lidl!!

Kavin avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj Djenka prvotno napisa
    Isto kupujemo lisnato tijesto na papiru za pečenje. Pizza od njega je nešto fantastično.
    Šta stvarno na tome radiš pizzu - baš na lisnatom ili si mislila na već razvaljano tijesto za pečenje pizze?

Djenka avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Bas na lisnatom, koje je razvaljeno vec na papiru za pecenje, zuti omot, smotano u mali tuljac, kosta oko 5 kn. MM radi tako da uzme cca 3 ta paketica, pa u slojevima stavlja sunku, sir, kojesta, premaze vrhnjem i onda zarola sve zajedno u roladu. Bolji mi okus nego kad se radi pizza s tjestom za pizzu tj kruh.

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

upravo se osladila lidlovim waffel mix-it

mix za vafle u plasticnoj boci, samo ulijes 3 dcl mlijeka, smuckas u tome i ispeces u pekacu. nista sporkavanja sudja :D

u kombinaciji sa mirabel dzemom od sljiva iz lidla

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj Djenka prvotno napisa
    Bas na lisnatom, koje je razvaljeno vec na papiru za pecenje, zuti omot, smotano u mali tuljac, kosta oko 5 kn. MM radi tako da uzme cca 3 ta paketica, pa u slojevima stavlja sunku, sir, kojesta, premaze vrhnjem i onda zarola sve zajedno u roladu. Bolji mi okus nego kad se radi pizza s tjestom za pizzu tj kruh.
    jel vi to lisnato iz Lidla još razvučete ili nema potrebe?
    ja ga u pravilu još malo nategnem

Djenka avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

ne razvučemo ga, samo otpakiramo pa slažemo. Viš dobra ideja, sigurno bi se dalo i navuči za tanje tijesto

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Nema potrebe.

anatom avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Netko je rekao da imaju Radler, a ja ga nenadoh

moze objasnjenja u kojem dijelu da ga trazim!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Radler je u 1. redu s desne strane , iza coca-cola i piva , mislim da je zadnji u redu , nekako u blizini voća

anatom avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

dalmatinka pogledam sutra.o OBOZAVAM piti

piplica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Zašto, oooo zašto sam čitala ovaj topic, tako sam se opako navukla na njihove čokolade, kava, lješnjak, badem, tutti frutti, crne, bijele...

pužić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

mi jučer probali knedle sa šljivama, super su meni, al mm ne voli jel imaju cimet.tj u nutra su jabuke i šljive s cimetom.Ima li možda neko pakiranje gdje su čiste knedle sa šljivama bez cimata?

Dream avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj pužić prvotno napisa
    mi jučer probali knedle sa šljivama, super su meni, al mm ne voli jel imaju cimet.tj u nutra su jabuke i šljive s cimetom.Ima li možda neko pakiranje gdje su čiste knedle sa šljivama bez cimata?
    Hm, da, cimet malo i meni smeta. Ali, nadam se da ću se naviknuti. Do sad još u Lidlu nisam vidjela druge knedle u istom cjenovno-kvalitetnom razredu kao što su ove, a da su bez dodatka cimeta .

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

kazem ja mm jucer: zaboravimo na crnu knjigu lidla, odimo tamo :/
    pa zene, sto mi radite, prestanite sa svim tim delicijama

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

čitaš mi misli

ivancica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Samo da znate, i mene ste navukle!

Evo već drugi put u 10 dana sam išla tamo. Stvarno imaju super stvari.

Pokupovala sam dosta onoga što ste navele, i većina mi je odlična. Npr. onaj čokoladni namaz nije tako dobar kao nutella, ali za palačinke je fenomenalan. Torteline sam jučer probala i jako su fini, čak za mrvicu bolje od dukatovih. Kupila sam i njoke, još nisu degustirane. A oboje je na akciji ovaj tjedan.

Sladoled neću ni spominjati. Onaj kao king je odličan, meni uopće nije presladak. Kupila sam i klincima neki u oblicima-kutija 9 komada unutra 24 kn. Šta da vam kažem, svako jutro čim se probude, odmah bi sladoled.

Sirni namazi su im jako fini. Prvo sam uzela Pic frisch za probu i stvarno je dobar. Jučer sam uzela još i Creme goldessa. Isto super.

Slaninu inače baš ne koristimo, ali sam tamo našla neku finu mesnatu, i super je.

O slatkišima neću ni pričati. Sve nam je fino(po to sam jedino prije i znala otići tamo).

Wc papir je ok, mada je meni bolja Zewa, a cijena ispadne ista. Voće i povrće je sve većinom jeftinije nego u drugim dućanima pa sam usput i to uzela.

Tjestenina je puno povoljnija, a sasvim ok.

Da ne ponavljam sad što su ostale cure nabrajale, samo da vam zahvalim na Lidl otkriću- zbogom predrasude o skladište-dućanima.

Smokvica. avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Evo meni se upravo wc školjka sama čisti
    Baš me zanima jel im i to valja ka slatkiši 8)

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Danas kupila trenerku, pikiram piđamu koja je od ponedjeljka na akciji. Od danas su predivne traperice za male u ponudi.
    Oduševljava me dječja odjeća, stvarno sve što smo kupili je kvalitetno po maltene smiješnim cijenama.
    Da i taj sitni namještaj što povremeno imaju, neke sitnice smo kupovali i jako smo zadovoljni...
    A slatkiši, sladoled....

TeddyBearz avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Molim lijepo, ne mene kriviti za ovisnost o Lidlu, ja sam se i sama navukla.

Nedavno smo nabavili toster samo zbog onih njihovih cjelovitih tosteva, mljac. Čak i MM kaže da su to najbolji tostevi od svih, napokon se urazumio što se tiče šopinga tamo, čak je jednom ušao sa mnom unutra. :shock:

Inače prošli tjedan im je ponestalo tih tosteva, pa sam kupila neke druge, bijele. Uh, fuj.

Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

bila i ja opet
    Krpica za čišćenje srebra - odlična. Davore, može li se to prati ili je jednokratna?
    Neko njihovo W - sredstvo za izbjeljivanje fuga s klorom - bez rezultata (tako mi i treba kad imam bijele pločice s bijelim fugama, gdje mi je bila pamet?)
    Dječje trapke - odlične, prošla serija je bila ponešto preplitka za guze u pelenama, ovaj put dubina savršena.

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj čokolada prvotno napisa
    bila i ja opet

Dječje trapke - odlične, prošla serija je bila ponešto preplitka za guze u pelenama, ovaj put dubina savršena.
    Valjda će ih još biti dok ja stignem.

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Krpica za čišćenje srebra - odlična. Davore, može li se to prati ili je jednokratna?
    Sve krpice za srebro upotrebom pocrne i to je normalno. Ne peru se, a ako kaniš tako očišćeno srebro koristiti za konzumiranje hrane treba ga još jednom normalno oprati. Nakon pranja će još dosta vremena ostati sjajno. Ove krpice skidaju okside i vraćaju srebru sjaj i ništa drugo.

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Ja probala pahuljice Master crumble, sa tamnom čokoladom i lješnjacima, uh jesu dobre, veeeliki komadi čololade i lješnjaka, ne znam baš kolko ima šećera i kemije u njima al da su dobre, ma najbolje koje sam ikad probala

Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Citiraj pikulica prvotno napisa
    Ja probala pahuljice Master crumble, sa tamnom čokoladom i lješnjacima, uh jesu dobre, veeeliki komadi čololade i lješnjaka, ne znam baš kolko ima šećera i kemije u njima al da su dobre, ma najbolje koje sam ikad probala
    ja sam ovisnik o njima. Djeca jedu onu blažu varijantu sa zobenim pahuljicama.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

a ja zamiješam obje vrste (voćne obične i te crumble) i još dodam obične zobene pahuljice, pa još ako imam doma sušenog voća bilo kojeg, pa narezuckam orahe ili bademe ili crnu čokoladu, pa malo corn flakesa, i to bude super!
    A ispadne jeftinije

ivancica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj Davor prvotno napisa
    Sve krpice za srebro upotrebom pocrne i to je normalno. Ne peru se, a ako kaniš tako očišćeno srebro koristiti za konzumiranje hrane treba ga još jednom normalno oprati. Nakon pranja će još dosta vremena ostati sjajno. Ove krpice skidaju okside i vraćaju srebru sjaj i ništa drugo.
    Ja srebro čistim s običnom pastom za zube. Jučer baš jedne srebrne naušnice. Malo između prstiju protrljala i gotovo. Prekrasno sjajne su postale.

A što se tiče integralnih tosteva iz Lidla: najbolje otkriće do sada. Uopće se ne može usporediti s nikakvim drugim tostevima po dućanima. Mi ga jedemo i kao kruh, neprepečen. Ma genijalno nešto!

ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

da ja malo razbijem kolotečinu -kupila lidlove pelene i već drugu noć, inače imamo platnene, promočile :/
    isto tako sok 100% jabuka mi nema prirodan okus, bolji mi je DM-ov

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Integralni tost je stvarno fantastičan!

I mislim da je netko spomenuo čokoladu sa mentolom, to mi je MM jednom kupio i prefina je. Obziorm da je MM wannabe dijabetičar mi smo probali i neke dijetne jogurte, velike, sa Splenda sladilom, i isto su jako jako fini.

ivancica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj ivy prvotno napisa
    da ja malo razbijem kolotečinu -kupila lidlove pelene i već drugu noć, inače imamo platnene, promočile :/
    E onda jedan i od mene.ataya ledeni čajevi su očajni. :/ Mi inače ne pijemo ledene čajeve, ali rekoh, ajmo probati ovaj. Užas, baš onako umjetan okus. Zato se nisam ni usudila jučer kupiti 100% sok od jabuke.

Matilda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Idem danas po čokoladu. Plemenitu.
    I mandarine su im jeftine. 4,5 kn (u Billi su 6 kn).

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj ivy prvotno napisa
    X za sok od jabuka. Okanili se bezalkoholne cuge iz Lidla... Radler je bolji, a djeca dobiju vodu.

Razmišljam kaj mi još njihovo ne valja - kukuruzna krupica je presitna pa se lijepi (na pol puta između našeg kukuruznog brašna i griza, recimo Mlinarovog koje inače kupujem). Dobra je samo za zlevenku. Neko ulje sam isto uzela na akciji pa drugi put nisam. Btw. zeznem se tak i u drugim dućanima.... sve je to slično.

Ali recimo mascarpone sir je mmmm fenomenalan (i nije tak tragično skup ko u Mercatoru) i tako dalje i tako dalje... MM kupuje koještarije od autokozmetike, veli da je dobro, ali ja se nebištela mešati. Samo nek on glanca auto, bez obzira čime...

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

OK, moje loše iskustvo je s pomoćnim krevetom - pucaju kotačići, a ne znam gdje naći zamjenske jer im je klin mršavijeg kalibra od svih uobičajenih.

dunja&vita:-))) avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Pratim vas već neko vrijeme na ovoj temi i ne mogu više izdržat, danas popodne moram otić do Lidla. Nisam nikad bila.

aries24 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj pikulica prvotno napisa
    pročitaj sastav, ja sam ih baš zato i počela kupovati jer nisam našla ništa što bi mi se činilo problematično

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Vidiš, ovako se širi zaraza.

aries24 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

a konzum mahnito traži cjepivo

Dream avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Sad se sjetih da su mi u Lidlu najbolje zobene pahuljice - fine su, sitne. Plava papirnata vrećica. Kg je nekih 6-7 kn.

Eh, samo da vas obavijestim, od danas je u Lidlu na akciji keks ala petit beurre. Paket od 1 kg je 7,99kn!!!

dunja&vita:-))) avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Dakle, bila sam u Lidlu, nakupovala hrpu ovdje preporučenih stvari pa MM i ja cijelo popodne jedemo ko da imamo skok u razvoju.
    Strašno, napravit ćete ovisnicu od mene.

Lazanje se peku....

Stranica 5 od 84 PrviPrvi ... 345671555 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •