(ni ja skoro ne vjerujem što čitam)
Stoje u hladnjaku, često s druge strane od sladoleda. Mislim da su 27-29 kn za 12 kom, ima ih u dvije vrste, a često ih imaju na akciji pa su oko 22 kn. Za dječji rođenda ih sigurno trebaš podosta - primijetila sam da su jako popularne (D sredi 8, sredio bi ih i više da ga prijego ne gledam).
Mi smo se s njima također nedavno upoznali i da, zaista, stvarno su otkriće, ali i zaraza. No, odlične su za iznenadne goste.![]()
ako nisam nesto pogrijesila jutros sam vidjela da pise 22,99 za 12 komada, nisu na akciji,
Mene je lidl osvojio Pilos proizvodima, izvrsni su, a kad sam skuzila da ih radi splitska ljekara Mils definitivno sam postala Lidlov redoviti kupac.
Ne znam jel se nesto promijenilo u medjuvrmenu ali koliko mi je poznato Mils nabavlja mlijeko od malih proizvodjaca iz dalmatinske zagore i Hercegovine, i to im je kod mene veliki plus. Porizvodi su ukusni a cijene povoljne.
Kupujem:
jogurte pilos, cvrste, tekuce,
voce i povrce mi bude ok kvalitet kad usporedim sa drugim trgovackim centrima ovdje mi je najbolji omjer cijene i kvalitete
brasno od 5kg
smrznute bize
knedle
kekse alla petit buere
kingic svjezi sir s vocem
stracciatella jogurt :za_udavit_se:
svjezi sir
mileram
razvaljano lisnato tijesto (ovo mi je bilo totalno otkrice, uvijek imam jedan dva u frizideru za neku brzinsku veceru ili nenadane goste)
njihove pecene proizvode, kruh, peciva ...
ponekad meso, ali rijetko
ono sto mi ne treba za svaki dan (voce, povrce, jogurti) trudim se kupovat na akcijama
Posljednje uređivanje od zhabica : 25.09.2012. at 12:07