http://www.lidl.hr/cps/rde/xchg/SID-...4182_28391.htm
ove vlažne maramice nisu "suhe"? dobro čiste?
http://www.lidl.hr/cps/rde/xchg/SID-...4182_28391.htm
ove vlažne maramice nisu "suhe"? dobro čiste?
cure jel još ima onih debelih drvenih bojica, propustila sam ih kad su bile početkom 9.mjeseca
Da li je Mister Choc z Lidla?
http://www.jutarnji.hr/testirano--nu...55527/?foto=25
Ja bas gledam tu najnoviju ponudu i sve si mislim kako bas i nisu nesto povoljni... dvije majcice za 60kn a neki dan sam kupila starijoj u c&a dvije dolcevite od bio pamuka za 39kn i jos je bilo -20% na to. Donji dio trenirke 65kn a isto u c&a je bilo 2 para za 120kn redovna cijena... Jedino mi se za bebe cini povoljno ove hlacice 2 para za 33kn, a fora su mi i ove stramplice s abs-om na koljenima, uskoro mi mladji krece u vrtic pa cu vjerojatno otic kupiti da ima u cemu puzat...
Ja ga isto nisam probala, ali jednom sam si uzela malu Mr Choc čokoladicu sa kikirikijem, i imala je zaista okus po piljevini.
A zanimljivo, čokolade su im stvarno dobre, i one skupe crne, a i one najjeftinije su mi isto OK.
meni ovaj mister choc namaz nevalja, onaj sa zelenim poklopcem je zakon, mislim da je "choco nussa"
O, Bože, pa o ukusima se ne raspravlja... Nekome možda baš to paše. Ne volim navedene dipove pa ih nisam imala potrebu probati, ali "salsa" "medium salsa" i "chunky salsa" su mi baš super. A znatno jeftinije od Chio salsi, recimo.
I meni se sviđa Choco nussa. Ima puno lješnjaka.![]()
a stvarno "CHOCO NUSSA LJEŠNJAK-KAKAOV KREM PROIZVOD 400 g 11,99 kn Zemlja podrijetla: Njemačka Tamnosmeđi primjerak, klasične, čak fine teksture. Sasvim drukčiji i nov okus, dosad nezabilježen na testiranju, ali na žalost - ne pozitivan. U ustima nam je nešto drvenasto, poput piljevine, kartona, starih novina tiskanih u Kongu. Gorak, star, ali bez pretjerane slatkoće. Ocjena: -2 "
koji opisi![]()
Kakvi su ovi ogrtači (muški konkretno) ;
http://www.lidl.hr/cps/rde/xchg/SID-...dex_28425.htm?
Meni su ove maramice iz Lidla imale dosta jak miris, doduše ne sjećam se koju vrstu sam kupila. Najbolje su mi iz Mullera, isto 11 kuna.
curke lidl na vukovarskoj ima ogromnu rasprodaju neprehrane.mislim da su sve ono sto im je ostalo od akcija snitili.cijene su 5,9,15,20 ,30 kn.
samo treba kopati iprekopavati.
ja potrosila 400 kn.al nakupovala svega.
bila ja danas...isuse koji ciganluk
da su bar to nekako preglednije potrpali u te kutije...dječju robu u jednu kutiju, žensku u drugu...za kućanstvo...a ne sve pomješano..ono je prestrašno.....ooooogromne kutije (ko one od lubenica, metar i pol sa metar i pol) a unutra nabacano svega i svačega...većina toga je bez etikete, hrpa prazne ambalaže, nespareno sve, a ono kaj je spareno je spetljano sa ostalim.... nekakvi drveni vjenčići skupa sa odjećom,pa se to sve zdrobilo po robi, pa koja kanta za cvijeće, pa tepihić, opet hrpetina robe,...užas.... treba 2 sata za prekopat jednu kutiju jer se svaka stvar prvo mora izvuć, pogledati šta je, pogledati veličinu, cijenu (tj. broj koji je na etiketi usporediti sa brojem koji odgovara cijeni iznad kutija)...strašno....
ajde,jedino su lampe i role bile odvojene u svojoj kutiji.....
Jelda... i jos je bilo dosta i pripadnica Romske manjine pri istom poslu kako se to pristojno kaze
Meni je bilo bas zabavno, taman cca 2h za pronaci bilo stvari koje nisam stigla kupiti ili stvari koje nisam kupila jer su mi bile preskupe a sad vise nisu...
A kupila sam svasta - ljuljacke za vikendicu (20kn/kom), putni alarm/budilicu (da ne ovisim o mobitelu - isto 20kn), noznu pumpu za bicikl s pokazivacem pritiska za 15kn, dvoje kroksica starijoj broj i dva broja vece da ima papuce kod bake do iduceg ljeta (9kn/kom), trapke za vikendicu da prestanem prljati/trgati one za posao (30kn/kom), par sitnica za kuhanje i par paketa odjece za stariju za ljeto (zacudo - u originalnom pakiranju)... Uglavnom - zadovoljna s ulovom, malo nezadovoljna s potrosenim novcima ali mislim da ce se vec iskoristiti
Uglavnom - mislim da cu i na iducu takvu navratiti, izgleda da smo ciganluk i ja na istoj valnoj duljini![]()
nemoj me krivo shvatiti, i meni bi bilo zabavno da idem sama i da se nemoram stalno osvrtati gdje mi je klinac i da mogu mirno prorovatiti.... onak...do dna kutijeovak mi se nije dalo preveć gurati s klincem među tu masu,pa sam samo u prvoj kutiji našla traper jaknu za većega klinca za 20 kn..... i krokse za 9 kn.... i meni se opet put isplatio
lijepo molim da nam i ubuduće javite za takve rasprodaje....![]()
Ja imam nekakvu yelow eclipse. Rijetko pijem instant kavu i ta je u maloj bočici od 100 g, koštala je nekih 10 kn. I mislim je kupiti ponovno. Baš mi je dobra
je, ova je mrvu gorča ali meni ne smeta
blue mi je isto fina
u svakom slučaju za tu cijenu predobra!
Ima neka dobra klasična kava?
Ne volim isprobavati kavu na slijepo. Us... mi ćeif ako ne valja
Mislim 19,99, što i nije skupo s obzirom da je 100% arabica.
Bila je po 13,99 pa ja kupila nekoliko.
Nadam se da će brzo opet na akciju, na zadnjoj sam.
Posljednje uređivanje od Jurana : 25.09.2012. at 16:04
bome si dobro tržila!
kaj je to bilo samo jučer...ili se i danas može kopati![]()
Mislim da se to zove RASPRODAJA NEPREHRAMBENIH ARTIKALA i ide na kraju sezone. Za neke stvari vrijedi "do isteka zaliha" ali uglavnom se to razgrabi. Ne znam hoće li nečeg biti i danas. Gledam na njihovoj web stranici, ali nema ništa. Ne bih ni znala za ono jučer da kolegica s posla slučajno nije tamo išla po gablec i naletjela.
Ne znam, vjerojano jos ima, samo je pitanje da li je ostalo iceg osim nekih kutija za odjecu, ruznih stolnih lampi i cudnih bozicnih lampi, i bilo je dosta veeeelikih posuda za cvijece, ali ja nemam ni balkon ni vrt pa nisam gledala ... jucer je vec sve bilo grozno raskopano, bas kako pise Lucas... recimo traperice sam sasvim slucajno kupila, ja sam gledala iskljucivo tehniku i stvari za kuhanje (kojih je bilo jaaaako malo) i ako naletim na odjecu za klince a da je u originalnom paketu jer je 90% odjece van pakiranja i totalno zamrseno (da ne spominjem da mi se ionako ne svidja gotovo nista od njihove odjece za odrasle, a sto bih mozda i uzela nema XS broj... ali ove trapke su zacudo bile na vrhu, XS, i taman onakve kakve volim - jednobojne, s elastinom, totalno bezlicne a udobne, idealne za viksu)
Posljednje uređivanje od sillyme : 26.09.2012. at 09:18
U nasem lidlu jos nikad nije bila takva rasprodaja.
Bude to i drugdje. Mi smo jednom naletjeli na takvu rasprodaju u Oreškovićevoj, ali nam se gadilo gurati s tolikim ljudima.
Bile su stvari čak po dvije kune.![]()
jeste vidjele novi katalog?ima od ponedjeljka hrpa robe za bebače-baš lijepe i povoljne. 2 donja djela trenirke za 30tak kn, 2majice 50kn, štrample 18kn, trapke oko 30 kn, komplet plišane trenirke 5o kn. u ponedjeljak se dižem rano i u 8 sam kod trgovine hehe
e da-i od sutra je silan 1.5l +1.5l gratis
azrijelka36 pls linkaj katalog tnx
Posljednje uređivanje od anima : 26.09.2012. at 16:14
Izgleda da tog dijela nema online, u tiskanom izdanju je došao kao prilog ovome http://katalozi.net/lidl-katalog/lidl-katalog-279
evo ga
http://www.lidl.hr/cps/rde/xchg/SID-...fferdate=28433
a od četvrtka ima robice za veće bebonje od br 86
njihova sluzbena valuta je forinta, nemaju nikakvu obavezu istaknuti cijene u eurima
moze se placati u eurima (ne svugdje), ali se to ne isplati bas
a i vrate ti kusur u forintama
vina i sirevi, mljac!
http://www.lidl.hr/cps/rde/xchg/SID-....xsl/28444.htm
Majice, hlace i pidzame se vise ne isplati kupovat, u h&m i c&a veci izbor i cijene su povoljnije.
Strampe su sad i lidlu bile stvarno povoljne, 20 kn jedne.
enela, sillyme, imate pravo, to za cijene.
ali opet, HM i C&A ima samo u par većih gradova, a Lidlova po Hrvatskoj koliko hoćeš.
Kvaliteta njihove robice mi je jako dobra, ništa mi ne zaostaje za HMovom ili pogotovo C&A
potvrđujem
lidl je na svakom ćošku, a c&a, h&m mi je tek u zg
imam čak 2 lidla u blizini, jedan nekih 5-10 min autom, a drugi 15-20. a to skoknem i bez bebačice.
a i kad idem u lidl-onda samo tamo odem. a dok dođem do c&a ili h&m, moram proći(naravno i zastati)i u kojoj trgovinici usput hehe..što nije dobro za moj novčanik
u pon idem-javim kak je bilo
e da-tržila sam silan..23kunića-3l
u kauflandu isto bio na akciji, mislim 29,99, a u ktc-u 34,90
Posljednje uređivanje od azrijelka36 : 29.09.2012. at 14:56
Ja Lidlove dječje robice imam od starije, koja je sad 8 godina (to su one prve stvari koje sam kupovala kad je Lidl došao u Hr, a poučena iskustvom familije iz Dojčlanda), mala iznosila dok nije prerasla i sad je još u vrlo dobrom stanju za mlađu. Stvarno sam prezadovoljna.
Iako, nisam zadovoljna sa svim stvarima, neke su bile plac-kvalitete u smislu da su šavovi na majicama otišli ausvinkl nakon jednog pranja, jedna majica mi je strava izblijedila, pa zato čuvam račune i bez srama im vratim ako nešto nije u redu (jednom uzela sebi trenirku i nakon pranja razlika u duljini nogavica je bila 2,5 cm, ko za Herr Flicka).