Pokazuje rezultate 1 do 50 od 4140

Tema: preporuke i kritike proizvoda u supermarketima

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

pa to je skupo!
    2,5 kune komad
    onda je ipak bolje kupiti kiflice u dinari

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
    pa to je skupo!
    2,5 kune komad
    Da, nisu badava. To se kupuje SAMO kad je na akciji (ako se ne varam, bile su po 19.99 i to mi je ok za neku simboličnu količinu, za dušu... )

Za rođendan ćeš teško time nahraniti ekipu bez bankrota.
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 24.09.2012. at 13:22

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
    pa to je skupo!
    2,5 kune komad

mm je kupio prošle godine za djetetov rođendan i par puta nakon toga
    ja pak mislim da za te novce ne vrijede
    još kad je puno djece, pa treba nam 3 pakovanja

mislim da se za puno manje love i malo mašte da napraviti puno ukusnija i jeftinija varijanta zalogajčića

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

A sad mali odmak od djecje odjece i opreme i hrane...

Dijelovi za aute? Da li imate iskustva? Kakva je kvaliteta?
    U ponudi od ponedjeljka imaju alu krovne nosace s bravicom, za 259kn sto mi se cini jako povoljno spram recimo i njuskala, da ne spominjem molydon i slicne.

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj sillyme prvotno napisa Vidi poruku
    U ponudi od ponedjeljka imaju alu krovne nosace s bravicom, za 259kn sto mi se cini jako povoljno spram recimo i njuskala, da ne spominjem molydon i slicne.
    Zna li tko vise o ovim nosacima? Jesu li to univerzalni nosaci, tj. pasu li na sve automobile? Treba li auto imati prethodno montirane jos kakve nosace (uzduzne) da se mogu montirati ovi ili su dovoljni samo ti jedni (poprecni pretpostavljam)?

mishekica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Citiraj Aurora* prvotno napisa Vidi poruku
    Jesu li to univerzalni nosaci, tj. pasu li na sve automobile?
    Ne mogu ti baš posve odgovoriti na ovo pitanje jer nisam baš detaljno gledala, ali sam uočila da na omotu nosača piše popis automobila pa još nešto uz to, tako da ti vjerojatno piše pašu li za tvoj auto. I opet ostaje ono - kupiš, ako ne pašu - vratiš i uzmeš novac natrag.

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Ne znam ima li tema Što kupujete u Sparu?
    Smijem se jer sam jutros našla letak za Spar kakav još ne vidjeh. Naime, u njemu garantiraju da će redovne cijene brendiranih proizvoda u njih od 10. 10. ove godine biti iste kao u prodavaonicama Lidla!
    Ako primijetite da je koja cijena veća, nazovete besplatni broj i oni to odmah korigiraju.
    Čula sam već reklame u kojima netko garantira da je najjeftiniji na tržištu, ali ovako, da se uspoređuju s jednim, precizno imenovanim lancem, još nisam.

Je li i vama ovo ovako čudno kao i meni?

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj Jurana prvotno napisa Vidi poruku
    Smijem se jer sam jutros našla letak za Spar kakav još ne vidjeh. Naime, u njemu garantiraju da će redovne cijene brendiranih proizvoda u njih od 10. 10. ove godine biti iste kao u prodavaonicama Lidla!
    Ako primijetite da je koja cijena veća, nazovete besplatni broj i oni to odmah korigiraju.
    Čula sam već reklame u kojima netko garantira da je najjeftiniji na tržištu, ali ovako, da se uspoređuju s jednim, precizno imenovanim lancem, još nisam.

Koliko se sjećam od unatrag mnogo godina iz psihologije marketinga bilo je da to rade jedino u političkim kampanjama, a firme su "politički korektne". Zato postoji u reklamama: obični detergenti -mrlje ostaju, ali naš super truper turbo prima klasik novo mirisni je neusporedivo bolji.

Dakle rekla bih, počeli su igrati prljavo
    Posljednje uređivanje od makita : 18.10.2012. at 08:52

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Da, i mi smo jučer vidjeli taj letak, baš smo se smijali...Očito su se zaratili s Lidlom, kad se već ne usude s Konzumom.

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Meni je bilo cudno, tu preko bare, dok se jednostavno nisam naviknula na cinjenicu da se ovdje tako reklamira.

Kupite 'Nekidrek', znate, on vam odgovara sastojcima 'Nekogdrugogdreka'. Bas na originalnom pakiranju, recimo, neke robne marke pise, XY, compares to QW. I sve pet. Reklame na TV i u novinama su ista stvar. Lijepo objasne tko je kome konkurencija i tko je od koga bolji. Jos i otisnu sliku konkurentnog proizvoda posred svojeg.

A ducani uvijek igraju na we'll match the price, samo im trebas donijeti letak, a ponekad samo i reci da kod Pere ta ista stvar kosta manje.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •