pa to je skupo!
2,5 kune komad
onda je ipak bolje kupiti kiflice u dinari
pa to je skupo!
2,5 kune komad
onda je ipak bolje kupiti kiflice u dinari
A sad mali odmak od djecje odjece i opreme i hrane...
Dijelovi za aute? Da li imate iskustva? Kakva je kvaliteta?
U ponudi od ponedjeljka imaju alu krovne nosace s bravicom, za 259kn sto mi se cini jako povoljno spram recimo i njuskala, da ne spominjem molydon i slicne.
Ne znam ima li tema Što kupujete u Sparu?
Smijem se jer sam jutros našla letak za Spar kakav još ne vidjeh. Naime, u njemu garantiraju da će redovne cijene brendiranih proizvoda u njih od 10. 10. ove godine biti iste kao u prodavaonicama Lidla!
Ako primijetite da je koja cijena veća, nazovete besplatni broj i oni to odmah korigiraju.
Čula sam već reklame u kojima netko garantira da je najjeftiniji na tržištu, ali ovako, da se uspoređuju s jednim, precizno imenovanim lancem, još nisam.
Je li i vama ovo ovako čudno kao i meni?
Koliko se sjećam od unatrag mnogo godina iz psihologije marketinga bilo je da to rade jedino u političkim kampanjama, a firme su "politički korektne". Zato postoji u reklamama: obični detergenti -mrlje ostaju, ali naš super truper turbo prima klasik novo mirisni je neusporedivo bolji.
Dakle rekla bih, počeli su igrati prljavo
Posljednje uređivanje od makita : 18.10.2012. at 08:52
Meni je bilo cudno, tu preko bare, dok se jednostavno nisam naviknula na cinjenicu da se ovdje tako reklamira.
Kupite 'Nekidrek', znate, on vam odgovara sastojcima 'Nekogdrugogdreka'. Bas na originalnom pakiranju, recimo, neke robne marke pise, XY, compares to QW. I sve pet. Reklame na TV i u novinama su ista stvar. Lijepo objasne tko je kome konkurencija i tko je od koga bolji. Jos i otisnu sliku konkurentnog proizvoda posred svojeg.
A ducani uvijek igraju na we'll match the price, samo im trebas donijeti letak, a ponekad samo i reci da kod Pere ta ista stvar kosta manje.![]()