ja sam si bas sad u cet kupila one dvije pamucne majice na dugi rukav, ispadne 35kn po kom i cine mi se odlične. jos sam neplanirano upecala ljetni kompletic (kr.hlače i majica) za malu-22kn
ja sam si bas sad u cet kupila one dvije pamucne majice na dugi rukav, ispadne 35kn po kom i cine mi se odlične. jos sam neplanirano upecala ljetni kompletic (kr.hlače i majica) za malu-22kn
Moja omiljena Maribel marmelada od marelica više niš ne valja, gumasta je, a i okus joj je drugačiji,
njihov grašak mi je bio odličan, ali zadnje dvije ture što sam kupila su bile dosta lošije,
tako još par proizvoda. Da li se to samo meni čini ili je još netko slično primijetio?
Oni stalno mijenjaju dobavljače. Nekad ide na bolje... recimo kava njihova generička u zrnu za espresso je postala bolja otkad ju rade u Hrvatskoj, a prije je bila u istom pakiranju iz Slovenije i bila je ... tak-tak.
Kiselo vrhnje se isto tako promijenilo na bolje ali i dalje kupujem neka druga. To je tako s generičkim proizvodima.
nije topic o plodinama , ali kod njih je danas silan 2l 14,89
samo sam došla upitati zna li ko kad su jaja tako poskupila?
pa nedavno su bila 11 kn ova koja ja kupujem...
ali jaja su poskupila svuda , i to poprilično. ona koja su bila u šparu 9,99 , sa su 12, 49.
ugrabila 2 trenirke, 4 štramplice i 2 majice...naravno onih jeftinih trenirkica-2 kom za 33kn-neema-bile samo jedne u vel 62/68..šmrc
Vidjela sam brdo tih duopak trenirčica jutros na Sveticama, i crvenih i plavih, jedino nisam vidjela kojih veličina ima, ali možda da nazoveš...
I ja ih u preckom nisam vidjela. U pola 10 je uglavnom sva djecija robica bila prebrana.
Netko je htio onu lampu na dodir... Ako je niste uspjeli upecati, ima u Lidlu na Savici. Upravo vidjela![]()
a od 4.10.imaju vreće za spavanje po 50 kn..
mi lupili lani,super nam je!
Ja sam uzela brisače, odlični
Znam nekog tko je uzeo navlake za sjedala. Isto zadovoljni.
Za nosače ne znam nikog.
No, pogledaj si proizvođača na kutiji. Mogla bi se iznenaditi pa vidjeti da neka poznata firma, tipa Mont Blanc, radi to za Lidl. Tako je s elektronikom.
MM kupuje alate kod njih, jako je zadovoljan.
Ja sam jučer oko 9 išla kupiti maloj nešto robice, većina je već bila prodana. U četvrtak ću se nacrtati odmah u 8 sati zbog gumenih čizmica.
A šivaća mašina endlerica? Da li tko namjerava kupiti? Meni se čini povoljno, a njihovi proizvodi su mi do sada kvalitetni.
http://www.lidl.hr/cps/rde/xchg/lidl...ndex_28465.htm
Ja čekam kad bu u ponudi obična mašina , one su upola jeftinije....
Tebi je blizu: http://www.lidl.hu/cps/rde/xchg/SID-...fferdate=29351
Nisam sigurna jel to obična jer se ne razumijem u mašine. Čini mi se da je to od četvrtka.
Znam, ali običnu imam, ja bih se malo igrala na višem nivou šivanja. Samouko...
Jel netko kupovao traperice za sebe? Od sutra su na akciji, al ne znam kako da odaberem broj. Jesu li njihovi brojevi veći li manji? Inače nosim 40. Isto pitanje i za majce.
Mislim da su brojevi tu negdje. Meni je njihov najmanji broj velik (36-38), ali ionako nosim 32-34, pa vjerojatno zato.
No, meni njihove hlače nikako ne pašu jer su tipično "švapske", s izrazito visokim strukom.
U svakom Lidlu, bez iznimke, možeš kupiti odjeću (i ostale neprehrambene proizvode) te ih bez ikakvog objašnjenja vratiti u roku od 30 dana ako ti ne odgovaraju. Mislim da se isplati uzeti ako ti se hlače učine OK.
Zaboravila sam napisati, ali od četvrtka je bilo 10 onih listova s kojih se peglom preslikavaju slike na majice. Vjerojatno su još dan-dva na policama.
Vidjela sam da imaju gumene čizme br. 24-29, za 80 kn. Neke su podstavljenje.
Odlično, ali u N.Zg, piše samo ova moja info iznad jedne košare (baš sam došla prije pola sata). Možda u drugim Lidlima imaju veći izbor.
![]()
eh da mi je razumijet kaj piše,
Nego, čudno mi kaj nemaju cijene u eurima???
Probaj ovo: http://translate.google.com/?hl=hr&tab=wT
pa ako se može plaćat u eurima onda bi mogli imat i cijene u eurima, ili?
znate li kamo je nestao svjezi zrnati sir iz lidla? ovisna sam o njemu, a vec sam dvaput bila uzalud - nije bilo nijednog![]()
ja sam ga jučer kupila, (isto ga nije bilo jedno vrijeme)
Također su pogodne za šivanje debele materijale
• šivanje, šivanje obloge i overlock uboda i eltisztázáshoz
• Automatsko 4 koraka rupica šivanje program i gombfelvarrás
• Ugrađeni pretinac za varrógépasztalban, prostran dodatne Kit
• Elektronski nogom pedalu i prašina pokriti
• Praktičan ugrađeni u šivaće svijetlo i konac rezač
• 33 öltésfunkcióval i twin igla
• Opsežna dodatne Kit
A kolko je to kuna? 20tis ft?
oko oko 600 ili?
Ne. Ali kvaka je u brendiranim artiklima, a oba lanca dobro žive od vlastitih proizvoda označenih njihovom vlastitom robnom markom.
Osobno izbjegavam brendove ako postoji nebrendirana alternativa.
Ih, kad bi se krenulo nabrajati što nije dozvoljenno pa se ipak reklamira...
Najjače su mi cigarete i alkohol, k'o da smo imbecili pa ne znamo što reklamiraju.
Ima i Bipa nešto slično http://www.bipa.hr/Layouts/bp_Defaul...pageId=1208724
ja sam glupa i ne kuzim tu recenicu "Naime, u njemu garantiraju da će redovne cijene brendiranih proizvoda u njih od 10. 10. ove godine biti iste kao u prodavaonicama Lidla! "
sto su kod njih cijene brendiranih proizvoda do sada bile vece od lidl-ovih cijena istih proizvoda i sad su se oni nasli fini pa ce ih spusti, ne da budu manje od lidl-ovih nego jednake?
kao da bih zbog toga kupovala u sparu.
Hoće reći da to ne garantiraju za cijene onih proizvoda koji su njihova robna marka, nego za brendove, npr. čokolada Dorina od 200 grama će i u Sparu i u Lidlu koštati ... kuna.
pa kuzim to, ali ako ljudi vec kupuju u lidl-u, nece odjednom navaliti u spar kad je cijena te dorine i vamo i tamo 6 kuna, recimo.
meni je to promasena politika, ali sto ja znam. u lidl-u ionako kupujem neke njihove stvari, a ne kras, podravku...
ali, kako jedna hrvatska cokolada moze biti jeftinija u recimo lidl-u nego u krasu? ili kako mi skuplje placamo cedevitu nego slovenci?
cini mi se da nasi proizvođaci ocito imaju manevarskog prostora.
Ponekad su i prisiljeni, da bi uopće ušli u neki lanac, dati proizvod jako jeftino ili čak dio pošiljke besplatno, pa i plaćati najam police na kojoj je njihov prozivod, ali to se više odnosi na onaj lanac čije ime nećemo spominjati
A ja sam jako offtopic
I mi smo kupili baksu Studenca jeftinije u Lidlu. I jedan poznati šampon je u Lidlu jeftiniji nego u drogerijama.
A je li itko hvalio Lidlove zobene pahuljice Zahrte haferflocken? meni su sjajne one fino mljevene
Ja ih redovito uzimam, ali više volim one krupne. A ako mi trebaju sitnije za nešto, onda ih smeljem.
I zato jer valjda imaju veću maržu (tako su bar meni rekli)hrvatska cokolada moze biti jeftinija u recimo lidl-u nego u krasu
Jel vidio tko u Lidlu kestenpire onaj smrznuti što je lani bio po 10 kuna?