Majonezu za Eurospin radi Zvijezda.
Meni isto nije poslovnica blizu al zna se stvarno naći ok proizvoda.
Za nas koji doma pečemo kruh imaju bijelo pirovo brašno po ok cijeni a često je i na akciji.
Majonezu za Eurospin radi Zvijezda.
Meni isto nije poslovnica blizu al zna se stvarno naći ok proizvoda.
Za nas koji doma pečemo kruh imaju bijelo pirovo brašno po ok cijeni a često je i na akciji.
Uzela u lidlu led stolne lampe mislila sam da imaju bateriju i pune se, ali ne, moraju cijelo vrijeme biti na struji. Što sam očekivala za 11 eur. Zašto im je žica odvojiva?
Vjerojatno se napune i nakon toga skineš žicu, možda služi samo za punjenje.
pa dobro jel piše na kutiji jesu na baterije ili ne? kako to misliš "mislila sam", pročitaš lijepo na polici kad kupuješ.![]()
ma, vrlo su jake i sviđaju mi se, budem samo u pevexu našla produžni kabel koji ću nekam ubacit...
lili meni led+odvojiva žica za punjenje=na baterije
znam glupo al eto
Posljednje uređivanje od zutaminuta : 12.09.2025. at 13:03
I lidlov kamen za brušenje noža, jako povoljno, a učinkovito. Dakle u lonci i poklopci imaju neki za 40€ ako ne i više u sol i papar nude edukaciju brušenja noža za 100€ ne znam koliko im je kamen i rade od toga raketnu znanost. U lidlu sam dobila pomoćnu silikonsku hvataljku koja drži nož pod 15% i ne treba nikakva edukacija. Ne moram novi nož uzet. Idila.
E baš ga kompliciraš, bez ljutnje.
Ja imam već godinama, brusač noževa iz Ikee. Običanm plastični, staviš ga na podlogu i prolaziš nožem ko da režeš po njemu. Odličan.
Nisam nikad niti razmatrala, niti gledala (niti imam vremena za to) neke sukupe varijante brusača, a niti edukacije. Čak eto do sada nisam niti znala da to postoji. Educirala sam se u životu za jako puno toga, educiram se i dalje, ali za ovo nisam znala.
Pojenostavi si život, zaobravi te neke skupe, nepotrebne kerefeke i koristi ono što ti je dostupno.
Imam neke repove, moja mama je uvijek imala tupe noževe, jela su joj uvijek bila koma, sve iskosano na krupno, uvijek se ljutila kad je raščinjala pile šta je nož tup. Prije četiri g zato sam si odlučila uzeti profesionalni japanski nož, radi kao milina već dugo, ali je otupio. Za mog mezimca samo najbolje.![]()
Najviše volim mali Zepterov nož, imam 20+, i prednost uopće se ne brusi. Mada pasem oči kod pilarice KaK ona trančira piceka s mini nožem
Naoštrila sam ga sad u petak ovime, radi milina. Nekih 7, 8 eur u lidlu. Baš opuštajuće prolazit po mokrom kamenu.