Stranica 84 od 84 PrviPrvi ... 3474828384
Pokazuje rezultate 4,151 do 4,163 od 4163

Tema: preporuke i kritike proizvoda u supermarketima

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Majonezu za Eurospin radi Zvijezda.

Meni isto nije poslovnica blizu al zna se stvarno naći ok proizvoda.
    Za nas koji doma pečemo kruh imaju bijelo pirovo brašno po ok cijeni a često je i na akciji.

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Uzela u lidlu led stolne lampe mislila sam da imaju bateriju i pune se, ali ne, moraju cijelo vrijeme biti na struji. Što sam očekivala za 11 eur. Zašto im je žica odvojiva?

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Vjerojatno se napune i nakon toga skineš žicu, možda služi samo za punjenje.

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Citiraj zutaminuta prvotno napisa Vidi poruku
    Uzela u lidlu led stolne lampe mislila sam da imaju bateriju i pune se, ali ne, moraju cijelo vrijeme biti na struji. Što sam očekivala za 11 eur. Zašto im je žica odvojiva?
    U Lidlu bez problema možeš vratiti proizvode u roku mjesec dana

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

pa dobro jel piše na kutiji jesu na baterije ili ne? kako to misliš "mislila sam", pročitaš lijepo na polici kad kupuješ.

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

ma, vrlo su jake i sviđaju mi se, budem samo u pevexu našla produžni kabel koji ću nekam ubacit...
    lili meni led+odvojiva žica za punjenje=na baterije
    znam glupo al eto
    Posljednje uređivanje od zutaminuta : 12.09.2025. at 13:03

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

I lidlov kamen za brušenje noža, jako povoljno, a učinkovito. Dakle u lonci i poklopci imaju neki za 40€ ako ne i više u sol i papar nude edukaciju brušenja noža za 100€ ne znam koliko im je kamen i rade od toga raketnu znanost. U lidlu sam dobila pomoćnu silikonsku hvataljku koja drži nož pod 15% i ne treba nikakva edukacija. Ne moram novi nož uzet. Idila.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

E baš ga kompliciraš, bez ljutnje.
    Ja imam već godinama, brusač noževa iz Ikee. Običanm plastični, staviš ga na podlogu i prolaziš nožem ko da režeš po njemu. Odličan.
    Nisam nikad niti razmatrala, niti gledala (niti imam vremena za to) neke sukupe varijante brusača, a niti edukacije. Čak eto do sada nisam niti znala da to postoji. Educirala sam se u životu za jako puno toga, educiram se i dalje, ali za ovo nisam znala.
    Pojenostavi si život, zaobravi te neke skupe, nepotrebne kerefeke i koristi ono što ti je dostupno.

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Imam neke repove, moja mama je uvijek imala tupe noževe, jela su joj uvijek bila koma, sve iskosano na krupno, uvijek se ljutila kad je raščinjala pile šta je nož tup. Prije četiri g zato sam si odlučila uzeti profesionalni japanski nož, radi kao milina već dugo, ali je otupio. Za mog mezimca samo najbolje.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Najviše volim mali Zepterov nož, imam 20+, i prednost uopće se ne brusi. Mada pasem oči kod pilarice KaK ona trančira piceka s mini nožem

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Kako se ne brusi? Koja je legura?

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj zutaminuta prvotno napisa Vidi poruku
    Imam neke repove, moja mama je uvijek imala tupe noževe, jela su joj uvijek bila koma, sve iskosano na krupno, uvijek se ljutila kad je raščinjala pile šta je nož tup. Prije četiri g zato sam si odlučila uzeti profesionalni japanski nož, radi kao milina već dugo, ali je otupio. Za mog mezimca samo najbolje.
    Onda će biti najbolje da "mezimca" odneseš u brusionicu noževa. Ima (bar je bio) jedan na uglu Bukovačke i Maksimirske - na stanici. Ja sam tamo prije nosila oštiriti i kuhinjske noževe i klizaljke.

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Naoštrila sam ga sad u petak ovime, radi milina. Nekih 7, 8 eur u lidlu. Baš opuštajuće prolazit po mokrom kamenu.

Stranica 84 od 84 PrviPrvi ... 3474828384

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •