Stranica 10 od 83 PrviPrvi ... 891011122060 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 451 do 500 od 4140

Tema: preporuke i kritike proizvoda u supermarketima

Ninči avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Sad sam ponovno išla čitati da vidim gdje sam to bila zlonamjerna jer mi to nije bio cilj. Ok za bezveznost, to je subjektivno mišljenje.

Ma ustvari, da te pitam- jel PMS?

kinder avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Ajd da prekinemo raspravu koja ničemu ne vodi

Ja sam danas Leonu kupila dvije majice , svaka 43 kn

kinder avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Ajd da prekinemo raspravu koja ničemu ne vodi

Ja sam danas Leonu kupila dvije majice , svaka 34 kn

kinder avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

sorry, skužila prekasno grešku

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

jel onda 34 ili 43??

kinder avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

bucka , 34

mislava avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

imaju prefine kisele krastavce, s dodatkom luka, paprike i još nečega, mi se gušimo u njima

Ninči avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Joj meni ti kiseli krastavci preslatki :/ I skroz mi čudan okus. Ja kupila jednom krastavce i ciklu i sve bacila u smeće. Cikla isto, još i slađa, a nekako plastična.

XENA avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Lidl mi je zakon za grickalice, slatkiše pošto su njemački, sladoled,đus, proizvode za kućanstvo njihove marke pošto su kvalitetni, a sve je skupa povoljno.MM haraći po Lidlu pošto su to većinom kupovine nabrzinu navećer kada nam se jede nešto slatko! Ja sam bila svega dva puta, meni je općenito za nabavu namirnica za kuću Kaufland zakon

Zara1 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Ninči prvotno napisa
    Joj meni ti kiseli krastavci preslatki :/ I skroz mi čudan okus. Ja kupila jednom krastavce i ciklu i sve bacila u smeće. Cikla isto, još i slađa, a nekako plastična.
    ovako i ja
    prepreslatko

Zara1 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

i kisela paprika je preslatka....

anita_m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj Zara1 prvotno napisa
    meni je baš fina i paprika i krastavci - bolji su mi od mojih domaćih

Ninči avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Citiraj Zara1 prvotno napisa
    Papriku nakon ova 2 kraha nisam ni pokušavala kupiti MM mi je rekao da je kod njih u Lidlu općenito takva ta zimnica pa sam pretpostavila da kad mi ovo dvoje nije pasalo, neće mi ni ostalo pasti

melange avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

prvi (iznenadni) odlazak u lidl, ulov sljedeći:

- integralni tost
    - lisnato tijesto na papiru za pečenje
    - špinat usitnjeni (3,99!)
    - choco nussa
    - jogurt voćni, onaj zaslađen splendom

nisam ponijela svoj popis najartikala s ove teme, ali sljedeći put ću biti spremna 8)

ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj melange prvotno napisa
    prvi (iznenadni) odlazak u lidl, ulov sljedeći:

- integralni tost
    - lisnato tijesto na papiru za pečenje
    - špinat usitnjeni (3,99!)
    - choco nussa
    - jogurt voćni, onaj zaslađen splendom

nisam ponijela svoj popis najartikala s ove teme, ali sljedeći put ću biti spremna 8)
    samo jedan slatkiš

Dalm@ avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2006

Početno

Citiraj ivy prvotno napisa
    samo jedan slatkiš
    Ovisi 'ko broji.

I mene je ovaj topic odveo Lidlu. :D

ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Dalm@ prvotno napisa
    Citiraj ivy prvotno napisa
    samo jedan slatkiš
    Ovisi 'ko broji.

I mene je ovaj topic odveo Lidlu. :D
    mene je ovaj topic udebljao

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Ja jučer upecala uobičajena mjesečna kolica...

Nije bilo daikona, šmrc... iako je ponuda ostalog voća i povrća bila ok. Moram sutra skočiti do placa po povrtnicu.
    Natrag na Lidl - sad je krenula adventska ponuda fiiiinih keksa i medenjaka. Odolijevam koliko se može (jer spečem i doma). Kupila mužu neke fine Farinine čokoladne kuglice s jamajkanskim rumom i još jedne bijele, s marcipanom. Nismo još napali (nemam pojma kako nam je to uspjelo).

Od ostalog redovito kupujem W5 tablete za suđericu i druga njihova sredstva za čišćenje. Dobra su mi i dosta jeftinija nego drugdje. Uvijek si obećam uzeti naočale da pročitam sitna slova, ali nisam to još napravila... ali tješim se da nisu puno gorje zlo od drugih deterdženata.

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

spekulas keksi s bademima su fantastični...

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Hvala na podsjećanju

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Meni je otkriće njihov nescafe - Casa de cafe Gold (zelena naljepnica). Do sada sam uvijek koristila Jacobs Gold, a onda sam probala ovu i ode Jacobs u prošlost. Stvarno mi je ok ta "kava", a i cjenovno je puno povoljnija.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Netko je rekao da ima Radler u Lidlu, tražila nekoli puta na različitim lokacijama i ništa...ako zna netko gdje ima u ZG. bila bi zahvalna da više ne moram vuči iz Austrije

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Što vam je tako teško nacijediti limun u neko zaistač pivo? Naš Pan koji se samo nježnom nijansom žute boje razlikuje od vode je bolje pivo od ovih "njemačkih" iz Lidla.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

je treba nač zaistač pivo i zaistač limun, a pošto ne mogu lakše mi je tako
    btw ako znaš gdje mogu kupiti pravi domači, nešprican limun javi

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Ne moraš unutra gurati koru

Vjerojatno su svi kupovni limuni špricani. Moguće da domaći limuni nisu jer se niti ne uzgajaju u uvjetima kao plantažni.

melange avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

jagdstolz likerići - 4kom=10kn.

nešto kao jeger, ali lidlov.

eno mi se prijateljica oduševila i ide u nabavku za vikend

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj polonca prvotno napisa
    Netko je rekao da ima Radler u Lidlu, tražila nekoli puta na različitim lokacijama i ništa...ako zna netko gdje ima u ZG. bila bi zahvalna da više ne moram vuči iz Austrije
    Kada sam ja tražila nije bilo, ali ima neko drugo umjesto Radlera.
    Ja Radler nisam probala, ali ovo drugo mi ne vredi 7 kuna.

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Evo malo podižem.
    Ne znam da li se pisalo, ali kupujete li pelene u Lidlu?
    Ja sam pokusno kupila najmanje (4-9 kg) i oduševila se, čini mi se da se zovu Serena. Sutra idem po veći paket.
    Jako su udobne i mekane, čak bih se usudila reći i bolje od drugih poznatijih marki. Za cijenu moram priznati da se ne sjećam koliko smo platili, budem baš sutra pogledala.

Osoblje foruma emily avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

neki dan sam kupila caj, od komoraca
    jako mi je fini
    cijena je 8 ili 9 kuna (25 filter vrecica), firma Lord Nelson (Njemacka)
    imaju jos neke druge, isto biljne, od iste firme

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Mogu reći da su pelene jako jeftine, kupila danas u Lidlu paket 16 kom Sevena pelena za 17,99 kn, znači mrvicu više od 1 kn po komadu.
    Mislim da ćemo na njima i ostati. Doduše guza moje bebe nije zahtjevna, do sada nije imala nikakvih problema, ali ove pelene čine mi se najboljom kvalitetom, a i cijenom.

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Lakše mi bi bilo nabrojati što NE kupujem u Lidlu...Uglavnom sve.Od prvog dana kako je otvoren u susjedstvu,makar mi na prvi pogled nije izgledao posebno obećavajuće...Kemija sve,povrće i voće,slatkiši(mm-ovisnik),sokovi,mlijeko,namazi,kućanski aparati,buce,čarape,ma skoro sve.Samo meso ne,to od provjerenog mesara,a ni kruh mi njihov nije fin.Najviše u svemu tome me privlači njihov odnos prema kupcu,i nakon silnih konzuma,plodina i inih,uživam u tome što lidl UVIJEK vraća sitno,što ima sitno,što nikad ne čekaš,što nikad nema razlike u cijeni istaknutoj na polici i one na kasi.Sviđa mi se taj njihov švapski sistem,red,rad i disciplina.Jer me najviše isp...... kad za vlastitu lovu moram istrošiti živce,jer neko nema pojma raditi ono za što prima plaću.I kad izlazeći iz dućana pomislim što to meni treba u životu!

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

I jednom mi nije radila neka lampa, vratili su novac bez da su okom trepnuli. Nema zatezanja, oni ne primaju reklamaciju i sl

Banned
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj andream prvotno napisa
    Mogu reći da su pelene jako jeftine, kupila danas u Lidlu paket 16 kom Sevena pelena za 17,99 kn, znači mrvicu više od 1 kn po komadu.
    Mislim da ćemo na njima i ostati. Doduše guza moje bebe nije zahtjevna, do sada nije imala nikakvih problema, ali ove pelene čine mi se najboljom kvalitetom, a i cijenom.
    a da probaš Geigerovim brojačem malo preć prek guze

čuj nisam zlonamjeran, ali mekoća pelene možda nije jedini razlog na osnovu koje se ocjenjuje kvaliteta pelena... moć upijanja, kvaliteta korištenih materijala, alergijske reakcije kože na korištene materijale i sl. Volio bih vjerovati da si u pravu, kad kažeš da im je kvaliteta najbolja, ali mi nekako sklisko obzirom na cijenu.

Ako ima još netko iskustva sa dotičnim pelenama rado bih čuo još koje mišljenje, obzirom da nam je to jedan od bitnijih artikala u zadnje vrijeme.

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

mi nismo te probali ali smo isprobali stvarno sve druge jer smo u jednoj fazi imali problema sa osjetljivosti guze a najlošije uvjerljivo su nam svereklamirajuće i skupe pampers, kupljene u hr ili kupljene vani.isto. sad smo na mullerovim cijena 5o-tak kn i pre,predobre nam, niti je guza crvena, niti procure a mekane su. to ja malo off top, ne bum više

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

najlošije uvjerljivo su nam svereklamirajuće i skupe pampers, kupljene u hr ili kupljene vani
    Potpisujem.

A glede pelena mogu samo napisati, točnije prepisati kako je netko već prije pisao, da očito svaka guza ima svoju pelenu.
    Mi smo prezadovoljni upravo s Lidlovim i što se tiče moći upijanja ali i ergonomije (nama važan dio na leđima koji je ponekad procurivao na drugim pelenama ovdje je primjerice malo povišen i zaštita je time jako dobra). To su zapravo jedine pelene koje nam nisu procurile.
    Ima u Lidlu još jedna vrsta pelena osim te navedene Sevene ali su nešto skuplje po komadu i veće je pakiranje (zovu se Toujours), i te smo isto kupili za probu ali još ih nismo koristili, no svakako ću kad ih budemo koristili i o njima napisati svoje dojmove.
    Malo sam surfajući na brzaka po drugim forumima također uočila da su pelene iz Lidla redovito dobivale jako dobru ocjenu kupaca (kad već ne mogu napisati korisnika )

Banned
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj zarrin prvotno napisa
    mi nismo te probali ali smo isprobali stvarno sve druge jer smo u jednoj fazi imali problema sa osjetljivosti guze a najlošije uvjerljivo su nam svereklamirajuće i skupe pampers, kupljene u hr ili kupljene vani.isto. sad smo na mullerovim cijena 5o-tak kn i pre,predobre nam, niti je guza crvena, niti procure a mekane su. to ja malo off top, ne bum više
    a koje su te iz mullera? jel misliš na fixies ili neke druge?

ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

najlošije uvjerljivo su nam svereklamirajuće i skupe pampers, kupljene u hr ili kupljene vani.isto.:
    potpis

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

I ja se pridružujem antipampersovcima.

Zara1 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

i mi smo već godinu dana na pelenama iz mullera
    super, super!

Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa
    Od ostalog redovito kupujem W5 tablete za suđericu i druga njihova sredstva za čišćenje. Dobra su mi i dosta jeftinija nego drugdje. Uvijek si obećam uzeti naočale da pročitam sitna slova, ali nisam to još napravila... ali tješim se da nisu puno gorje zlo od drugih deterdženata.
    meni su očajne njihove tablete... možda zbog pretvrde vode na ovom području ali uvijek mi ostaju granule - dijelovi tih tableta po posuđu....

Marsupilami avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

@andream
    Te Toujours pelene su koma cista, velicina nije tocna tako da bi zapravo trebala kupiti broj vece da bi djetetu pasale.
    Kada se upiski a ne presvuces odmah smrde za poludit.
    U svakom slucaju veliki no-no tim pelenama, ne vrijede tih novaca.

S druge strane, Sevene mogu proci, ali njih kupujemo samo ako nismo stigli do Mullera po njihove pa da imamo za prvu pomoc.
    Njihov je problem taj da kada se napune onda hoce taj gel unutra kliziti po peleni, najcesce nam se to desava ujutro, gel se grupira na dnu pelene.
    Istina, moj pelenas je veci pa sigurno to igra ulogu.

@Tata!
    Muller ima svoju marku pelena, jedan paket kosta cca 55 kn.
    Odlican omjer cijene i kvalitete, ali trebali bi probati pa sami ocjeniti, nama se prefenomenalne

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Mi smo probali te pelene iz Mullera, zovu se Baby beauty (to je i njihova robna marka), i nismo baš zadovoljni (prvenstveno moći upijanja). A i pod opipom mi se čine manje kvalitetne nego Sevenine.
    Ali kao što sam već napisala, svaka guza ima svoj "faktor"...

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

tata, baby beauty kako su cure već i napisale. većina naših poznatih kaj imaju bebe njih koriste i svi zadovoljnji pa smo i mi na preporuku probali i sad smo već na trećoj skupini po kilaži. probajte, cijena je stvarno ok. mi ih puno trošimo jer jako često mjenjam zbog osjetljive guze a onda se ta razlika u cijeni stvarno osjeti

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

tata, baby beauty kako su cure već i napisale. većina naših poznatih kaj imaju bebe njih koriste i svi zadovoljnji pa smo i mi na preporuku probali i sad smo već na trećoj skupini po kilaži. probajte, cijena je stvarno ok. mi ih puno trošimo jer jako često mjenjam zbog osjetljive guze a onda se ta razlika u cijeni stvarno osjeti
    Jel one imaju gumicu na leđima?

Zara1 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Cathy prvotno napisa
    Jel one imaju gumicu na leđima?
    nemaju
    mislim da samo libero imaju tu gumicu :/

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Hvala!

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Hvala!

pužić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ja sam otkrila umak za jela (nekoliko vrsta).praškasti, u vrećicama, mislim da ima 3 u pakiranju i košta oko 5 kn (koliko se sjećam)Tri su vrrste, za razne vrste mesa...

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Te Toujours pelene su koma cista, velicina nije tocna tako da bi zapravo trebala kupiti broj vece da bi djetetu pasale.
    Kada se upiski a ne presvuces odmah smrde za poludit.
    U svakom slucaju veliki no-no tim pelenama, ne vrijede tih novaca.
    Evo kako su iskustva različita, opet ću ispasti partibrejker, ali moram napisati da smo u znatiželji odmah isprobali Toujours pelene. Nije istina da je veličina manja (bar za veličinu 4-9 kg), apsolutno je ista kao i Beauty baby (usporedili ih jer imamo i te pelene doma od prije).
    I beba se upiškila (držali smo ih oko 5 sati), sve pet, nismo osjetili nikakav miris.
    Ali ipak ćemo ostati na Seveninim jer su jeftinije i meni ipak bolje, prvenstveno po ergonomiji i opipu.

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

danas sam bila u lidlu.

kupila sam puding monte ravy (ala monte ili hlapić) 4x75 gr za 7.99 kn. presavršen je.
    kupila sam još neke pudinge mom tati, oduševljen je i on

i vidila sam kome treba alkoholni ocat u kanti od 5 litara za 9.99 kn

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •