Pokazuje rezultate 1 do 50 od 4163

Tema: preporuke i kritike proizvoda u supermarketima

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

To je očito izuzetak, njihovi prodavači su izuzetno ljubazni i susretljivi, čudi me da ti nije ponudila da ona ode po sladoled.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj VIPmama prvotno napisa Vidi poruku
    To je očito izuzetak, njihovi prodavači su izuzetno ljubazni i susretljivi, čudi me da ti nije ponudila da ona ode po sladoled.
    I mene cudi, ne zato sto mislim da su njihovi prodavaci ljubazni (ne znam kakvi su generalno), nego zato sto je to bila duzna napraviti.

Usput, kada sam se vratila po drugi sladoled, nakon 20 minuta, u istom frizideru je jos uvijek bilo dva ili tri sladoleda bez koda, dakle oni izvadjeni iz paketa, koji se ne mogu kupiti. A lijepo sam joj bila rekla da su tamo, i da to treba izvaditi.

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Citiraj VIPmama prvotno napisa Vidi poruku
    To i mene jako čudi, meni su u dva navrata prodavači išli sami jer nisam pazila na šifru,...nikad nitko nije bio neljubazan, dapače ni u jednom trg. lancu nisam doživjela takvu susretljivost i ljubaznost.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj mamaLare prvotno napisa Vidi poruku
    To i mene jako čudi, meni su u dva navrata prodavači išli sami jer nisam pazila na šifru,...nikad nitko nije bio neljubazan, dapače ni u jednom trg. lancu nisam doživjela takvu susretljivost i ljubaznost.
    Eto, sve smo začuđene, ali ja sam morala dva puta stajati u redu, to se stvarno dogodilo pred mnoštvom svjedoka, vjerovale vi meni ili ne. Također, sladoledi na koje sam je upozorila ostali su stajati u frižideru kraj blagajne. Možda sam trebala cijeli događaj snimiti mobitelom i onda staviti na web da biste mi povjerovale?

mamaLare, što to znači da nisi pazila na šifru?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •