Pokazuje rezultate 1 do 50 od 4140

Tema: preporuke i kritike proizvoda u supermarketima

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj Honey prvotno napisa Vidi poruku
    Puno mi znači eko certifikat na tekstilu.
    I meni. Što god sam od robice kupila kod njih, drži se odlično. Dječje samterice, trenirkice... Nimalo se ne razlikuju od benettonovih.

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

eh, da i robicu, naravno
    jučer 2 majičice za djevojčicu-25kn.
    a majice su stvarno perideri.

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

krumpiric gdje im stoji zob? nikad nisam vidjela da je imaju, a godinama idem uglavnom samo u lidl! mora da mi je moć opažanja na zavidnoj razini

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

ah, da, tema je kupnja u lidlu - ma kupujemo skoro sve. osim mesa, koje uvijek volim uzeti kod svog mesara.
    inače, lidlu smo vjerni godinama. osim što sam zadovoljna većinom proizvoda priznajem da su me dobili isto toliko svojim stavom prema kupcu!
    nikad nema dugog čekanja, uvijek ima sitnog, uvijek ima cijena i uvijek odgovara proizvodu kojeg označuje.
    požderala me neorganiziranost u plodinama a i konzumu!
    pa mi se neda za svoje novce još i stres proživljavati, dosta mi je stresa što ih moram potrošiti a nemam ih...

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj flopica prvotno napisa Vidi poruku
    osim što sam zadovoljna većinom proizvoda priznajem da su me dobili isto toliko svojim stavom prema kupcu!
    nikad nema dugog čekanja, uvijek ima sitnog, uvijek ima cijena i uvijek odgovara proizvodu kojeg označuje.
    Plus što sam jedino tamo vidjela muške blagajnike. Užasno me živcira to što se u Hrvatskoj blagajnica smatra isključivo ženskim zanimanjem.

Ripcord avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj Angie75 prvotno napisa Vidi poruku
    Plus što sam jedino tamo vidjela muške blagajnike. Užasno me živcira to što se u Hrvatskoj blagajnica smatra isključivo ženskim zanimanjem.
    Ovo je mm prvi skužio i otkad je to uočio redovito brojimo omjer muških/ženskih na blagajni kad dođemo i nerijetko je više muškaraca na kasi. Isto mi je to fora

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

i meni je bilo fora za blagajnike , samo pravi razlog je malo...hmmm...
    muške primaju jer oni ne odlaze na porodiljni
    Posljednje uređivanje od dalmatinka : 25.01.2011. at 12:33

rosa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj flopica prvotno napisa Vidi poruku
    inače, lidlu smo vjerni godinama. osim što sam zadovoljna većinom proizvoda priznajem da su me dobili isto toliko svojim stavom prema kupcu!
    požderala me neorganiziranost u plodinama a i konzumu!
    pa mi se neda za svoje novce još i stres proživljavati, dosta mi je stresa što ih moram potrošiti a nemam ih...
    Slažem se.
    I još nešto: u Lidlu vraćaju novac bez beda ako ste se predomislili. Tako sam kupila malcu neku majicu i ispala mu preširoka. Bez problema su mi vratili keš, do lipe!
    Do Lidla sam poznavala samo praksu zamjene za nešto iste vrijednosti.
    Tako da im je i to zbilja veliki plus.

I da,potpuno sam prestala kupovati u Konzumu (iako oni imaju zbilja prednost daleko veće ponude i raznolikosti proizvoda),ali skoro svaki put bih na računu vidjela da cijena nije ona koja je bila istaknuta..tako da...ne da mi se. Plus što je u Konzumu uvijek kilometarski red na blagajnama,..
    Posljednje uređivanje od rosa : 25.01.2011. at 17:35

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •