eh, da i robicu, naravno
jučer 2 majičice za djevojčicu-25kn.
a majice su stvarno perideri.
krumpiric gdje im stoji zob? nikad nisam vidjela da je imaju, a godinama idem uglavnom samo u lidl! mora da mi je moć opažanja na zavidnoj razini![]()
ah, da, tema je kupnja u lidlu - ma kupujemo skoro sve. osim mesa, koje uvijek volim uzeti kod svog mesara.
inače, lidlu smo vjerni godinama. osim što sam zadovoljna većinom proizvoda priznajem da su me dobili isto toliko svojim stavom prema kupcu!
nikad nema dugog čekanja, uvijek ima sitnog, uvijek ima cijena i uvijek odgovara proizvodu kojeg označuje.
požderala me neorganiziranost u plodinama a i konzumu!
pa mi se neda za svoje novce još i stres proživljavati, dosta mi je stresa što ih moram potrošiti a nemam ih...
i meni je bilo fora za blagajnike , samo pravi razlog je malo...hmmm...
muške primaju jer oni ne odlaze na porodiljni
Posljednje uređivanje od dalmatinka : 25.01.2011. at 12:33
Slažem se.
I još nešto: u Lidlu vraćaju novac bez beda ako ste se predomislili. Tako sam kupila malcu neku majicu i ispala mu preširoka. Bez problema su mi vratili keš, do lipe!
Do Lidla sam poznavala samo praksu zamjene za nešto iste vrijednosti.
Tako da im je i to zbilja veliki plus.
I da,potpuno sam prestala kupovati u Konzumu (iako oni imaju zbilja prednost daleko veće ponude i raznolikosti proizvoda),ali skoro svaki put bih na računu vidjela da cijena nije ona koja je bila istaknuta..tako da...ne da mi se. Plus što je u Konzumu uvijek kilometarski red na blagajnama,..
Posljednje uređivanje od rosa : 25.01.2011. at 17:35