kakva je tjestenina u lidlu? nakupovala sam onih xxl špageta po 4,40 kn danas, nadam se da su dobre
kakva je tjestenina u lidlu? nakupovala sam onih xxl špageta po 4,40 kn danas, nadam se da su dobre
Meni su bas odlicne. Kupila malo pakiranje prije 2 tjedna i pojeli ih .Bolji su mi nego oni šarafići i školjkice
Zadavit ću vas,cure! Da nije bilo vas,nikad ne bih kupila Čoko nussu!
Prefina!
Prije par godina sam bila u Lidlu kupila isto taku neku teglicu,ali onu koja ima smeđe-bijelo punjenje i bilo mi je fuj...sama mast i šećer bez okusa...
ali ova nussa.....
E,da, kupila neki dan i odlične suhe mađarske kobasice,dva komada u pakovanju.
Taman su ljute koliko treba.
Meni tjestenina iz Ldla smrdi po plastici. Ne mogu si pomoći.
Ali su mi zato čajevi otkriće. I to ne svi. Oni s aromama su odmah otpali, ali ima par koji su super- komorač, neka mješavina 6 biljaka i od koprive.
Također volim okus kiselih krastavaca, oni skroz mali su zakon. I džemovi/pekmezi su isto fini. Kupii smo neki dan od kupine i odličan je.
Ove polugotove proizvode nema šanse da kupim. Ne kupujem to ni inače. Iz zamrzivača volim povrće, ok je, a cijena je povoljna. Pogotovo špinat. U rangu s Iglo mi je. A taj mi je najbolje ikad, onda Ledo.
Njihovi pudinzi u prahu su mi isto ok(ako treba za kolače), kao i prašak za pecivo i vanilin šećer. I čokolada za kuhanje je dobra.
Posljednje uređivanje od ivancica : 07.02.2011. at 00:13