Pokazuje rezultate 1 do 50 od 4163

Tema: preporuke i kritike proizvoda u supermarketima

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    JaMajka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Mislila sam na to da ako je putar u ostalim centrima 13 kn u Lidlu bi trebao biti puno jeftiniji od 11. To mi je za taj tip dućana ultra preskupo.

Ok njihovi keksi i čokolade, ali u cijenama nekih osnovnih stvari su pretjerali.

Mislila sam da će Lidl stvarno biti opaka konkurencija ostalima, ali niš od toga. Za jeftin i dobar šoping svejedno treba preko grane

Kupovala sam tamo toalet papir neki dan, ono skuplji im je od Zewe deluks i Palome zajedno
    Posljednje uređivanje od JaMajka : 11.02.2011. at 17:18

Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Citiraj JaMajka prvotno napisa Vidi poruku
    Mislila sam na to da ako je putar u ostalim centrima 13 kn u Lidlu bi trebao biti puno jeftiniji od 11. To mi je za taj tip dućana ultra preskupo.

Ok njihovi keksi i čokolade, ali u cijenama nekih osnovnih stvari su pretjerali.

Mislila sam da će Lidl stvarno biti opaka konkurencija ostalima, ali niš od toga. Za jeftin i dobar šoping svejedno treba preko grane

Kupovala sam tamo toalet papir neki dan, ono skuplji im je od Zewe deluks i Palome zajedno

Treba znat kupovat u Lidlu. Vidiš da ima sto stranica teme Umjetnost živa!

U osnovi tamo ne ideš po markirane stvari, nego njihove, koje su velikim dijelom vrlo kvalitetne. Pa na te kvalitetne i povoljne stvari imaš još dodatne (velike) popuste i kad se sve to zbroji i oduzme - ispadne vrlo povoljno.
    Bar za nas koji kupujemo u Zagrebu, i ne idemo u inozemstvo po spizu.
    Plus, Lidl ima kvalitetne proizvode, od odjeće do alata i pribora za školu koji znaju bit stvarno niskih cijena.
    Em imaš sve na jednom mjestu, em dućan nije preogroman, em su popusti, em je fino - i eto ti Lidla.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •