1 kg je 40 kn. Spremim u dvije kutije i koristim za sve. Super mi je i ono njihovo veliko zeleno kiselo vrhnje i svježi sir.
wc papir u lidlu mi je najisplativiji (troslojni, mislim da je zeleno pakiranje). Stavila sam na vagu rolu tog papira i 2-3 druga i lidlovog ima najviše.
Jogurt od litre (pilos, 8 kn) mi je isto ok, kore za strudlu (8 kn), ocat za čišćenje, svježi sir za knedle ili burekčiće, voće i povrće po potrebi.
Choco nussa nam ne paše, instant kava je za silu (nije Jacobs), keksima je ospjednut MM (vec sam napisala da mi svi imaju "taj neki okus" koji dugo ostaje u ustima), ja više volim domaće kolače, tjesteninu isprobavam (još uvijek bacam lovu na Barillu).
Polugotovu hranu srećom ne moram kupovati. Probala jednom torteline i knedle. E, da, jednom sam naletjela na neke Mozart knedle i to mi je bilo fino. I spatzle su ok.

), keksima je ospjednut MM (vec sam napisala da mi svi imaju "taj neki okus" koji dugo ostaje u ustima), ja više volim domaće kolače, tjesteninu isprobavam (još uvijek bacam lovu na Barillu).
. E, da, jednom sam naletjela na neke Mozart knedle i to mi je bilo fino. I spatzle su ok.
Odgovori s citatom