Pokazuje rezultate 1 do 50 od 4163

Tema: preporuke i kritike proizvoda u supermarketima

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj azrijelka36 prvotno napisa Vidi poruku
    ja danas kupila spavaćicu i piđamu-one s miki mausom
    ajme koja gužva-a bila sam ujutro u 8. to svi čapaju kao daj je besplatno...
    ja sam samo radi te pidžame išla u lidl
    u 8h više nije bilo ništa
    zapravo lažem, bile su 2 spavaćice XS i jedna pidžama, hlače 46/48, a gornji dio 32/34

i ni jedan komplet donjeg rublja za veće curice više nije bio

lidl i ja se nismo nikad baš voljeli, sada ćemo se voljeti još manje

petarpan avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa Vidi poruku
    ja sam samo radi te pidžame išla u lidl
    u 8h više nije bilo ništa
    zapravo lažem, bile su 2 spavaćice XS i jedna pidžama, hlače 46/48, a gornji dio 32/34

i ni jedan komplet donjeg rublja za veće curice više nije bio

lidl i ja se nismo nikad baš voljeli, sada ćemo se voljeti još manje
    ma joj..to je jedino kaj me tamo tako nervira da nije istina. A uvijek piše "u količinama za kučanstvo". ne kužim onda zašto dozvoljavaju kupovinu pojedincima (koji se, na svoje oči vidjela, nacrtaju u 7 i spremni čekaju s kolicima na juriš) u količini primjerenoj pedeseteročlanom kućanstvu

njokica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Joj i ja se par puta iznervirala...
    bile one pidžame po 29,99 pred cca mjesec i pol...
    odem ja taj četvrtak kad je počela akcija, došla oko 13,30 - nema
    odem u subotu na Kukuljanovo u drugi lidl, kad tamo vagon tih pidžama po 30kn za dečke, u svim veličinama, a NI JEDNA JEDINA ZA CURE. Je slučajno šipak.
    Jednom sam maloj već kupila za dečke piđamu, ali baš sam htjela onu sa srnicom. Sh*t.

kissy avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010
    17

Početno

evo mi bili prošli tjedan u slo u lidlu i cijene su u pola manje od cijena kod nas u lidlu. Npr. šećer oko 5.7o kn (otprilike smo preračunavali iz eura u kn), chocco nussa 8 kn, brašno 2,90kn,wc papir 15 kn,...isplati se otići. mi smo za 60eura kupili za cijeli mjesec i štotrebami i što ne trebamo

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa Vidi poruku
    jai ni jedan komplet donjeg rublja za veće curice više nije bio
    ja sam tek nedavno otkrila da imam lidl u blizini. I u prošloj akciji sam uspjela kupiti donji veš za svoju curu - uopće nisam bila taj prvi dan, nego koji dan poslije (mislim u subotu) - očito ponovno izvade robu i kupila sam jedan komplet za probu. Iako ih je bilo dvije ili čak tri vrste u veličini 134 ili sličnoj. U stvari, gaćice mi nisu niti trebale jer moja nosi HM boxerice, ali potkošuljom sam jako zadovoljna. Pogotovo kaj su u HM te ćveće potkošulje za cure bile koma.ž

Ali zato se nisam uspjela u američkim danima dočepati sundeeja i klince iznenaditi

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj NanoiBeba prvotno napisa Vidi poruku
    ja sam tek nedavno otkrila da imam lidl u blizini. I u prošloj akciji sam uspjela kupiti donji veš za svoju curu - uopće nisam bila taj prvi dan, nego koji dan poslije (mislim u subotu) - očito ponovno izvade robu i kupila sam jedan komplet za probu. Iako ih je bilo dvije ili čak tri vrste u veličini 134 ili sličnoj. U stvari, gaćice mi nisu niti trebale jer moja nosi HM boxerice, ali potkošuljom sam jako zadovoljna. Pogotovo kaj su u HM te ćveće potkošulje za cure bile koma.ž

Ali zato se nisam uspjela u američkim danima dočepati sundeeja i klince iznenaditi

muškog donjeg veša (za dječake) je bila cijela hrpa
    ali za curice ni jedan jedini paketić
    u 8.10
    nije da ne mogu bez toga, ali sam mislila 1-2 kompletića kada je bilo na disney princeze
    dok još podnosi roza na sebi

ja sam bila i u prošli četvrtak jer sam mislila da će pidžama bit u četvrtak
    takooooooooooo sam se bila napalila na pidžamu na minnie
    bilo je tih "američkih" stvari
    uzela sam brusnice i sok od brusnice
    sok nije loš
    sladoled nisam uzimala
    jer to nije tako posebno jeftino, bila su 3 za 18 kuna
    a takav je u mc donaldsu 5 kuna
    (sad jedino ak je ovaj iz lidla veći, ne znam, ali meni je u mc donaldsu jako fin, zapravo to mi je jedino fino tamo)
    pa rađe uzmem nezamrznut

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •