Pokazuje rezultate 1 do 50 od 4163

Tema: preporuke i kritike proizvoda u supermarketima

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj zzzada prvotno napisa Vidi poruku
    Od sutra 07.04. u Lidlu je praškasti Formil aktiv u kutiji od 8,5 kg za 100 pranja po cijeni od 69,99 kn.
    Miris je cvjetni, Blossom fresh. Piše univerzalno sredstvo za pranje, efikasan već od 20oC.
    Ima li tko iskustva s tim praškom? Vrijedi li to kupiti?
    Vrijedi što se tiče cijene, ali kako pere? Da li se dobro otapa? Da li ostavlja tragove na tamnom rublju?
    Dugo ga već koristim. Talijanski je. Dobar mi je. Jednom mi je ostavio trag ali sam pretjerala s količinom a prala sam osjetljivo na samo 30 stupnjeva. Vratila sam na ispiranje i sve je bilo OK.
    Preporučam.

Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno čistač na paru

Drage da li je tko kupio onaj čistač na paru? ja sam ga kupila danas i para ide minimalno, i traje 5 sec i onda se opet zagrijava... Molim da se javite ako je ko kupio i da ste zadovoljne, jer mene palac boli od stiskanja ...

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj buterfly prvotno napisa Vidi poruku
    Drage da li je tko kupio onaj čistač na paru? ja sam ga kupila danas i para ide minimalno, i traje 5 sec i onda se opet zagrijava... Molim da se javite ako je ko kupio i da ste zadovoljne, jer mene palac boli od stiskanja ...
    Ja imam čitač na paru ali ne Lidlov nego iz Quelle-a. Moj ima regulator količine pare. Pročitaj uputstvo, možda ima i tvoj.

Ripcord avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj buterfly prvotno napisa Vidi poruku
    Meni je mama neki dan komentirala kad sam joj donijela njihov novi prospekt i pokazala čistač da bi bolje primjerice očistila pločice u kupaonici nakon što se otušira mm (15-ak min s dosta toplom vodom, pa dosta upari prostor), jer da Lidlov ima samo 3 bara, tako da mislim da je to stvarno - to

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •