Pokazuje rezultate 1 do 50 od 4151

Tema: preporuke i kritike proizvoda u supermarketima

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Balarosa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Meni je smrznuta pizza iz Lidla jako loša, ima grozno začinjenu rajčicu... ali ako netko ide u Eurospin, njihova smrznuta pizza (isto zna biti po smješnoj cijeni) je odlična. I što je najbolje, napravim ju u mikrovalnoj, bude gotovo za manje od 10 minuta.

OT - je li netko doma radio polugotovu pizzu pa da ju zgotovim kao te kupljene? Može li se?

inana avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Citiraj Balarosa prvotno napisa Vidi poruku
    Meni je smrznuta pizza iz Lidla jako loša, ima grozno začinjenu rajčicu... ali ako netko ide u Eurospin, njihova smrznuta pizza (isto zna biti po smješnoj cijeni) je odlična. I što je najbolje, napravim ju u mikrovalnoj, bude gotovo za manje od 10 minuta.

OT - je li netko doma radio polugotovu pizzu pa da ju zgotovim kao te kupljene? Može li se?
    zato sam napisala da je klasična, kad su meni one sve- iste...suhe i tak nekak đonaste...ja sam znala prije napraviti pizu u onom crnom velikom plehu, i ispeći je na pola, jedno 10 min u zagrijanoj pečnici, max 15 min, onak odokativno, pa kad se ohladi narezati na porcije i smrznuti, pa kad smo htjeli brzinsku klopu, samo izvadiš, odstoji dok se zagrije poćnica malo, ali možeš ju i odmah ubaciti, i spečeš do kraja- nije ista kao da ju pečeš odmah svježu, ali je 100x bolja od kupovnih...

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Balarosa prvotno napisa Vidi poruku

ja u zamrzivaču imam podravkine kore za pizzu (za sad se pokazale puno bolje od leda i klare). vrijeme pripreme - 15 minuta (s pečenjem).
    uključim pećnicu, i dok se ona ugrije - ja već imam natrackan paradajz, nariban sir, šunke ako ima ok - ako nema može i bez nje, i gore šampinjoni. peče se 7-8 minuta...

kad smo već kod pizze, mislim da ću si ju sad ići napraviti ... ogladnila sam od čitanja..

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •