Pokazuje rezultate 1 do 50 od 4163

Tema: preporuke i kritike proizvoda u supermarketima

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Jelka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

MarijaP, da, to je ta Safety 1st, samo kaj je tkanina plava.

domy, madrac je u okviru, ne znam kak bih ti objasnila. Ajoj, sad sam skužila gdje si me krivo shvatila! Dakle okvir kreveta, ne okvir ogradice.

Ova ogradica funkcionira na krevetima kod kojih je madrac položen na podnice i nema ruba koji ga bočno zatvara, ak me kužite.

ninik avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Jelka prvotno napisa Vidi poruku

domy, madrac je u okviru, ne znam kak bih ti objasnila. Ajoj, sad sam skužila gdje si me krivo shvatila! Dakle okvir kreveta, ne okvir ogradice.

Ova ogradica funkcionira na krevetima kod kojih je madrac položen na podnice i nema ruba koji ga bočno zatvara, ak me kužite.
    mi smo isto kupili tu ogradicu i riješili problem tako da je MM podigao onu letvicu na kojoj leži podnica, par šarafa i pola sata posla...
    nije neka nauka...

laura29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

I naš je madrac u okviru kreveta i uspjeli smo ga normalno postaviti. Jedino što ga zbog okvira ne možemo preklopiti prema dolje. Bitno da ogradica služi svrsi.

Jelka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj laura29 prvotno napisa Vidi poruku
    I naš je madrac u okviru kreveta i uspjeli smo ga normalno postaviti. Jedino što ga zbog okvira ne možemo preklopiti prema dolje. Bitno da ogradica služi svrsi.
    Ja bih još prešla preko toga da se ne može presavinuti, ali madrac je nakošen (nema milimetra prostora između okvira kreveta i madraca). Kod tebe možda ima prostora pa ti je ok.

MarijaP avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Ja bih još prešla preko toga da se ne može presavinuti, ali madrac je nakošen (nema milimetra prostora između okvira kreveta i madraca). Kod tebe možda ima prostora pa ti je ok.
    tako je i kod nas pa nam nece odgovarati. Na zalost. Hvala ti na ponudi!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •