Pokazuje rezultate 1 do 50 od 4163

Tema: preporuke i kritike proizvoda u supermarketima

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

ja moram svoj elaborat o lidlu
    volim ga najviše zato jer tamo nikad, ali nikad nema nedorečenih situacija, zabuna, neslaganja cijena, nedostatak sitniša, zagubljenih prodavačica
    a mene sve navedeno živcira
    istina, neki proizvodi su im poskupili poprilično ali su poskupili i u svim ostalim dućanima - maslac, mlijeko, ulje, šećer...
    nadalje, brzina na kasi mi savršeno odgovara, i sama sam brza i mrzim kad neko trpa stvari ko da će odapeti svaki čas, beživotno i pooooolakooooooo
    dalje, sviđa mi se što sam tamo uvijek u pravu, ikad izaberem krivi broj buca za dijete, niko me niš ne pita nego mi lijepo vrate novce
    a ne nude mi tobožnje zamjene u istom iznosu pa sam prisiljena kupiti neki shit koji inače ne bi ni u ludilu
    zapravo, to da sam uvijek, nedvojbeno u pravu mi se sviđa najviše od svega

mala-vila avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj flopica prvotno napisa Vidi poruku
    ja moram svoj elaborat o lidlu
    volim ga najviše zato jer tamo nikad, ali nikad nema nedorečenih situacija, zabuna, neslaganja cijena, nedostatak sitniša, zagubljenih prodavačica
    a mene sve navedeno živcira
    istina, neki proizvodi su im poskupili poprilično ali su poskupili i u svim ostalim dućanima - maslac, mlijeko, ulje, šećer...
    nadalje, brzina na kasi mi savršeno odgovara, i sama sam brza i mrzim kad neko trpa stvari ko da će odapeti svaki čas, beživotno i pooooolakooooooo
    dalje, sviđa mi se što sam tamo uvijek u pravu, ikad izaberem krivi broj buca za dijete, niko me niš ne pita nego mi lijepo vrate novce
    a ne nude mi tobožnje zamjene u istom iznosu pa sam prisiljena kupiti neki shit koji inače ne bi ni u ludilu
    zapravo, to da sam uvijek, nedvojbeno u pravu mi se sviđa najviše od svega
    eh da! to je to! zato mi uglavnom sve sto mozemo kupujemo u lidlu

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •