Pokazuje rezultate 1 do 50 od 4140

Tema: preporuke i kritike proizvoda u supermarketima

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Marsupilami avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Citiraj Jelka prvotno napisa Vidi poruku
    Sigurno da je noviji, ali isto tako sigurno ne vrijedi tih 100 kn više. Ali dobro, šta je tu je.

Inače, pogledala sam ga malo detaljnije, peče do 1250g, ima 12 programa (normal, rahlo, puno zrno, ekspres, tijesto, rezanci, pekmez, kolači..., iiiii hm, ne znam, nisam zapamtila. Knjižica je podeblja, moram to sve pročitati. Ali izgleda kao svemirski brod.

Kupljen je u novom Lidlu na Savici.
    Ja imam taj pekac vec par mjeseci, kupljen na akciji od prosli puta.

Stvarno je savrsen, takodjer i recepti za kruh su fenomenalni, samo obrati paznju da su svi recepti pisani za kruh od 1000gr a ne 1250 pa se mora paziti na postavke kod pokretanja programa.

Od kada ga imam nijedno tijesto nisam mjesila rucno
    Kada radim dizana tijesta onda koristim program 6, tjesto za pizzu iz njegove knjizice je prefenomenalno

Radila sam i tijesto za tanke kore, a kako se ono ne dize onda njega radim na programu 5 (brzi) jer odmah pocne mjesati i mijesa konstantno 15-ak minuta, tocno koliko mi i treba.
    Ako treba jos mjesati upalim opet na jos 15 minuta.
    Kada dodje do djela da bi palio grijace samo ga iskljucim, izvadim tijesto, namazem uljem i dalje s njim radim normalno.

Marmeladu nisam jos radila jer mi nije trebala ali sigurna sam da bi to obavio savrseno kao i sve ostalo
    Posljednje uređivanje od Marsupilami : 11.01.2012. at 14:16

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •