Je, a u Križevačkoj je još uvijek 35Peterlin, jel mi možeš napisati kolika je cijena maslaca kod Veronike 250g. Kila je još uvijek 40kn? Dugo nisam bila.
Je, a u Križevačkoj je još uvijek 35Peterlin, jel mi možeš napisati kolika je cijena maslaca kod Veronike 250g. Kila je još uvijek 40kn? Dugo nisam bila.
Malo off... Što radite s kilom maslaca? Ja sam si nedavno htjela kupiti kilu kod Veronike i vidim da je rok trajanja neka 2 tjedna, eventualno tri... Nema šanse da pojedem toliko maslaca u tom vremenu. Osim za kolače... Ali to trenutno ne mogu raditi.
Ontopic:
Meni je sav tekstil kupljen u Lidlu super, osim neke pamučne majice koja, očito, ima feler.Izrez mi nije bio centriran i rukavi su mi se skratili. Sve ostalo je baš ono - peri-deri.
![]()
maslac rastopim pa procistim, ulijem u teglice i koristim za pecenje jaja, przenje i sl. rok trajanja takovg masla je neogranicen a ne mora ni u frizider
u lidlu sam kupovala dosta stvari za klinca, bilo je i dosta robe s greskom (posebno bodici), jedna modra trenirka pusta boju pa sam je bacila u smece jer me strah kakva je to farba, al sve u svemu sam zadovoljna. kupujem samo ono sto je jeftinije nego drugdje
carape s abs-om imamo sve njihove i super su. strample sam uzela troje ove zime i sve su se pokidale. jedne se vratile s klincem iz jaslica iskidane na tabanu (kako se to dogodilo nemam pojma), druge otisle na savu na guzi a trece sam ja uspjela pokidat kad sam ih vadila iz pakiranja (imaju milijun onih plasticnih trakica provucenih kroz stample, nikad to sve izrezat pa sam malo jace stisla skarice i ode strampla)