Pokazuje rezultate 1 do 50 od 4163

Tema: preporuke i kritike proizvoda u supermarketima

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Ja koristim Formil tekući i super mi je.
    A super su mi i Lidlove (mislim da su W5) tablete protiv kamenca za perilicu rublja. MM ih je slučajno kupio umjesto tableta za perilicu suđa i bila sam u prvi tren ljuta na njega, jer je naravno bacio račun pa nisam mogla zamijenit.
    Al kad sam ih počela koristit, skužila sam da je Calgon nula. Od ovih tableta mi doslovce otpadaju komadi kamenca s perilice, u 2 tjedna sam morala 2 puta čistit filter jer je bio pun otkinutog kamenca, dok kod Calgona to nikad nije tak otpadalo.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Roko_mama prvotno napisa Vidi poruku
    A super su mi i Lidlove (mislim da su W5) tablete protiv kamenca za perilicu rublja. MM ih je slučajno kupio umjesto tableta za perilicu suđa i bila sam u prvi tren ljuta na njega, jer je naravno bacio račun pa nisam mogla zamijenit.
    Al kad sam ih počela koristit, skužila sam da je Calgon nula. Od ovih tableta mi doslovce otpadaju komadi kamenca s perilice, u 2 tjedna sam morala 2 puta čistit filter jer je bio pun otkinutog kamenca, dok kod Calgona to nikad nije tak otpadalo.
    A kako se to koristi ? ubaci se s praškom za pranje , ili?

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Citiraj dalmatinka prvotno napisa Vidi poruku
    A kako se to koristi ? ubaci se s praškom za pranje , ili?
    Da, ubaci se s praškom za pranje, odnosno ja prvo stavim tabletu pa prašak.
    A prvi put sam stavila dvije tablete u pretinac za prašak i oprala na prazno, samo sam isključila centrifugu (isto ko kad čistiš na prazno perilicu za suđe)

kajsa avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj Roko_mama prvotno napisa Vidi poruku
    Meni tak otpada kamenac kad stavim praznu vešmašinu na program 90 C i u nju ubacim 1-2l najjeftinijeg octa.
    Koliko koštaju te tablete?

mala-vila avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj kajsa prvotno napisa Vidi poruku
    Meni tak otpada kamenac kad stavim praznu vešmašinu na program 90 C i u nju ubacim 1-2l najjeftinijeg octa.
    i meni, ocat u konzumu za 3 kune i udri na 90, sve se počisti, kakve tablete, to je sve papilova

Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Citiraj kajsa prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam isto tak čistila vešmašinu.
    Al možda probam i te lidlove tablete, da mašina ne pere u prazno, one idu s vešom unutra.

mrkvica05 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Citiraj xxx prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam isto tak čistila vešmašinu.
    Al možda probam i te lidlove tablete, da mašina ne pere u prazno, one idu s vešom unutra.
    SAMO USPUT: ulijeva li se ocat u bubanj ili u pretince za prašak?

Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Ja sam u pretince za prašak i omekšivač, tek toliko da i njih malo operem.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •