Da su ostavili sve isto i nabili cijenu 40% gore ne bi im to nitko uzimao.
Da su ostavili sve isto i nabili cijenu 40% gore ne bi im to nitko uzimao.
Posljednje uređivanje od zutaminuta : 28.11.2023. at 04:31
Ne jedem napoliranke, pa ne mogu komentirati tu odluku Kraša, ali mogu ove nove praline Antique pelinkovac.
Kupila sam kutiju, 3,99 €. Savršene, stvarno savrsene.
Pa sam htjela kupiti još jedne. Nije ih bilo neka dva tjedna, sretno sam ih ugledala, ali cijena od 4,99 € za istu kolicinu i izgled me je posve odvratila od kupnje.
Čime se moze opravdati toliko poskupljenje? 25%!!!
Ja ih više kupiti neću.
Posljednje uređivanje od Beti3 : 28.11.2023. at 07:56
ja sam ih kupovala tu i tamo na akciji i bile su okusom iste kao prije
ali sada ove zadnje (nakon mjesec-dav nekupovanja) - užas...
Od Jadro napolitanki smo davno odustali zbog cijene.
I od Domaćica ...
(jedna kutija keksa je našoj obitelji, samo svakome pod zub, sitno da se zasladi. Kad su dejca bila manja, onda se to raspodijelilo u nekoliko dana, ali sada je to skup sport... jeftinije je napraviti biskvitni kolač, ali volimo i kupovne kekse ...)
Posljednje uređivanje od Vrijeska : 28.11.2023. at 09:39
Ja sam pocela bojkotirati sve živo, i ispada da bez pola toga i mogu.
Ja imam ideju koliko za što želim platiti, za proizvode koji nisu osnovni. Ne dam više od 1 euro za 100g normalne čokolade. Drugo su delikatesne, njih ionako rijetko kupim. Kad naletim, kupim par komada. Dorina ionako nije bila na mojoj wish listi. Bajadere su navodno oduvijek na rubu isplativosti, vele zaposlenici Kraša. Mi volimo Ritter sport. Ne tamanimo baš nešto slatkiše u velikim količinama. Imamo ih uvijek, ali nama troje jedna čokolada obično traje 2-3 dana. Ja ju gotovo i ne jedem.
Isto više ne kupujem krumpir na placu. Jaja sam opet počela kupovati.
Posljednje uređivanje od Jelena : 28.11.2023. at 10:46
Ja novoj vlasnickoj (mesarskoj) strukturi Kraša ne mogu oprostit ukidanje famozne rum pločice. Nisam od slatkoga, ali njih sam baš voljela zbog ruma.
Krumpir imam lički to je nešto neusporedivo.Naručila 2 velike vreće,donijeli mi u stan-2x15kg.
Jaja mi znaju bit ok i iz dućana, al trebam čitat čija su i otkuda.Ne samo ovako kupit brzinski.
Jedino stvarno treba biti spretan i zimi nabavit domaća jaja.
Imam ja i odličan mi je, kupljan u Lonci ipoklopci na nekooj akciji prije par godina u 12.mj i free dostavu su imali. Pričekaj blagdane sad će akcije
ne znam spada li tedi pod supermarket, imaju raznih simpa stvari, sve kinesko, al ok, i sad sam kupila tu kupaonsku policu, onu žičanu jel, i na vakuum je, i taj vakuum uopće ne drži.
kaj sad?
ne znam jel boso spada pod supermarket il samo trg lanac, dosta brandova koje drže po trg su im totalni šrot...
nesretni boso samo menjaju radnike
nego, ima li u tommyu i plodinama televizora?
u velikim plodinama ima
ovo je strašno kak se ljudi iživljavaju na nepalcima... broje cente i traže da nek im vrate nazad kusur, već treći put to gledam, a ženice ne znaju hrvatski pa svaki put vraćaju, na njima istresaju živce zbog porasta cijena... jer pred lokalnim trgovcima mogu samo ispasti glupi, svi znamo da su cijene otišle 3 x gore, ... nije ih nepalska sirotinja u zavjeri došla varat na centima...
U principu kusur se treba vratiti, samo ako kupac kaže ostavi si onda smije uzeti
Inače na jednom kiosku-pekari na zapadu uredno piše , ne primamo kusur natrag!
Posljednje uređivanje od jelena.O : 25.09.2024. at 20:49
A možda je prvotno bila neka akcija? Ustraj ti samo
izvini nisam mislila kusur nego ljudi uzmu par stvari kažu to je 12 a zapravo je 13 i onda navaljuju hoće povrat, i okej dvaput koliko sam vidjela bila je greška, ali danas ovo jednostavno maltretiranje, a i inače ne bih rekla da bi nastupili tako osorno prema prodavačicama, jer cijenama deru sada apsolutno svi, kad je nastavila i rekla da će otići u drugu trgovinu, a imala je oko 10ak artikala i očekivala cijenu ispod 13€ pomislila sam sretno
Ne kužim ja ništ tu!
Oš reć da se neko preračunal i da ima 12 eura , a kupovina dođe 12.15 eura? Ak je to bilo pitanje , ako ima viška u kasi i po volji je blagajnika jel će oprostiti, ali opet ne smiješ ti na blagajni ni na svoju štetu, jer ćeš ti ko blagajnik imati nadoknade. 15 centi ili sitnije jednom i danu nije puno, ali više put toliko je itekako, meni je neki dan blagajnica čekala dok ne izbrojim bakrene
Sokne u Lidlu, deklarirano imaju 80% pamuka. Nema apsolutno nikakve šanse da imaju tako visoki udio pamuka. Moji kožni senzori gore od njihovog "pamuka". Nema niti 70%, sigurna sam.
Nije mi svejedno, zbilja. Ni MM-u ni meni. Taman nam je između 75 i 85% pamuka.
No nije bitno, lidlove čarape nemaju 80%, odnosno krivo su deklarirane. Mogu postaviti pitanje što je još krivo deklarirano na njihovim proizvodima. Mislila sam da su ozbiljniji.