-
Molim pomoć, možda trudna!
Pozdrav svima, nova sam na forumu i molim pomoć! Imam policistične jajnike i neredovite menstruacije, prošli ciklus sam pila dabraston za menstruaciju i imala sam ju 6 8. ovaj mjesec ih nisam pila i nisam dobila menstruaciju a imam neke čudne pojave. Več par dana imam pojačani iscjedak, bio je bijeli i gust a jučer je bio žute boje. Na wc idem mnogo češče nego prije. Napravila sam test (beby check) i nakon nekih 5 minuta se pored kontrolne crte pojavila i još jedna sasvim blijeda crta, jedva vidljiva i nije preko cijelog prozorčiča nego samo na sredini okomito... (nadam se da me kužite) sad me zanima dali je moguć da je to trudnoća ili je test neispravan?ispričavam se na dužem postu
Hvala!
-
Osoblje foruma
moguće je
sutra napravi još jedan test, a za tjedan dana odi ginekologu
-
Ako možeš odi kod svog ginekolga na pregled. Nazovi i reci što te muči, primit će te vjerovatno odmah.
-
Nažalost nemogu kod ginekologa, nemam ga...
Pošto sam se preselila nedavno nisam još našla novog ali sutra ču praviti novi test. Na ovom mom testu je još uvijek prisutna ta crtica ali jaaako svijetla! a kako se računa koliko traje trudnoća? :?
-
Ako imaš neredovite menstruacije malo je teško pogoditi kada bi trebalo raditi test. Ako želiš mogu ti preporučiti ginekologicu u Rijeci ali ne možeš na pregled odmah nego prvo moraš potpisati izjavu... Možda najbolje da odeš kod privatnika. Ali najprije napravi još jedan test. Možda ne odmah sutra nego za 2-3 dana. Početak trudnoće ti se inače računa od prvog dana posljednje mjesečnice. Ali pošto su ti mjesečnice neredovite treba ipak napraviti uzv. Naravno, to sve pod pretpostavkom da si uopće trudna. Za sada se nemoj uzrujavati. Prvo napravi test.
-
E da, taj test koji si napravila ti sad više nije mjerodavan. Znači, rezultat se pokaže nakon 5 min, sve nakon toga ti više nije točno jer se može pojaviti crtica a da uopće nisi trudna... Mislim da se to zove evaporacijska crt (?) Nek me cure isprave ako griješim. Uglavnom, ne gledaj više u njega.
-
-
-
Ma vjerojatno nisam, nemam nikakvih simptoma... Osim što moram na wc češče, ali to samo kad pijem malo više vode... mislim čim popijem nešto znam da ču odmah morat na wc, ali mislim da to nema veze... i onaj iscjedak kojeg nema više! Grudi me ne bole, nisu narasle... A svugdje čitam da je to simptom trudnoće! :?
-
Ne mora značiti. Ja u jednoj od tri trudnoće nisam imala ama baš nikakve simptome osim što menga nije došla. A mislim da me cice nijednom nisu bolile
-
Mene cice isto nikad nisu bolile...
-
a jel ima tko još da je imao tamnu mokraču?? šta je to stvarno simptom trudnoće?
-
A koliko su šanse uopče ostat trudna sa policističnim jajnicima? I još sam pila dabraston prošli mjesec?
-
-
Kupit ču test sutra... Pa šta bude bude!
ali nemam simptoma osim da mi je mokrača tamnija, ali vidim da nitko ne piše da je i njemu bila pa... valjda to nije simptom!
-
Odi u lab. i izvadi krv te provjeri hormon trudnoće beta HCG. Ako nemaš ginekologa za uputnicu možeš i u privatni lab. Cijena je oko 160 kn.
To ti je najsigurniji način za provjeru. Sretno
-
Hvala na odgovorima, ja sam kupila test neki intim plus i pokazao se minus! Nema trudnoće!
-
E a sad nađi ginekologa u Rijeci i malo bolje pazi.
-
Moja preporuka su i urinokultura te brisevi.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma