Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: S komplikacija na porodiljni

Demi avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno S komplikacija na porodiljni

Zadnjih nekoliko mjeseci sam na cuvanju trudnoce tj bolovanju, i komisija mi je zadnji put napisala bolovanje do 45 dana prije predvidjenog termina poroda, kome sad idem dr opce prakse ili ginicu...nesto su mi rekli na hzzo da mi dr zakljuci trudnicku knjizicu i to im donesem za otvaranje redovnog porodiljnog...koji dr 'zakljuci' knjizicu gin ili dr opce prakse?

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno Re: S komplikacija na porodiljni

Citiraj Demi prvotno napisa
    Zadnjih nekoliko mjeseci sam na cuvanju trudnoce tj bolovanju, i komisija mi je zadnji put napisala bolovanje do 45 dana prije predvidjenog termina poroda, kome sad idem dr opce prakse ili ginicu...nesto su mi rekli na hzzo da mi dr zakljuci trudnicku knjizicu i to im donesem za otvaranje redovnog porodiljnog...koji dr 'zakljuci' knjizicu gin ili dr opce prakse?
    Odneseš papire s komisije općem doktoru i on će ti zatvoriti bolovanje i otvoriti rodiljni dopust.
    Trudnička se ne zatvara niti ju nosiš na hzzo. Trudnička je otvorena dok ne rodiš, a onda ju možeš pospremiti

Demi avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Hvala ti odgovoru!

Demi avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

imam bolovanje do 2. 10. a doktorka mi je rekla da tek drugi tjedan dodjem da mi otvori porodiljni ali onda ce vec biti 5. 10. pa se pitam dal je to ok jer doktorka je nova pa mozda ne zna. Sta da radim?

Osoblje foruma mamma san avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

2.10 je petak i taj dan ti ipak još uvijek vrijedi bolovanje.
    3.10. je subota i vjerovatno doktorica ne radi
    5.10. je ponedjeljak i njen prvi radni dan. Budi bez brige otvorit će ti nastavni rodiljni dopust i nećeš biti oštećena.

Demi avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno Hvala na umirujucem odgovoru!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •