Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: otečeni limfni čvorovi

Početno otečeni limfni čvorovi

Zanima me ima li netko iskustva sa proliferacijom limfnih čvorića??????
    Ja imam jedan na lijevoj strani vrata ali glavni problem mi je par čvorova na preponi (također lijevoj). Jedan je jako velik, tvrdi su i bolni. Ovo traje već mjesec dana!!!!! Rađene su mi 3 punkcije do sada, nebrojeno puno krvnih pretraga - potpuna obrada u zaraznoj bolnici u Zagrebu......svi nalazi su u redu, ginekološki je sve u redu. Zadnja pretraga tj punkcija koja je rađena u Merkuru (čekam rezultate- koštati će me 1000 kn), ali bojim se da ni tu neću dobiti nikakav odgovor. Jedino što je bilo barem usmjereno nekoj dijagnozi je pretpostavka na mononukleozu ali to još nisu uspjeli dokazati pošto je krv potpuno u redu. Zadnjih dana otiče mi cijela lijeva natkoljenica i uopće ne znam što mi je činiti. Ja sjedim doma i čekam stalno nekakve rezultate, terapiju mi nitko ne daje..... Ako imate slična iskustva javite se, očajna sam!!!!!! :?

Zapravo trebam dr. Housa, pozna li netko sličnog???????

Vishnja avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Da li su radjene i hematoloske krvne pretrage? Da li ste kontrolisali stanje limfnih cvorova u unutrasnjosti tela putem ultrazvuka, ct-a ili magnetne rezonance?
    Imala sam slicnu situaciju prosle godine. Tek trecom biopsijom limfnog cvora dokazana je priroda bolesti. Kod mene je u pitanju bilo granulomatozno bujanje - nemaligna, ali ipak ozbiljna stvar...

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

mislim da limfni čvorovi znaju oteći i kad padne imunitet. možda si jako iscrpljena, možda ti fali vitamina?

nely avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Da nije neka autoimuna bolest?! :/
    Ima ih hrpetina,a i to oticanje zglobova me podsjeća na neku al se više ne mogu sjetiti koju.Uglavnom nisu strašne ali imaju ružne simptome..
    Svojevremeno sam kopala po netu malo "o njima"..utipkaj u Google..

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno Re: otečeni limfni čvorovi

prije nekoliko dana napipala sam čvorić na stražnjoj strani vrata ( malo ispod vlasišta) . sutra dan se pojavilo vešto na desnoj strani vrata ali ne izgleda kao tipičan čvorić malo je ispupčeno. već nekoliko dana osjećam i zategnutost cijelog vrata. lani radila testove na štitnjaču i bilo je sve ok. ima li netko kakav savjet?

zelimo_bebu avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Znam da limfi nateknu i kod alergije...nadam se da nije ništa loše..

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •