-
U skoli mog sina se nose uniforme.Kako mi zivimo u treopskim krajevima ona je cijelu godinu ista a sastoji se od :
-crvene polo majice i kratke hlacica za predskolce
-kosulja od batika(prekrasno dizajniranog u plavim tonovima) i kratkih modrih hlaca/suknjica za nizu osnovnu skolu s tim da se materijal od kojih se prave kosulje moze kupit i za curice i sasit nesto po svom dizajnu
-za visu osnovnu su plave kosulje i modre duge hlace ili suknje(i curuce mogu nosit hlace)
-a za srednju skolu su bijele kosulje i isto modre hlace/suknje.
za sportske aktivnost su polo majice u boji kuce kojoj djete pripada(ima ih 4)i kratke hlace.
Uniforme se kupuju u skolskom ducanu i zaista nisu skupe ,recimo jedan set je oko 150kn.
E da,uz to idu i bijele carapice sa logom skole i kozne crne ili modre cipele.
Izvrsno rjesenje.
Sve lako odrzivo i kvalitetno tako da uniforme mog sina na kraju godine izgledaju kao da su taj momenat kupljene iako ih svaki dan mjenja pa mladi braca /sestre nasljeduju od onih starijih.Ja svoje dajem prijateljici za njenog sina .
Izgledaju mi bas svi slatko i ne cini mi se da se iko buni.
Jednom mjesecno je" muftin day" obicno petak na kraju mjeseca i tada djeca dolaze u svoju robu.Nekad su to i tematski dani pa se recimo svi moraju obuc kao da idu na plazu ili zadnji put je bio dan rijeka,mora i jezera pa su se morali obuc u plavo ili zaleno...zapravo to i nije tako obavezno mpozes obuc sto hoces.Taj dan se i daju simbolicni novcani prilozi koji onda idu u humanitarne svrhe.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma