Da vas čujem, koje su? Gledajući retrospektivno, da li su to dvadesete, tridesete, četrdesete itd....Kad ste bile ili jeste u naponu snage?
Da vas čujem, koje su? Gledajući retrospektivno, da li su to dvadesete, tridesete, četrdesete itd....Kad ste bile ili jeste u naponu snage?
Pa sad, napon snage je diskutabilan za svakog ponaosob. Ja ti mogu reći da sad, u kasnim 30-ima drukčije gledam na svijet, ležernije i s većim veseljem. Neke bitne stvari u životu sam (smo) odradili, klinci su veći i s njima radimo neke stvari koje prije nisu bile moguće. Tražim si neki kvalitetniji hobi, interesi su mi drugačiji, produhovljeni. Vježbam.
Mijenjam, mijenjam se...(ah, Haustor). :D
Kako godine prolaze sve više vjerujem u onu staru: "Da su mi ove godine i ona pamet".
U dvadesetima sam se osjećala bolje fizički, u tridesetima se osjećam bolje psihički, a do četrdesetih još nisam stigla...
Uvijek sam misljenja da mi je bas sad najbolje... a onda prodje neko vrijeme, pa skuzim "ma ne, SAD mi je najbolje"![]()
Možda ne neke određene godine već određeni događaji u životu.
Tako da bih rekla da mi je najbolja godina kad sam imala 19 i kad sam imala 25. :D
Zašto 19? Pa što se tada bitno desilo? ne zvoni miYuna prvotno napisa
Moja najbolja godina je 2007 - kad sam se udala i počela živjeti s MM.
Sada sam u kasnim dvadesetim (vrlo kasnim) i moram reći da uopće nisam nostalgična za vremenom kad sam imala 20.
Jedino što je tada bilo je ono - ni brige, ni pameti.
najbolje godine?
definitivno ove sada (30e), ali očekujem da će bit još bolje
meni je uvijek u sadašnjosti najbolje, a pošto sam optimistični realist sa dosta sreće u životu, vjerujem da će mi i za 5 godina biti baš te najbolje godine
kako se zvao onaj naš stari stari glumac koji doživio cca sto godina, uvijek zaboravim
i kad su ga pitali koje su mu bile najbolje on je rekao sedamdesete
njegove sedamdesete![]()
ja se baš radujem svojim npr. četrdesetima
molim vas cure, ne otvarajte topice koji su totalno banalni. dovesti ćete samo do tog da će se ovaj pdf ugasiti.
ovaj pdf zove se: FILOZOFSKI KUTAK![]()
Zašto? Radi toga da se razglaba/filozofira/konstruktivno raspravlja o temama koje ne mogu naći mjesto na drugim pdfovima.
Ovaj pdf NIJE chateraj, NIJE dnevnik/bilježnica u koju svatko upisuje svoje želje/navike/ljubavi/interese/sitna iskustva, a sve u svrhu čuvanja i prisjećanja na neke dane "ludosti".
ovaj topic zaključavam.