(ova tema možda baš i nije tipična za ovaj PF, no opet, ne znam kud bi je drugdje stavio ... admini, ako vam se ne sviđa ovdje, molim vas, premjestite ju negdje drugdje!)
Kako to obično u životu biva, suprotnosti se često privlače pa tako u vezama vrlo često završe ljudi različitog stupnja otvorenosti ... često žena bude otvorena i pričljiva, dok muž preferira manje priče, a više djela, a ima i suprotnih primjera ... (taj sam). I u normalnim okolnostima to često sasvim dobro funkcionira, no tu i tamo, kad se zaglibi u nekim problemima, onda taj problem nemogućnosti potpuno otvorene komunikacije postane dosta velik.
Mi smo u našoj okolini više puta sretali parove koji su imali probleme tog tipa, a tu i tamo se i nama desi neki "zastoj" u komunikaciji ... pa bi me zanimalo kako vi drugi rješavate takve probleme.
Razgovorljivci, što radite kada vas frustrira vaš šutljivi partner s kojim ne uspijevate raspraviti ono što biste željeli?
Šutljivci, što radite kada vas vaš razgovorljivi partner želi pošto poto navesti na razgovor, a vi niste raspoloženi?
Kako na kraju nađete zajednički jezik?