Pokazuje rezultate 1 do 50 od 52

Tema: selektivno cijepljenje- koje i zašto

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Mrvna prvotno napisa Vidi poruku
    Zar postoji pojedinačno cjepivo protiv ospica? Moja pedijatrica je rekla da ne :?
    Postoji. I svaka pedijatrica ga moze dobiti besplatno. Treba samo naruciti na isti nacin na koji narucuje i ostala cjepiva.

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno Pojedinačno cjepivo protiv vetanusa

Cijepila sam dijete zadnji puta sa 6 mjeseci, nakon toga je imala konvulzije nevezano za cijepljenje i odlučila sam ne cijepiti ju više jer se čak i na stranicma Zavoda za javno zdravstvo konvulzije spominju kao najčešća nuspojava. Jedino me muči tetanus koji kod nas dolazi u kombinaciji s difterijom i hripavcem. S obzirom na to daje puno vani, da idemo u planine i slično, često zna pasti i povrijediti se, dosad nije bilo ništa opako, ali tko zna. Zadnju dozu cjepiva primila je sa 6. mjeseci starosti i sad razmišljam o cijepljenju samo protiv tetanusa. Postoji li uopće pojedinačno cjepivo za dijete od 3 godine?

Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Citiraj mujica prvotno napisa Vidi poruku
    Postoji. I svaka pedijatrica ga moze dobiti besplatno. Treba samo naruciti na isti nacin na koji narucuje i ostala cjepiva.
    da li je još uvijek moguće nabaviti pojedinačna cjepiva? meni pedica tvrdi da se više ne može. kakva je situacija s pročišćenim cjepivima? ja bih nabavila za svoje dijete pročišćena i pojedinačna za neke bolesti pa molim odgovor, može i u pm. hvala

mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Dominika2 prvotno napisa Vidi poruku
    da li je još uvijek moguće nabaviti pojedinačna cjepiva? meni pedica tvrdi da se više ne može. kakva je situacija s pročišćenim cjepivima? ja bih nabavila za svoje dijete pročišćena i pojedinačna za neke bolesti pa molim odgovor, može i u pm. hvala
    Neka je moguće nabaviti pojedinačna, npr. ospice, rubelu, polio, hib;
    a neka nije, npr. mumps, difteriju, hripavac.....

Ne znam točno koje kombinirano cjepivo želiš podijeliti u pojedinačna.

I ne znam što misliš pod pročišćenim cjepivima. Ranije, kad smo imali u programu cjelostanično cjepivo protiv hripavca, ljudi su za acelularno cjepivo nazivali pročišćenim. Sad kad koristimo isključivo acelularno cjepivo protiv hripavca više ne znam na što se odnosi izraz "pročišćeno". (?)

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

I ne znam što misliš pod pročišćenim cjepivima. Ranije, kad smo imali u programu cjelostanično cjepivo protiv hripavca, ljudi su za acelularno cjepivo nazivali pročišćenim. Sad kad koristimo isključivo acelularno cjepivo protiv hripavca više ne znam na što se odnosi izraz "pročišćeno". (?)
    Gdje i kako nabaviti pojedinačna cjepiva?

kljucic avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj Mojca prvotno napisa Vidi poruku
    Gdje i kako nabaviti pojedinačna cjepiva?
    naša pedijatrica je naručila za nas.

Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Citiraj kljucic prvotno napisa Vidi poruku
    naša pedijatrica je naručila za nas.
    koja je to pedica? može i na pp ako je osjetljiva stvar

Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Dijete mi ima 3 godine i htjela bih je cijepiti protiv tetanusa, polia i rubeole - svaka bolest zasebno. Moja pedica radi u sklopu doma zdravlja i kaže da može cijepiti samo s onim što dobiva, Gdje bih mogla nabaviti ova cjepiva i time cijepiti dijete?

Zapravo ni sama nisam sigurna što je "pročišćeno" cjepivo, ali mi je prezentirano kao bolje od regularnog jer nema u sebi tragova thimerosala i tome slično.

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Citiraj Dominika2 prvotno napisa Vidi poruku
    bilježim si

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •