-
Vaginalni iscjedak u bebe od 4 mjeseca
Danas sam bila kod pedijatrice sa curkom od 4 i pol mjeseca i sve je bilo super..cijepili je i bez temperature prošao dan..no već kod prvog presvlačenja nakon povratka od pedijatrice skužim na peleni nešto žućkasto i vidim da iz rodnice pomalo izlazi bijelo žućkasti iscjedak..i tako kod svakog presvlačenja. Da li netko ima slična iskustva i o čemu bi se tu moglo raditi?? :? jer dosad nisam primijetila da joj je ikada išta izlazilo iz rodnice (osim mokraće, naravno
)..
-
e bas sam i ja htjela postaviti isto pitanje jer nam se upravo to dogada.
-
meni pedijatar zadnji put rekao da zbog promjene u našim hormonima bebe(ako su dojene) znaju dobiti i menstruaciju i mljeko im zna curiti. Strašno, ali navodno nije zabrinjavajuće.
-
ja nažalost ne dojim
..izdajala sam se do prije dva tjedna i pila je moje mlijeko iz bočice, ali iz raznoraznih razloga preskočih nekoliko podoja i sad imam vrlo malo mlijeka..no ugl..ne mogu povezati taj iscjedak s ničime (jedino što se promijenilo je to cijepljenje, ali nisam čula da bi to bila nuspojava cijepljenja). hm..
-
takv iscjedak sam ja vidila kod svog decka,ali se on napinjao kao da kaka,isto je bilo poslje cjepljenja.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma