Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: Vaginalni iscjedak u bebe od 4 mjeseca

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno Vaginalni iscjedak u bebe od 4 mjeseca

Danas sam bila kod pedijatrice sa curkom od 4 i pol mjeseca i sve je bilo super..cijepili je i bez temperature prošao dan..no već kod prvog presvlačenja nakon povratka od pedijatrice skužim na peleni nešto žućkasto i vidim da iz rodnice pomalo izlazi bijelo žućkasti iscjedak..i tako kod svakog presvlačenja. Da li netko ima slična iskustva i o čemu bi se tu moglo raditi?? :? jer dosad nisam primijetila da joj je ikada išta izlazilo iz rodnice (osim mokraće, naravno)..

anatom avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

e bas sam i ja htjela postaviti isto pitanje jer nam se upravo to dogada.

sandra-zvrk avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

meni pedijatar zadnji put rekao da zbog promjene u našim hormonima bebe(ako su dojene) znaju dobiti i menstruaciju i mljeko im zna curiti. Strašno, ali navodno nije zabrinjavajuće.

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

ja nažalost ne dojim ..izdajala sam se do prije dva tjedna i pila je moje mlijeko iz bočice, ali iz raznoraznih razloga preskočih nekoliko podoja i sad imam vrlo malo mlijeka..no ugl..ne mogu povezati taj iscjedak s ničime (jedino što se promijenilo je to cijepljenje, ali nisam čula da bi to bila nuspojava cijepljenja). hm..

call me mommy avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

takv iscjedak sam ja vidila kod svog decka,ali se on napinjao kao da kaka,isto je bilo poslje cjepljenja.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •