Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: telefonski operateri

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno telefonski operateri

negdje sam čula da obaveze prema jdnom operateru prestaju sklapanjem ugovora s drugim, jl to istina i pod kojim uvjetima

Osoblje foruma mamma san avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

a u ugovoru? da li ti tu piše?

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

prilikom selidbe sam ga izgubila, ali mislim da sam to čula u potrošačkom kodu

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ne bih rekla, znam da t-comu plaćaš penale ako prijevremeno raskineš ugovor.

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Re: telefonski operateri

Citiraj rokobj prvotno napisa
    negdje sam čula da obaveze prema jdnom operateru prestaju sklapanjem ugovora s drugim, jl to istina i pod kojim uvjetima
    ugovorne obveze prestaju raskidom ili istekom ugovora, kao i svugdje gdje postoji ugovorna obveza. prilikom raskida ugovora - primjenjuju se odredbe o raskidu navedene u ugovoru, u konkretnom slučaju - penali.

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Ako si se obvezala ugovorom na 12 ili 24 mj. (najčešće su takve obveze), onda ćeš morati uplatiti sve pretplate do isteka ugovora. Ako imaš ugovor bez obveze, onda moraš potpisati raskid ili ovlastiti novog operatera da to učini za tebe (ja bih svejedno otišla do starog operatera i potpisala raskid jer novi operater može biti malo sporiji - što se kasnije ugovor raskine, više će te koštati).

Najbitnije je da pratiš što se događa sa starom linijom da ti ne bi stigla ovrha zbog neplaćanja.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •