-
o čudovištu, majmunu i banani
Dakle, ovo moram podjeliti s vama.
Moja cura je unazad 2 mjeseca počela spominjati neka čudovišta, kojih se, naravno, boji, naročito navečer, po mraku, ali i tijekom dana. I sad smo se mi našli na sto čuda kako to riješiti, ili barem ublažiti. Pa smo pričali ozbiljno, pa smo pričali šaljivo, pa smo izmišljali priče kojekakve o nekim čudovištima, koja su dobra i ok i prijatelji i svašta tako nešto...
Sve dok prije neki dan nisam slučajno naletjela na onaj praaaaasteri vic o majmunu i banani, iliti "ogulitćutepojestćute" vic.
Vic je o Fati i Muji i Hasi, ofkors, ali sam ga ja malo preuredila, u skladu ukusom i mojim i moje curke, pa ide otprilike ovako:
Mala curica je ušla u mraaaačnu sobu i unutra čula "Ogulit' ću te, pojest' ću te" (strašnim glasom). Curica se užasno uplašila i pobjegla, vičući "Čudovište!!!!!!!"Njezin stariji braco joj nije vjerovao, pa je isto doživio.
A onda su došli moji cura i dečko i uzeli ručnu svjetiljku, pa posvjetlili u mraaaačnu sobu...a kad taamooo.... Majmun, drži bananu i priča joj "Ogulit' ću te, pojest' ću te!"
Moja cura se valjala od smijeha, sutra svima u vrtiću ispričala taj vic (tkogod je imao živaca slušati) i zasad smo u primirju s čudovištima...
Eto, pa možda "ogulitćute..."vic potjera još koje čudovište iz mašte još kojega četverogodišnjaka...
-
ovo je odlično, svaka čast!
ako iskrsne koje čudovište i kod nas...
-
joj, super si se sjetila
baš dobra ideja
-
Moj se inače uopće ne boji mraka i čudovišta, dapače, u stanju je otići u mračnu sobu i igrati se tamo.
No, nakon što sam pročitala tvoju priču, baš sam htjela vidjeti kako će reagirati, pa sam mu je navečer počela pričati, malo izmijenjenu verziju (prvo curica, pa braco,..).
Baš kad sam htjela nastaviti kako je ušla mama i upalila svjetlo (moja varijacija- jer u filmovima strave svi hodaju i boje se, a nitko živ jednostavno- ne upali svjetlo
), mališa zacvili:
- Mama nemoj mi to pričati, strašno je
- Ma čekaj da čuješ kako je dalje bilo. - i ispričam završetak.
Kad se mali odvalio smijati na sav glas
Pametno moje, skužio poantu.
Poslije smo je još par puta komentirali, pa je on čak dodao kako je imao i jagodu u ustima (to mu je valjda smiješna scena
)
Super priča
-
ovo "ogulit ću te, pojest ću te" je mm često govorio meni
-
Joj, tako mi je drago da ste upotrijebile ovo, već sam mislila da me nitko ne šmirgla 5 %.
Mi još uvijek tom pričicom uspjevamo otjerati sva čudovišta. Evo, već 3. tjedan traje efekat :D
juhuhuhu
-
Ispricala sam sinu vic i sad samo ponavlja "ogulit cu te, pojest cu te" i zica da mu pricam iznova
Problem je sto sam ja pokusala objasniti da je to "vic" (silly me) pa me trazi da izmislim jos neke viceve...
-
baš fora
-
Veceras je dečec u krevetu rekao da se boji čudovišta, na što je moja curka, prijekorno i poučno, zavikala: "Matija, već smo riješili čudovište s majmunom i bananom!!!"
Ja sam se provaljala.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma