Pokazuje rezultate 1 do 49 od 49

Tema: redovno čiščenje plinskog bojlera

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Deaedi prvotno napisa Vidi poruku
    Sad sam zvala par servise i nije mi jasno: ima 2 vrste servisa: prvo je samo pregled i čišćenje plamenika, a drugo je servis (koji uključuje i pregled i čišćenje plamenika) i čišćenje i skidanje kamenca. Ovaj "manji" košta oko 380kn, a ovaj veći od 450-580kn, kako gdje. S tim da su mi u ovom servisu koji je stavila Peterlin rekli da uzimaju dio bojlera i nose u servis, pa si 1 dan bez tople vode (kod njih je 450 kn) a ostali to rade na licu mjesta ( i čak su skuplji). Jesu vama sve radili na licu mjesta ili su nosili u servis? Mi smo uvijek plačali 580kn, obično su bili gotovi za 20 min, pa se sad pitam da li su nas muljali.
    20 minuta je dovoljno za čišćenje plamenika, ali za čišćenje kamenca nema ni najmanje šanse da se obavi u tako kratkom vremenu.

Čišćenje kamenca traje dulje (kod mene to bude oko 3 sata za veliki kombi bojler, možda malo kraće ali izgubim cijelo dopodne ako majstor to radi u tvom stanu) jer kroz bojler propušta emulziju za otapanje kamenca. Alternativa - ponesu sa sobom taj dio bojlera i vrate ti ga drugi dan.
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 09.09.2013. at 12:50

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •