Pokazuje rezultate 1 do 14 od 14

Tema: SMRAD KAUČA

betty boop avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno SMRAD KAUČA

Dakle, imam stari kauč koji je od starosti, prašine, znoja i ostalih gnjusarija počeo smrditi...
    Kako da ga očistim?
    Kauč je već par puta pretapiciran, mislim s nekom vrstom mikrofibre, a punjenje je od spužve...
    Obzirom da kupnja novog kauča ne dolazi u obzir do proljeća molim savjete za čišćenje ove stare rage i da se ubiju ovi smradovi iz njega...

Arijana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Zovi ekipu koja čisti dubinski tapicirani namještaj.

betty boop avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Arijana prvotno napisa
    Zovi ekipu koja čisti dubinski tapicirani namještaj.
    šta i to postoji?
    imaš kakav prijedlog?
    kolko to košta?

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Ili pozovi doma one što prodaju skupe usisivače s dubinskim čišćenjem tapeciranog namještaja na prezentaciju istoga

Arijana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Ne znam, raspitaj se tko to radi, pogledaj na žutim stranicama.
    Meni su čistili trosjed, dvosjed i fotelju za 500 kn. Prvo mekanim bruškinom i sredstvom za mrlje (ekološkim) zapjene i istrljaju sve površine, a onda sve skupa pređu posebnim usisivačem koji ujedno i ispire i usisava. Nakon 1,5 sat namještaj je izgledao potpuno novi, čist i mirisan, ma divota.

tenshi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

a u meduvremenu dok ne napravis dubinsko ciscenje, dobrao ga isposipaj sodom bikarbonom i ostavi neko vrijeme pa usisaj. to bi te trebalo rijesiti smrada, ne znam doduse koliko je intezivan pa jel ce upaliti

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

TASKI servis za čišćenje tepiha i namještaja (to je na Ferenčici, ne znam točnu adresu).

2450555

Mi smo dali očistiti 2 kauča ovog ljeta, 400 kn.

Redovito nam peru i tepihe (odnesemo k njima).

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Joj, sad tek vidim lokaciju... No, sigurno ćeš naći i nekoga u svom kvartu!

betty boop avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj tenshi prvotno napisa
    a u meduvremenu dok ne napravis dubinsko ciscenje, dobrao ga isposipaj sodom bikarbonom i ostavi neko vrijeme pa usisaj. to bi te trebalo rijesiti smrada, ne znam doduse koliko je intezivan pa jel ce upaliti
    misliš baš posipati prah sobe bikarbone? i pustiti koliko? preko noći ili je to previše?

zibba avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Uzmeš onu sodu bikarbonu od 250 g ili pola kile, ja je vječno imam doma ( super je za odvode, malo usipaš i zaliješ octom). Možeš dodati i par kapi eteričnog ulja, pomješati dobro i pustiti da odstoji par sati da se ulje osuši. Time posipaš ( onako kao da pošteno soliš) i ostaviš da stoji nekoliko sati, zatim usišeš. ( bilo jednom prilikom na onim dvjema koje čiste kuće , jedino su one tako uredile tepih koji je smrdio po konjima i štali.)

sarasvati avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

soda bikarbona i usisavanje ili samo beskrajno usisavanje i špricanje sredstvom za kaučeve i slično (ima ga u dm-u za kupiti). moj beskrajno stari kauč čak je i prestao malo smrditi... ali prošlo je dosta vremena. a možda sam se samo navikla na miris!

betty boop avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

evo me na mirišljavom kauču :D

posipala sam bogato kauč sa s.b. pomiješano s malo lavandina ulja i nakon par sati sam usisala i sad mi sve lijepo miriše na lavandu

hvala na savjetu

Ora avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Vidim da ste vi neke davale tj. zvale za pranje, mene zanima jel ima tko kakav prijedlog s čime bi bilo dobro oprati mrlje s kauča od mikrofibre...

Nije smrdljiv niti išta, ali ima tu i tamo koju mrlju.

Što mi preporučate?
    Koje sredstvo?

Tnx

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Citiraj Ora prvotno napisa
    Vidim da ste vi neke davale tj. zvale za pranje, mene zanima jel ima tko kakav prijedlog s čime bi bilo dobro oprati mrlje s kauča od mikrofibre...

Nije smrdljiv niti išta, ali ima tu i tamo koju mrlju.

Što mi preporučate?
    Koje sredstvo?

Tnx
    Mi smo tek kupili novi kauc od mikrofibre i preporucili su mi pranje s cistom vodom ili cak s deterdzentom. Iako mislim da cu ja radije u tim situacijama oprati s nekim blagim samponom koji lijepo mirise..
    Ako iskusas nesto bolje i ucinkovitije molim te javi mi, sigurna sam da ce mi trebati ciscenje s vremena na vrijeme posto je svijetle boje A predivan je

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •