laky curica je preslatka![]()
a kad se oni ne brinu neću ni ja valjda to tako ide ipak se organizam bori protiv hormona pa sad tako je sve ćemo izdržati samo da u narućju za 9 mj držimo maleni smotuljak i sve će biti ZABORAVLJENOaleksandraj prvotno napisa
![]()
![]()
laky![]()
Cure, jeste li vidjele OVO ?![]()
laky![]()
Lambi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ svim čekalicama
Cure hvala vam![]()
Dobro jutro drage moje cure,
evo, kuhamkavu, nes, čaj, kakao... poslužite se i nek Vam ova subota bude baš onakva kakvu ste si i planirale.
svima šaljem jedani puno dobrih ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve Vas drage ljude.
Bab...hvala na cajicu!Bab prvotno napisa
Dobro jutreko i tebi i takoder, svim nasim curkicama!
Evo, u pozadini cujem pjev od ptice, tako je nekako spokojno i tiho, skorom carobno!......![]()
I ja vas zato potezem za nosic sto jace mogu!!!!!!!!!!! :D :D :Dici prvotno napisa
martina123 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
![]()
Bab, hvala za finu kavicu i lijepe želje, tebi ~~~~~za tvojeaktivnosti.
Lambici i mami puno puno ~~~~~~~~~~
laky, tvoja curica![]()
marti_sk, kako je mica maca?
Društvo![]()
tiki_a , kad je tebi beta?
mene vec svrbe prsti, ako mi je punkcija bila 16.9. danas mi onda ispada 10 .dpo, kad bih ja mogla najranije vaditi betu?
Bab hvala na kavici
martina123 čekam vijesti s UZV-a
svima![]()
a72, ja ću najvjerojatnije vaditi betu 10-ti dan, danas mi je peti. Deseti se već može vidjeti ako je plus. Pa da je i manji plus, zbog mojih 13 negativnih beta za mene bi to bio uspjeh i ne bi mi bilo teško ponovo izvaditi krv. A ako je beta deseti dan nula, to je sigurno neuspjeh. SRETNO!
tiki_a, ma sretno do neba, hajde ,cekamo zajedno jos koji dan ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
tiki_a~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da ti 13 bude sretan broj i da beta bude 130
a72~~~~~~~~~~~~~~~~~~~velikaa betaa
martina~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~javi se nestrpljive smo
wewa~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za beturinu
svima veliki![]()
koke moje šaljem vam kolektivne ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ dok ne pohvatam sve konce![]()
marti_sk možeš me skinuti sa čekalica bete, stigla M![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ostalim čekalicama za trocifrene bete
sutra ću zvati svog dr da vidim hoćemo li odmah još jedan AIH
vjestica, žao mi je![]()
tiki_a, jako si mi često u mislila i šaljem ti bezbroj trudničkih ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da tvoja beta bude pozitivna![]()
![]()
![]()
vjestica, žao mi je![]()
...(Odličan mi je tvoj potpis.) ~~~~~~~ za brzi uspjeh!
thaia28, hvala![]()
Danas brojim 6-ti dan, obično tog dana krene nervoza. Uvijek pomislim, ako nije bilo uspješno s blasticom ili 8-stan. zam., kako će sa 5-stan. :/ ...onda se sjetim nekih dragih forumašica koje su i s malima uspjele
![]()
Kuham nedjeljnu jutarnju![]()
vjestica, uh pa kad prije...zao mi je ....mozes li preskociti AIH, pa ici na IVF?
tiki_a, znaci tako to ide , pa ja vidim da je mene depra od jutra uhvatila sto nemam simptome a meni je et bio u utorak,znaci danas 5.dan...
hvala za kaficu, bas bi mi prijala i jedna prava ,pa idem ...
vjestice jako mi je zao.Vrlo dobro mi je poznat osjecaj kada M preduhitri i samu pomisao da bi bilo vrijeme za test.
![]()
Obzirom da nam je isti dan bio 1. dc, kao i O, znam da ti je lutealna faza trajala 10 dana. To doduse je neki potrebni minimum, ali prva pomisao na to je da bi mozda na neki nacin trebalo utjecati na taj drugi dio ciklusa. :/ Jesi li ovaj put uzimala Dabroston ili Utrogestan?
Meni je jucer bio prvi kritican dan nakon ET obiljezen odsustvom bilo kakvih znakova da bi ovaj put mozda moglo biti drugacije. A danas kao da se opet necemu nadam... Bas me zanima sta donosi sutra!
vještica![]()
a72,tiki_a iš,iš depra jer joj mjesta nema
svima ~~~~~~~~~~ i![]()
hvala vam cure![]()
Aurora* i mene je to zabrinulo što mi kratka bila lutealna :/
inače mi traje 13 dana, a sad me baš neprijatno iznenadilo, jer iskreno nisam nešto pretjerano očekivala uspjeh od prvog AIH-a, ali M sigurno nisam očekivala još najmanje 2 dana
inače ne uzimam ni dabroston ni utrogestan, jer dosad nikad nije bilo potrebe za tim
ne znam da li je imao uticaja stres pod kojim sam bila ovih dana (uspjela sam odmirovati samo taj dan kad je bio AIH,a svi dani nakon toga su bili puni stresa i problema, što zbog posla, što zbog zuba s kojim sam imala problema, ma još toga je bilo, da sad ne nabrajam)
a što se tiče preskakanja AIH-a i da odmah idem na IVF, to kod nas nema šanse, barem na klinici, teško se dočeka i AIH, a kamoli IVF , imamo samo jednog MPO ljekara na klinici![]()
jedina varijanta je da idem privatno,a to mi ne pada na pamet raditi ovdje u BiH
vještica,žao mi je i želim ti da što prije uspiješ krenuti dalje
tiki_a tebi posebne ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ od nas troje da ovaj put osvane toliko dugo očekivani plus na testu![]()
vješticaćao mi je.
Svim čekalicama bete i novih postupaka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za uspjeh.
vjestice: baš mi je žao
tiki_a hvala na nedjeljnoj kavici ta posebno prija
vještice![]()
cure ugodan ostatak ovog malo što je od vikenda ostalonadam e da uživate vani na suncu ili na sajmu i sl.
Prenosim info. od tonili jer nas je tu malo više. Smatram da su pisma potpore u ovom trenutku korisna i poticajna. Hvalatonili prvotno napisa
vještica, mene uvjek za dalje inspiriraju i potiču velika i predivna čuda na ovom forumu, zato hrabro dalje
a72 teške su te faze koje prolazimo dok čekamo pozitivan ishod, ali previše nas ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za njega pa će biti veliki +
tiki_a, draga moja, što ti više reći osim da silno želim da mi daješ trudničke savjete![]()
Svima na čekanju i u postupcima šaljem brdo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
i pozitivnih misli![]()