marti_sk i ti si trebala biti poboldana,ali nešto sam zeznula![]()
marti_sk i ti si trebala biti poboldana,ali nešto sam zeznula![]()
Kadauna SRETAN ROĐENDAN!!!![]()
Kadauna, sretan rođendan.
Dorice, avatar je![]()
Andrejaaa, kako su bebice?
Svim curama![]()
andream, nadam se da su dobro i da rastu,zadnji put sam ih vidjela prije mjesec dana, a novi UZV je tek 5.10 tako da samo sanjarim o tome kako izgledaju.
Iako ponekad me love crnjaci da se možda dogodilo nešto loše,a ja to ne osjetim,ali pokušavam te misli izbaciti iz glave čim dođu.
Tebi i tvojoj curici![]()
andream hvala , mm se zaigrao![]()
nadam se da ste se ti i sretna dobro provele na tečaju
meni će ipak doći patronažna doma
andreaaa naravno da su dobro i da rastu a ti moraš misliti pozitivno i zamišljati svoje malce kako se igraju u tvojoj buši![]()
![]()
Kaudana sretan ti rođendan i da ti se ostvari najveća želja![]()
ja i mm smo pripremili kofer za bolnicu i još mi fali par sitnica
a jućer sam vila na VV-u po nalaze za šećer, i jedan je visok ( 7) tako da opet na strogu prehranu pa sam na vratila do dr. L i bilo mu je rago što sam mu se javila . Prvo mu je bilo " još sam u jednom komadu? "a u čekaonici je bilo je baš pusto
![]()
uglavnom htjela sam reći fali mi ona gužva na VV-u
evo i mene na noge lagane, imamo novu podjelu Vedran spava noću i sav se raširi po maminom trbuhu, a mamica po danu i kad god stigne
Kadauna i ja se pridružujem čestitkama za rođendan i želim ti ono što si i sama želiš
andrejaaa iš iš crnjaci
marti_sk želim ti puno sreće u Gentu
čekalice bete očekujem da nas sve pozitvno iznenadite
PAM želim ti vjenčanje iz snova
tikice_69 i ja sam imala slična iskustva s HSG-om koji sam radila na starinski način s plinom, prof. Vlasisavljević me pitao kada i gdje sam to radila i zamolio za kopiju nalaza koje je želio demonstrirati svojim studentima kao muzejski primjerak![]()
![]()
dorice, andream, taya i sve ostale vršnjakinje šsaljem vam big kiss
Kadauna, sretan ti rođendan![]()
želim ti da sljedeći dočekaš kao mama
![]()
tikice, žao mi je što ti je bilo bolno, nadam se i ~~~~~~~~~~~~~ da će nalaz biti super![]()
Kadauna, mila moja, zelim ti sretan rodjendan i najsretniju godinu do sada!![]()
Tikice, drzim fige za super nalaz![]()
![]()
Marti - najiskrenije se nadam da je birokratska guzva stvar proslosti i da se laganini spremas za put![]()
puse mojim curama-vibralicama, a posebne cekalicama bete, nek nam ovaj mjesec zetve bude plodan i sretan![]()
Tikica-ja sam taj hsg radila na Sv.Duhu i nisu mi dali nikakvu injekciju protiv bolova-skoro sam doživila šok od boli.Nisam htjela ranije pisati jer su neke cure rekle da se ništa ne osjeti.Ne želim te plašiti-ali njima nije bilo bolno jer su imale prohodne jajovode.A možda je ipak samo individualno.
Tikica, ja isto imala traumatično iskustvo (u dbk bolnici). Kateteri su ispadali pa su ih morali ponovno vraćati. Užas!!!!! Dobila neku injekciju protiv bolova ali nije ništa pomoglo. Mislila sam da ću umrijeti. Takvu bol u životu nisam doživjela, a inače jako dobro podnosim bol. Dijagnoza-oba jajovoda neprohodna, pa pretpostavljam da je zato toliko boljelo. Krvarila sam 5 dana. Najvažnije je da je sve to iza tebe,a sad samo naprijed![]()
Kadauna sretan rođendan i da sljedeći dočekaš sa bebicom u naručju
marti_sk ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
tikice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za nalaze sutra
Kadauna, sretan ti rođendan![]()
ici, nemam takvo iskustvo, ali bilo je kod drugih cura i obično nije bilo nekih problema. Šaljem ti ~~~~~~
a72, meni je ovaj puta beta za 11 dana, a nisu blastice, ionako bi ranije vadila betu, nema smisla da se patim previše.
Drage cure, ja se slabo stignem javljati uz moju malu žabicu ali vas pokušavam redovito pratiti i ~~~~~ za sve, i u inat novom zakonu, za puno dobrih vijesti na odbrojavanju.
wewa, a72, marti_sk, magi7 ~~~~~ za vaše lijepe bete!
aenae ~~~~~~
andrejaaa tvoje su bebice super![]()
Kadauna, sretan ti rođendan..i znaš što ti želim.
svima!
tiki_a ~~~~~ do neba za tvoju ranu betu!
Ja sam se napola onesvijestila od bola, isto bez anestezije, ali su mi objasnili da ne daju anesteziju zbog lakšeg praćenja. Nisam radila na SD.pčelica2009 prvotno napisa
Za one koje nemaju vremena surfati evo link s infoima i molbom da dođemo u što većem broju na raspravu o zakonu (i izglasavanje):
http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewtopic.php?t=83305
dobro jutro drage moje ,evo kuham vam kavicu ,čajek i po želji![]()
ujedno se spremam u bolnicujer moja lambica ima zastoj u rastu 35 tj. 2150 ,ne mogu vam reći kako se osjećam jer pretpostavljam da i znate same ,držite nam fige da sve bude ok
velika pusa svima![]()
Dobro jutro,
samo da Vas sve pozdravim, posebno nase PUPO i da nas uskoro razvesele :D :D :D :D :D
Hvala svima na dobrim zeljama![]()
Draga Lamba,
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
![]()
ajme meni, ja reko vidi kako je rano ja danas kuham kavu na odbrojavanju, kad ono već se pije naveliko, HVALA Lambi![]()
i
svima i vibre veeeelike ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naravno da drzimo!!!!!!!!Lambi prvotno napisa
Za vas:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
I svim ostalim curkama, dobro jutreko (iako ce biti predpostavljam mracno kad ovi pocnu trkeljati u saboru)....![]()
Lambi, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za bebicu![]()
I ne brini previše, i moja prijateljica je imala takvu dijagnozu negdje u tim tjednima, pa je rodila nedavno zdravog bucana![]()
Lambi hvala ti na čajeku i samo polako,držim fige da će s tvojom lambicom biti sve ok i puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~od mene i moja dva momčića![]()
![]()
Kadauna sa malim zakašnjenjem želimo ti od svegSRETAN ROĐENDAN i da ti se ispuni tvoja najveća želja
![]()
.
pusa svima i puno zaraženih trudničkim virusom ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ od nas troje![]()
jutro!
Lambi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tvoju Lambicu i da sve završi super, a ja vjerujem da hoće![]()
![]()
![]()
Lambi~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da bude sve ok. često to čujem od svojih prijateljica, a na kraju su sve te bebe bile velike , lijepe i teške
kaduna SRETAN ROĐENDAN.......da se ostvari sve što poželiš
![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za one koje idu u Sabor, ja bih Vam se rado pridružila, ali mi je malo daleko
svim sadašnjim i budućim trudnicama
Ja sam u iščekivanju svog prvog ivf postupka, kad se smisle da počnu raditi.....
hvala na kavici,
Lambi mora biti sve ok!![]()
Od danas sam šmrkalica, napokon krenula!
Lambi, draga, sigurna sam da će sve biti u redu![]()
~~~~~~~~~~~~~~~![]()
Lambi, ma sigurno ti je grozno,ali stvarno toliko cesto se to cuje, a bude sve ok,tako je mojoj seki bilo, a cura skoro 4 kg....![]()
Lambi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da će biti sve ok
a da te utješim moja prijateljica ( isto je ležala u bolnici ) rodila malenu u 37 tj 2 400 pa je malena velika i zdrava
opet ja sa istim pitanjima:
sad mi je i krv krenula (nije puno ali stalno moram imati dnevni)a njih mariboru ne mogu dobiti a na mail mi ne odgovaaju šta da radim šta su vama savjetovali u ovakvim slućajevima jer kontracepciju moram piti do 30.09 a od pritiska sam luda i nervozna.....![]()
Koliko ti krvi ide ici?
Jer oni inace kazu da poduplas terapiju.... Svakako ih nazovi danas! (zoves na mob?)
Lambi,~~~~~~~~~~~~~~~~ da sve ipak bude u redu! Ma,mi Ivone smo žilave cure!Drži se draga!![]()
pa ne puno ali bude svježe krvi npr kad se pomokrim a inaće samo smedji iscjedak i boli me kao kad trebam dobiti M sad da li da ih zovem ili ne??martina123 prvotno napisa
jer ako prokrvarim npr prije 01.10 da li to mijenaj puno u protokolu jer imam takav stalno osjećaj??
pa ne puno ali bude svježe krvi npr kad se pomokrim a inaće samo smedji iscjedak i boli me kao kad trebam dobiti M sad da li da ih zovem ili ne??martina123 prvotno napisa
jer ako prokrvarim npr prije 01.10 da li to mijenaj puno u protokolu jer imam takav stalno osjećaj??
Lambi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da s tvojom Lambicom bude sve u redu.Nije ni UZV kristalna kugla. Nadam se da je kriva procjena.
Lambi~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da sve bude ok
moje mišljenje je da njihove te mjere i procjene težine nisu mjerodavne
bit će sve ok i mi smo bili toliki u 35 tjednu a vidi nas sadLambi prvotno napisa
![]()
laky prvotno napisa
![]()
Lambi ~~~~~~~~~~~
svima ~~~~~~~~~~![]()
dobar dan svima
Lambi hvala na kavici, UZV mjerenja su otprilike, moj doktor kji je vrhunski stručnjak za očitavanje UZV kaže težina bebe otprilike, i treba imati na umu da sve to samo prosjeci, a nas ljudi ima svakavih i malih i velikih i debelih i mršavih...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~do neba za Lambicu da sve bude OK
sbonetic za uspjeh ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
PUPO žene ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
(mi se jutros jedva probudili u 9.30 nosić šmrkav, grleko malo peče, propadaju nam i kavica i rasporodajasamo da brzo prođe)
dobar dan svima
Lambi hvala na kavici, UZV mjerenja su otprilike, moj doktor kji je vrhunski stručnjak za očitavanje UZV kaže težina bebe otprilike, i treba imati na umu da sve to samo prosjeci, a nas ljudi ima svakavih i malih i velikih i debelih i mršavih...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~do neba za Lambicu da sve bude OK
sbonetic za uspjeh ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
PUPO žene ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
(mi se jutros jedva probudili u 9.30 nosić šmrkav, grleko malo peče, propadaju nam i kavica i rasporodajasamo da brzo prođe)
Joj laky prava je slatkica a ja sam prava koza što još nisam došla do Vas da je vidim a dijeli nas samo 30 km. Eto me brzo, obećavam jedva čekam da je vidim.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zvala sam ih i bila si u pravumartina123 prvotno napisa
rekla sestra da pojaćam dozu tbl i da ne brinem jer je to najvjerovatnije od decapeptyla pojačano
Bila si ODLIČNA na prilogu baš sam te gledala :D :D :D
Ma šta bi mi sve betz RODE i ovih cura kao muhe bez glave bi zujale okolo
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da nam RODa puno poživi ŽIVILA!!!!
Zvala sam ih i bila si u pravurekla sestra da pojaćam dozu tbl i da ne brinem jer je to najvjerovatnije od decapeptyla pojačano
Ici..i meni je kao i tebi opet iako uzimam po dvije tablete, i sada vec krvarim puno vise, poslala sam sestri poruku ali ne odgovara..bit ce da je to stvarno normalno... :D :D :D
Martina, mm i ja smo odusevljeni prilogom...suze su mi dosle na oci kada su spomenuli plazu i bebicu