Pridruzujem se i ovdje iskrenim cestitkama! :D
Pridruzujem se i ovdje iskrenim cestitkama! :D
tako je lijepo pročitati ovakvu priču
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za lijepu školsku, dosadno uobičajenu trudnoću
![]()
Čestitam :D
Ima nešto u toj petoj godišnjici-točno na našu petu godišnjicu braka ja i moja L. smo stigle kući iz rodilišta-tati na poklon![]()
ma super :D
tako se sva raznježim na trudnoće na ovom pdf-u
uživajte,najbolje tek dolazi![]()
[quote="slavonka2"]
MM je već 2 mj na cinku, selenu i vitaminu C, čaju od piskavice i čaju za zaštitu muške prostate....
Cestitam odi zelim sve najbolje!!!! Zanima me sto je tocno tvoj MM pio za poboljsanje ''plivaca'' (koje tablete, koji cajevi - tko proizvodi i di se moze nabaviti).
Od natural Wealth-a je bio svaki dan ujutro jedan vitamni C-500, popodne cink i nevečer selen...
izbjegavao maximalno coca-colu, fantu i ostala umjetna pića kao i alkohol...osim domaćeg vina
pošto mi do sada nismo jeli maslinovo ulje- ah, savonci...obavezan nam je u prehrani...
a čajevi, hm...ne znam točno koji ih travar proizvodi. Kupljeni su u Rijeci na velikoj placi jer smo tamo živjeli skoro 5 g. pa smo prilikom posjete prijeteljima skočili kupiti...tamo sam znala di ću tražiti jer se u zg-u još ne snalazim tako dobro....
Ovaj za zaštitu muške prostate služi za detoksikaciju organizma, potiče potenciju i čisti urinarni trakt...![]()
A piskavica je jako ružna, pravila sam mu u malo kipuće vode, te je kad nabubri pojeo sjemenke i popio čaj....
Ali nemojte zanemariti pomoć koju smo pružali pilivačima u stavu svijeće...
ali mislim da se čajevi mogu naći u svakoj biljnoj ljekarni....samo nisu možda od tog proizvođača...![]()
Bitno je da služe svrsi i da bude što više trudnica....![]()
![]()
![]()
![]()
Čestitam od srca![]()
Čestitam oddraga moja na trudnoći.
Kada sam gledala prilog na RTL televeziju, pomislila sam bože ovi ljudi su stvarno prekrasni iz njih zrači puno pozitivne energije kako će oni divni roditelji biti. I eto ga sada snovi postali stvarnost. Još jedanput Vam čestitam i želim ti lijepu i školsu trudnoću. Puno![]()
![]()
![]()
vam šaljem.
Istina, stvarno ste zracili, drago mi je da je razlog bio tako prekrasan, iako ga tada jos niste bili svjesni. Od srca cestitam :D !
Koja priča....![]()
Veselim se sa vama i naravno čestitam!!! :D :D :D
Da...krivo je moooreee...... :D :D :D![]()
![]()
(trudnice smo u isto vrijeme)![]()
Čestitam odbaš si me rasplakala...
Najdraže moje - evo mene :D
otišla sam s posla jer su me malo živcirali, pa sam se pitala ŠTO MENI TO TREBA?![]()
Otišla doktoru i otvorila bolovanje...ali tako sam na kratko vrijeme izgubila kontakt sa vama![]()
Od danas u novom stanu imamo net i ne odvajam se od vas :D
MARTINA123, to je divno![]()
Pogotovo kada sam kod doktora A vidjela svoju bebu...![]()
Srce joj se vidjelo kako kuca i ja sam se rasplakala![]()
Ulazimo u 9 tjedan i muče me mučnine i to dobrano a od 7 tj. krenulo i povraćanje :/
Dogodilo mi se i ispred NSB-a, ali nije me bilo briga, samo malo stida![]()
MM me služi i udovoljava mi, i tako je divno biti trudan
Želim svim curama što prije da ostanu trudne pa da ih muče slatke brige....![]()
slavonka2 veselim se s vama, uživaj u svakome trenutku!
:D :D :D
![]()
Hvala puno svima...
Ja sam u krevetu, za dva tj. idem na kontrolu, sada sam u 10 t.
Mučnina je sve gora, iz dana u dan...
Mislim da sam pročitala sve moguće na forumu za mučnine...![]()
Nadam se samo da neće još dugo držati.... kako vrijeme ide sve je intezivnija i drži po cijele dane...
Ali TRUDNI SMO i to je najbitnije... :D :D :D :D :D :D :D :D
slavonka2 prvotno napisa
ameeeee kako slatko, a mučnine iš iš![]()
Evo nas dvoje...
Mučnine su prošle....napokon.... :D ne skroz, ali sada se to da izdržati....![]()
Beba lijepo raste, krvna slika odlična...imamo čaki i viška željeza (24)...što nije baš jesno nikome jer prenatale nisam mogla piti kao ni ostale vitamine jer sam ih odmah izbacila van...![]()
tek sada ih uzimam redovito...valjda je bilo dosta zaliha u organizmu do 13 tjedna....
Ako nekome može pomoći mene su spašavali mentol bonboni, i to oni zeleni bez omota, prastari...![]()
Napokon smo išli malo doma u Slavoniju i tako sam si napunila baterije jer su nas naši dočekali ko cereve...
Baš je lijepo biti trudna...![]()
I od sveg srca želim svim čekalicama da što prije dožive trenutak da i one imaju malog anđela pod svojim srcem...![]()
Plakala sam neki dan kada sam vidjela koliko vas je na VV-u a mene nema, falite mi...![]()
Ponekad poželim da dođem gore samo da se družim i da malo posjedim sa vama....
Volimo Vas sve....![]()
slavoncice!!
za malo srceko u tebi
![]()
uzivaj u trudnoci i nemoj previse razmisljat o nama na VV... ali malo mozes![]()
Slavonka2
neka si se ti nama nauzivala domaa ocekujemo te na sljedecoj ZG kavici, tad ces vidjeti mnogo cura u postupcima ili u cekanju ili mamica iz svih klinika pa tako i VV.
![]()
OBAVEZNO dolazim na kavicu... :D :D :D :D :D
Na prošloj su me prale mučnine, pa nisam baš bila najbolje društvo...![]()
Ali sada ću doći da se malo družimo...![]()
slavonka2 ja sam tijekom trudnoće u više navrata svraćala na VV vidjeti oba tima: tim pacijenata i tim liječnika i uvijek mi bilo super, ovih dana kada je gore opet sve u zamahu tako bih rado otišla, ali eto nisam baš u poziciji obzirom na visoku trudnoću... iako često mislim na VV to ne umanjuje moju radost zbog trudnoće
veselim se i tvojem uživanju u trudnoći![]()
e, da i na kavicamasam bila skoro pa redovita, uvijek je super
Evo nas dvoje....
Danas bili kod doktora....dobila sam još 1,5 kg...a sve skupa 3,5 kg.... a sada smo 16+2
Napokon smo dobili dozvolu da smijemo raditi SVE u granicama koliko nam paše.... :D :D :D :D :D :D
Zovemo bolnicu da se naručimo za ultrazvuk pa da vidimo našu bebicu jer smo je vidjeli kada je bila samo mali balončić...![]()
![]()
Svim parovima u postupcima puno sreće, svim čekalicama da vrijeme što prije donese sreću i radost, svim roditeljima čestitke...
velike puse od nas....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
joj Slavonka :D :D :D
radujem se tvom iducem javljanju i slikici)
Joj i mi se radujemo...
A jeste znale da se sada mora naručiti putem faxa, e-maila ili da netko dođe s uputnicom za ultrazvuk???? :? :? :? :?
Znala sam da se čeka, ali neka dobra sestra mi je na telefon rekla da naručuje za sredinu prvog mjeseca 2010....pa to je puno....a danas je 30.11.
![]()
![]()
![]()
možda je i zbog blagdana...ali nema danas svatko fax ili nekog da skenira uputnicu...i sada bi ja trebala ovakva trudna hodati po bolnici da se naručim???
a vlada gripa....ma mislim ono....
Šta je sa nama koji nemamo bake i djedove u ovom gradu?
Ah...kako je to žalosno....![]()
![]()
![]()
![]()
aj ti nazovi ponovo sestru i pitaj da li onda možeš ići privatno i da ti HZZO plati/refundira sredstva? Ili nazovi direktno HZZO i pitaj jer koliko ja znam nama je naš mili Milinović rekao da za svaki specijalistički pregled koji moraš čekati više od 1 mjesec, možeš ići privatno i HZZO ti to mora refundirati.slavonka2 prvotno napisa
Slavonka, nemoj da ti bude teško, nazovi HZZO i pitaj a onda lijepo odi recimo u polikliniku Sunce na uzv, plati i pošalji to HZZO-u s molbom da ti refundiraju.
Kadauna, dala sam si truda i dobila HZZO i de zamislite....
TAJ ČLANAK JE BRISAN U 6 MJ: OVE GODINE I DONESEN JE NOVI PRAVILNIK i to više ne vrijedi.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ako u roku od 60 dana ne obavite sve tražene pretrage na uputnici morate ići po novu kod svog doca opće prakse.. :? :? :?
Prije je bilo...rok 30 dana ne dobiješ termin...odeš i platiš, popuniš zahtjev i HZZO mora isplatiti iznos pregleda....
Vidjeli oni da to ne ide, pa ukinuli zakon....![]()
![]()
![]()
slavonka2 prvotno napisa
:shock: :shock: :shock: :shock: pa nevjerojatno užas
SRETAN ROĐENDAN DOKTOR A.![]()
![]()
![]()
![]()
Sutra idem da skupa vidimo našu bebu...koja je djelom i njegova zasluga....![]()
![]()
![]()
![]()
Pa da se MM, dr. A i ja malo veselimo.... :D :D :D :D
Mame koje su ovo prošle znaju kakav je to osjećaj, a one koje teže tome ja im od sveg srca želim da što prije osjete...![]()
![]()
![]()
![]()
Tako malo biće, s malim prstićima i nogicama, kada vidite kako se miče...
TO JE NEOPISIVO...
Tako smo sretni i zbunjeni....ali sjedila je kao neka dama pa nije htjela pokazati da je je curica ili dečko...
Ali nama bitno da je sve ok....
To je bio najljepši poklon tati za rođendan - da prvi put vidi svoje malo zlato...![]()
![]()
![]()