-
-
-
slavonka2 uživajte i napredujte
-
-
-
:D :D sretno i dalje baš sam sretna zbog vas
-
Sretno :D
-
-
-
-
-
super za pišulinca i neka je sve u najboljem redu, a za ostalo...
-
draga slavonka2 prekrasno
, jako sam sretna zbog tebe. Neka se i dalje nastavi tako ~~~~~~~~~~~~~
-
bravo za pisolinca
-
-
Bravo za malog pišulinca!
-
-
podižem!
je li se rodio mali slavonac?
-
Ovo piše MM od slavonke2 jer je slavonka2 postala mamaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
Odakle da krenem ima toliko toga. Ja ću napisati ukratko a ona će sigurno podnijeti detaljni izvještaj kada izađe iz bolnice.
Dakle, dana 23.05.2010. (nedjelja) u 8:15h se rodio nas mali bećar. Zove se IVANO, ima 3,5kg i 51 dugačak. Najglasniji je na odjelu i ima kose više nego ja 
Bio sam na porodu sa njom i ne bih to mijenjao za ništa drugo na svijetu. Ići ću opet i opet.
Zvali su me u 00:30 da dođem u vinogradsku. Kada sam je vidio bila je iscrpljena i kažu otvorena "samo" 3 cm. Kažem samo jer su je pravi trudovi peglali 32 sata u komadu prije nego što je došla u box.
Ubrzo je dobila epiduralnu i to ju je spasilo. Preporodila se. Imala je i dalje trudove ali sada nije osjećala bolove. Odmah je živnula i normalno pričala sa mnom. U 5h je bila otvorena sada super 7cm i onda su joj dali još malo dripa da se otvori do kraja.
Trudovi su tada bili učestaliji ali ona ništa ne osjeti. ZAKON. Otvarala se i dalje.
U 8h su rekli idemo rodit.
Mali je doslovce izletio za 10-ak minuta. Nisu joj rezali međicu jer je zamolila ako je moguće da ne režu. Hvala babici i doktoru. Malo je popucala na kraju, svega par šavova, ali kažu nije strašno. Čim je izašao na svijetlo dana Ivano je pogledao mamu. NEOPISIV OSJEĆAJ !!! i krenuo plakat.
Bio sam još sa suprugom koliko god sam mogao ali me na kraju potjerala kući jer kaže da sam ionako tu najduže od svih MM-ova bio sa njom i bebom. Teška srca odlazim. Zovem sve žive na mobitele, šaljem slike, jedva se dovezem kući.
Isklučim mobitele i onaki mrtav umoran zaspem kao top. Spavao 12h u komadu jer prethodne dvije noći ne spavamo. Prvu noć zbog trudova, a drugu zbog poroda.
Ja sam preumoran, a kamoli moja supruga. Svaka joj čast jer je pored nespavanja i trpila bolove, trudove i rodila našeg sina.
Općenito, svim ženama SVAKA VAM ČAST. Nije vam lako, ali evo barem sam bio s njom na porodu da joj to sve olakšam.
Volio bih da svi MM-ovi, tj. naređujem, da prisustvuju porodu. To puno znači za buduću mamu a i za MM-ove jer će vas to povezati na neki neopisivi osjećaj i dodatno vas povezati na potpunom drugom nivou.
I da, ja sam precvikao pupčanu vrpcu. Kaže babica,... "e da znate, vi ste ju odvojili od mame", kao da mi Ivano to neće nikada oprostiti hihi...
Još jednom. ŽENE SVAKA VAM ČAST i nadam se da će i vaši MM-ovi biti s vama od početka do kraja.
Pozdrav od ponosnog tate i slavonke2 koja trenutno doji našeg malog anđela.
-
Osoblje foruma
-
-
-
-
-
Osoblje foruma
-
-
-
čestitke i od mene, baš me razveselila ova vijest!
-
čestitke slavonki2 i mužu,i bravo za punu podršku mami i bebi(mora i mm pročitati ovu priču,možda ipak odluči biti na porodu)
Dobro došao IVANO!!!
-
-
Zaista divna prica,sjajan si,puno cestitaka tebi muzu od slavonke 2 i njoj samoj naravno,suzica mi je kliznula...divni ste...Mali Ivano bit ce sretna beba!!
-
Čestitke super mami i super tati! Dobrodošao Ivano! Uživajte svi skupa.
-
-
-
-
-
Čestitam vam od sveg srca !!!
-
Čestitam vam od sveg srca!!! A našem malom imenjaku želim predivno djetinjstvo i da postane prekrasan čovjek kao što su i njegovi roditelji!
Suza radosnica je potekla!!!
-
Čestitam od srca mami i tati na rođenju malog dečkića a IVANU ogromna dobrodošlica.
-
-
-
-
-
čestitam od svega srca
!!
-
-
-
-
čestitam