04.09. SMO PROSLAVILI 5 GODIŠNJICU BRAKA....

Iza nas je 1 postupak koji nas je učinio čvrščima i jačima, ali bez bebe....

Preselili samo se u novi stan prije 3 dana, napokon NAŠ stan...

i saznali da smo TRUDNI....

Otišli smo na godišnji kao i svaki drugi, bez nade i cilja jer je već puno ljeta prošlo od kako smo skupa....

MM je već 2 mj na cinku, selenu i vitaminu C, čaju od piskavice i čaju za zaštitu muške prostate....

A u kombinaciji sa svijećom nakon hopsanja očito je bilo dobitno....

Malo mi je bilo slabo, ali mislila sam da je sve to od stresa zbog selidbe, pa vraćanje na posao poslije godišnjeg i sl...

Kasnila je vještica 11 dana i ja se nisam još odlučila za test...

Bojala sam se opet onih suza jer nema druge crtice...tuge i bola...nemoći...

Kada smo snimali prilog nisam imala pojma da sam trudna, bila sam naručena kod dr. A. jučer da se dogovorimo za novi postupak....

MM me nagovorio da napravim test ujutro prije doktora...

Nisam htijela gledati...sjedim u kupaonici i gledam u prazno...

i čujem MM-a - ZLATO, VIDI...

dvije crte ko kuća velike...plakali smo zagrljeni, ridali i jecali od sreće i straha...

To je bio prvi pozitivni test u životu koji sam vidjela, do sada sam mislila da oni nisu baš tako jako puozdani kao pričaju....
I onda mi je dr. A. potvrdio najljepšu vijest u životu - TRUDNI SMO 4 tjedna i sve je OK....

Dobila sam slikicu našeg malog balončića i MM i ja mu se stalno divimo...

Najteže mi je bilo nazvati roditelje u slavoniju i reći tati da će postati dida, ridao je kao djete, mama se pravila čvrsta ali znam da noćas nije spavala....

MM-ova mama je kod nas u posjeti...vikala je toliko da je pola zagreba čulo da će postati baka....

Ja sada samo molim Boga da sve prođe dobro i sretno...

Hvala vam cure od srca, svima, i samo da znate....

MI se i dalje borimo sa vama, jer to je bila i naša borba, a i OSTAJE....