-
-
-
Divno! Čestitam i uživajte!
-
mama, tata i Ivano čestitam i svu sreću svijeta vam želim!
-
-
-
-
-
Čestitamo od srca velikoj obitelji!
-
Čestitam od
!
-
Čestitam vam od srca i želim doborodošlicu Ivanu!
-
-
evo i virtualne čestitke!!!!!
tateka smo već izljubili , mamici poslali pusice , a nadam se da je i mali slavonac dobio onu poslanu pusu - najveću na svijetu.
Dobro nam došao ,Ivano!!!!!
-
-
Iskrene čestitke roditeljima na malom Ivanu!!!!
-
-
-
-
-
-
-
-
Čestitke ponosnim roditeljima i velika dobrodošlica malenom Ivanu!!!!
-
-
-
-
-
Evo i mene...
Uf...priča s poroda slijedi čim se malkoc uhodamo.
Hvala vam svima od srca na prekrasnim čestitkama... koliko god da smo umorni i nenaspavani uživamo u našem malom pišulincu.
Malo nas muči pupak, jako teško se suši, danas nam je 10-ti dan a on još nije otpao. Idemo svaki dan prekrasnoj pedijatrici na prematanje pupka. Ona nas tješi, kaže da je imao deblju pupčanu vrpcu. Ali da će biti sve OK.
Sika je nešto najljepše što naš sin ima. To je takav cicoljubac...ma strašno. Jedino smo zaradili soor zbog mojih antibiotika, ali liječimo se i bit će to sve dobro.
Hvala predivnoj Rodinoj maloj školi dojenja, jer zahvaljujući njoj od prvog dana dojimo i dobili smo pohvale osoblja bolnice kako imamo pravilan položaj.
Voli spavati tati na rukama, pa se tada ja najviše odmaram. Javimo se mi sa detaljnim izvještajem čim prije.
Veliki pozdrav od nas troje.
Pusa....
-
-
-
-
puse svima.....
-
Predivno....
-
Čestitke mami i tati i malom Ivanu! Od srca!
-
Evo nas malo... Pupak otpao nakon dugih 18 dana spaljivanja i previjanja kod pedijatrice. Ali smo zato ponosni koliko smo u 21 dan od izlaska iz bolnice narasli i dobili na težini. Izašli smo sa 3340 g a sada smo na 4400 g, i s 51 cm a sada smo na 54,5 cm.
Ponosni smo jer smo prošli već dva skoka u razvoju (barem se nadamo da je iza nas). Prvi je bio s nekih 10 dana i nije bio tako veliki, ali ovaj sa tri tjedna je pošteno iscrpio i tatu i mene. Mislila sam da će mi cike otpasti od njegovog cicanja, siroče malo. Ali danas je već bolje.
Ubijaju nas vrućine i široko povijanje, ali uskoro i to će biti za nas. Jedino nismo znali da se u klaićevoj čeka 5 mj za termin, tj. nama su ponudili termin u 10 mj. Što je i više nego strašno. Idemo privatno da se dijete ne muči ako nema potrebe. Hvala svima na čestitkama.
Šaljemo Vam velike pozdrave i vibrice za što god da vam treba.
-
-
Slavonka, čestitke na predivnoj bebolinici!
-
-
-
-
Prekrasna priča, uvijek dođu suze na oči s takvim čudima života, uživajte, dragi Slavonci.
-
Teško je riječima opisati, teško je pokazati što znači dijete, ali kada to pokušate staviti na papir ispadne ovako nekako -
Tri male kuglice, jedna veća od druge, nanizane kao male gusjenice i tako pet komada različite dužine….spojene, a umjesto zglobova male rupice… to su rukice koje najčešće čupaju maminu kosu i tatino uho.
Bublasta ćelava glava sa dva nepravilna uha… uvijek topla i bez vrata. Smeđe krupne oči ispod tankih i dugih trepavica željno promatraju svijet. Mali nosić namršten a usne razvučene u krezubi osmijeh. Trbuščić okruglast i mekan, a guza zdepasta šuška od pelena.
Te dvije debele grbave noge koje sklupčane spavaju u našem krevetu, one su najmanje a najviše mjesta zauzimaju. Priča jezikom koji samo on može razumjeti i obožava daljinac.
Njegov svijet su tata i mama, njihov osmijeh njemu je sve. On ne zna za neplaćene račune, brige koje nas more, za neoprano rublje i što ćemo za ručak…. Ali zato sva blaga svijeta ne mogu popuniti prazninu koju osjetim kada nisam pored njega, a njegovo sretno lice izbriše sve brige, sve boli i neprospavane noći. Jer najljepše je znati da sam ja njegova mama, od dana kada se rodio pa dovijeka.
-
Prekrasno....
-
slavonka2
Uzivajte u svojoj sreci!
-
savršeno....
-
A joooooooooj rasplaka me sad.....milina
-
slavonka krasno!
.... ja se još nadam takvoj sreći...