Toliko sam bijesna cijelo jutro i mislila sam ne pisati na forumu, ali mi vrag neda mira.
Uglavnom, u ponedjeljak nema jedne naše tete, bez najave, dijete kaže teta je na ljetovanju, a na ljetovanju su još taj, taj i taj.
Uvjeravam dijete da nije u pravu, da bih jučer doznala da dijete govori istinu.
E sada, pišem na temelju rekla kazala, jer od vrtića nisam puno do sada uspjela doznati. Iz cijelog vrtića, otišla je jedna naša teta i 10ero djece. Iz naše grupe 6. Ne znam imenom tko sve, ali se definitivno ne radi o socijalnim slučajevima (osim možda jednog djeteta).
stvarno, ne znam kaj napraviti. prvo sam mislila tražiti roditeljski i probati raspaviti tamo o tome. Naime, niti ostala djeca niti mi roditelji nismo znali da postoji mogućnost besplatnog ljetovanja. Niti znam tko ga plaća. Zatim ne znam niti koji su kriteriji, niti išta. Sve je obavijeno tajnom.
Toliko sam bijesna da ne mogu niti suvislo pisati. U gradu Zagrebu sigurno ima puno djece teškog materijalnog statusa , koja more nisu niti primirisala. Ovdje se radi ne o djeci iz prosječnih obitelji, nego znad toga. MM veli da prestanem histerizirati i da toga uvijek ima i bilo je, ali ne mogu si pomoći.
Naprosto ne vjerujem da "to" počinje već u vrtiću