Molim administratora da promeni mesto teme, ako nije ono pravo, ja nisam znala gde da pitam????
moze li mi neko objasniti sta je to PERSONALANA MAPA? dali e to ustvari CV? Sorry, ja sam od Makedonije i ne razumem bas svaki termin...
Molim administratora da promeni mesto teme, ako nije ono pravo, ja nisam znala gde da pitam????
moze li mi neko objasniti sta je to PERSONALANA MAPA? dali e to ustvari CV? Sorry, ja sam od Makedonije i ne razumem bas svaki termin...
može možda biti nešto kao mapa radova koje si do sada radila, ako imaš neko kreativno zanimanje
slikari, fotografi, arhitekti, dizajneri...
i manekenke, ali one imaju book![]()
I mani je ovo prvo palo na pamet, možda je to službeni hrvatski naziv za bookImga prvotno napisa
![]()
Inače, za personalnu mapu nisam nikad čula, valjda će se javiti netko tko zna...
Ako se spominje u kontesktu zaposlenika, onda je to osobni dosje.
Imamo ga mi u školi. Ko kriminalni dosje.
Ak sam bila bad, bad, onda piše da sam bila zločesta učiteljica, a ako sam pobijedila na državnom natjecanju, onda unutra stave moju diplomu.![]()
Pretpostavljam da govore o dosjeu zaposlenika (tako ja zovem). No, kod nas to stoji kod poslodavca i ne možeš da uzeti i odnijeti.
Iako, ako se govori u kontekstu intervjua, zaključila bih da traže CV + sve priloge (znači diplome, potvrdu o nekažnjavanju, vozačku..)
FAla vam puno... stvarno ste mi pomogli!!!! :D
Odaj nam tajnu, što je na kraju?
jos uvek nisam sigurna... istrazujem. ali mislim da nije obican CV![]()
pa reci za što su te tražili tu mapu? tko ju je tražio? daj malo više informacija, pa će biti lakše .dacistam prvotno napisa
nevezano za temu - makedonski vranac je super![]()
![]()