Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: Upala dojke već u trudnoći??!!??

Ana :-) avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno Upala dojke već u trudnoći??!!??

Prijateljica je pred porod, termin joj je za mjesec dana i ima veliku kvrgu u dojci i ginekolog joj je rekao da bi joj to moglo stvarati poteškoće kod dojenja :/
    Da li ona već sada može tu kvržicu razbiti masiranjem?
    Da li to može stvoriti probleme već na samom početku dojenja?

Hvala

KayaR avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Ja sam na 2 meseca pred porodjaj napipala kuglicu velicine klikera u areoli leve dojke.
    Nije bila bolna,ali sam se pitala kako li ce beba uhvatili bradavicu+areolu zajedno s tom kvrgom :? osim sto me uhvatila panika da nije nesto maligno :shock:
    Isla sam 2x puta na ultrazvucni pregled u roku od mesec dana,na 2 razlicita mesta i na oba pregleda su mi rekli da se ne vidi nista(znaci,nije maligno)da to moze biti priprema grudi za dojenje i nek se samo prepustim iscekivanju porodjaja i prepustim dojenju i nek nista ne brinem.
    Kada se beba rodila,imala sam utisak da joj je malo teze uhvatiti kako treba,ali kasnije se sve sredilo i kvrgica je nestala :D
    Ja savetujem nek to ipak pogleda strucnjak,za svaki slucaj,i drzim fige da nije nista

Ana :-) avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

KayaR hvala ti puno

KayaR avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Nema na cemu
    I jos nesto,rekli su mi da dodjem ponovo na pregled 6 meseci nakon prestanka dojenja(naravno i pre ako bude potrebno)kada se sve koliko toliko vrati na staro.
    Mislim da ce malo popricekati moja mala ima nameru sikiti do skole

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •