-
Hvala puno.
Poznajem jako finu pedijatricu,zena starija,lijecenje joj je iskljucivo prirodno,dakle nije kao kod ostalih za svaku sitnicu antibiotik.
(Kad sam rodila drugo dijete,curicu,imali smo problema s povracanjem.Slabo je napredovala,jer je obicno cim podoji sve povracala.I odmah smo zavrsili u bolnici.Mala bebica,a nisu mi dali da ostanem s njom.Svaka tri sata sam dolazila da je dojim,a navecer nikako.Jedno jutro kad sam dosla,sondu su joj stavila,kao nisu bili sigurni dal ta beba doji.
Na kraju sam na svoju ruku izasla iz bolnice i po preporuci otisla toj doktorici.Zena je naljubaznije objasnila o cemu se radi,da ne trebam od nje ocekivati neko veliko napredovanje.Bitno je da ne gubi na tezini,da lezi na uzdignutom uzglavlju,itd.Svi ostali su me samo slali u bolnicu.)
Sutra cu nazvati maticni ured i malo se raspitati sta treba za prijavu djeteta koje nije rodjeno u bolnici.
Sto se tice pupkovine,dakle znam da ide nakon sto posteljica izadje.
Mozda mogu sterilnu gazu izrezati tanko,da bude kao tanji konop,pa time svezati.
Je li bitno koliko ce se odrezati,je li ima neka mjera.Da li mogu negdje vidjeti kako izgleda kad se sveze?
Oprostite sto ovako postavljam pitanja
,oko pupkovine ne znam mnogo.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma