Pokazuje rezultate 1 do 50 od 221

Tema: Savjeti u vezi kucnog poroda

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Sep 2014

Početno

termin početkom 2mj i intezivno razmišljam o porodu doma. molim vas,pomozite mi jer stvarno ne znam od kuda početi tražiti informacije. prvenstveno me zanima GDJE MOGU PRONAĆI BABICU i naravno kontaktirati ju. Koji je raspon cijena babice i koji je postupak nakon što se beba rodi?

Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Citiraj amc** prvotno napisa Vidi poruku
    termin početkom 2mj i intezivno razmišljam o porodu doma. molim vas,pomozite mi jer stvarno ne znam od kuda početi tražiti informacije. prvenstveno me zanima GDJE MOGU PRONAĆI BABICU i naravno kontaktirati ju. Koji je raspon cijena babice i koji je postupak nakon što se beba rodi?
    Ako živite v HR, onda možete potražiti babicu i doulu iz Italije ili Slovenije, jer koliko ja znam porod doma u HR nije baš legalan. Osim ako znate dobro neku babicu, koja vam je spremna pomoći i kad sve završi jednostavno kažete da vas je porod iznenadio doma, da niste uspeli stići u bolnicu.

Postoji i kuća za porode u Sloveniji Indo Anai (Brežice - blizu granice sa HR) ili Feldbach (Austrija). Roditi doma sa babicom ili u kući za porode dodje oko 1000 - 2000 EUR. Znam da je sad zbog korona malo gnjavaža oko testova prilikom putovanja u inostranstvo, ali sigurna sam da ako postoji velika želja, da se sve može srediti. U svakom slućaju sretno
    Posljednje uređivanje od tinkilinkixyz : 09.07.2021. at 14:39

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Ih odgovorila si na post od 2014 godine

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •