Results 1 to 6 of 6

Thread: kolica kojima se može prečka prebacivati

Default kolica kojima se može prečka prebacivati

Drage moje, zanima me da li postoje kolica kojima se prečka prebacuje na bilo koju stranu,znači da ja mogu dijete gledati,a i kasnije da dijete može gledati druge ljude. Moja sestra je tražila po dućanima i rekli su joj da se više ne proizvode takva kolica. Koja glupost!! Imam sina od 4 mjeseca i on stalno želi gledati mene,a ponekada i van,a nemožemo to ostvariti jer nemogu kolica prebaciti. Kada budete govorile o vrstama kolica navedite gdje ih mogu kupiti..

Lucija_Zg's Avatar

peg perego je davno imao model venezia, u tintilinicu u ilici; doduse nisam upoznata s najnovijim trendovima. kod tog modela se u voznji prebacuje rucka.
    od ostalih znam recimo lola kolica (turbo limach) kojima treba sjedalicu prebaciti na zeljenu stranu prije nego krenes u setnju.

Osoblje foruma Mimah's Avatar

Peg perego Pliko P3, model Swich.

A ima li nešto jeftinije? Ne treba mi košara i AS,samo kolica,da li znaš i cijenu?
    Hvala

Osoblje foruma Mimah's Avatar

Malo sam pogledala na stranici od Peg Perega. Samo kolica koja se mogu okretati su: SKATE i UNO.

Ne znam cijene, ali probaj zvati neke ducane koji prodaju djecju opremu pa pitaj. Npr. Filip Trade je valjda uvoznik, imas na toj stranici popis maloprodajnih ducana. Probaj ih nazvati da saznas okvirnu cijenu.

Vjerojatno i drugi proizvodjaci imaju kolica s takvom mogucnoscu, ali ja, eto, imam Peg Perego pa su mi prvi pali na pamet...

L&L0809's Avatar

http://www.roda.hr/forum/viewtopic.php?t=81934

stellita ih je prodavala pa pitaj jel prodala. inace, kolica PP Venezia su odlicna, i ja sam ih kupila preko burze, rabljena, mrak su. rucka se moze prebacivati. i samo jedan savjet - pogledaj kakvi su kotaci, da nisu prednji manje, straznji veci (mislim da su takvi kod novijih PP kolica), jer kad okrenes rucku, i kotaci promijene polazaj, i onda ce ti biti pravo umijece upravljati.