Vidim da nije zazivjela tema,ali moram nadopisati i izjaviti svoje odusevljenje hip seat nosiljkom.Nisam uzela i-angel ili skuplje varijante,eksperimentalno sam kupila na ebayu jednu koja mi se cinila optimalna sto se tice cijene,kvalitete i mojih potreba.I nisam pogrijesila.Moja ramena,kicma i cijela postura je spasena u zadnji cas.Moje zlato od 12 kg nosilo bi se 24 sata(da,da cak i nocu) na dan da moze,a kako nije prihvatio sling od malena,u igri su bile samo ruke.Istina,sad ga moram jednom rukom pridrzavati iza ledja ali to je nista naspram dosadasnjih nosanja i posljedica istog.Odlican se pokazao za nosanje po ducanima(jer mrzi voznju u kolicima u ducanu),a rijesio je i moj problem opcije transporta djeteta u jaslice i iz njih(jer smo relativno blizu a ne vozim).Svakako toplo preporucam roditeljima starije dojencadi koja nije prihvatila nosiljke jer,koliko vidim,ovu bi mogla obozavati.Lice mog malog ozari se kao suncan dan kad vidi da je opasem oko struka i -hooop-la,zacas je gore.Cak mi se cini da mu je udobnije nego dok sam ga nosila na podlaktici.Preporuke!