Pokazuje rezultate 1 do 23 od 23

Tema: Trudnoća u prirodnom ciklusu?

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno Trudnoća u prirodnom ciklusu?

Čitam itražim, ali baš nisam naišla - da li je netko uopće ostvario trudnoću u prirodnom (samo klomifeni ili bez ičega) postupku?

tikica_69 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Imas ovdje popis svih nasih trudnica: http://www.roda.hr/forum/viewtopic.php?t=10345&start=50

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Hvala.
    Ima jaaaako puno uspjeha označenih s - prirodno. Pretpostavljam da je to kućna radinost, a ne prirodni ivf, ili?

tikica_69 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Kucna radinost

marti_sk avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

ima i iz prirodnih postupka

marti_sk avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

evo nekoliko, nadam se da cure nece zamjeriti...

sretna35 – prirodni IVF VV
    I dora – klomifenski ICSI KBC Ri
    rikikiki + Andro-gen - 9. prirodni ICSI Vinogradska

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

evo me bez klomifena
    ciklus odmah iza neuspjelog stimuliranog

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Mislim da ima dosta cura. Prvo mi je Ginger pala na pamet ali već se javila . Cvita je imala dosta prirodnjaka, mislim da je onaj uspješan bio takav. ... Maya ZG - prirodni IVF, transfer za dva dana, uspješno, naravno. ...
    AuroraBlu, na isto ti se svodi što se samog zametka tiče, samo šanse su kod stimuliranog veće zbog većeg broja zametaka koji se vraćaju i ...kad si pod hormonima, ipak se lakše uplavlja, folikuli vrlo rijetko pobjegnu ili nikada svi, znači i u tom djelu šanse su u stimuliranom veće.
    Obzirom da i ja vrtim prirodnjake, bilo bi lijepo čitati imena cura koje su tako uspjele .

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

mislim da je mvrcelj isto iz prirodnjaka uspila

sretna35 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

marti_sk je dobro napisala samo da nadopunim ja sam ostala trudna u prirodnom ciklusu uz klomifen i to nakon 5 neuspješnih stimulacija

Bebel avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Ja znam 3 sa VV koje inače nisu na forumu.

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Cure, jako me veseli da vas ima toliko iz prirodnjaka :D Ja se tek spremam na prvi ivf (baš sam našla pravi trenutak) pa s obzirom na "blago hendikepirani" zakon, zaključila sam da je bolje lupati po prirodnjacima, nego po hormonima - naravno, ako ima reakcije bez hormona (a to tek moram saznati)

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Moja cura 14 mjeseci je rezultat iz prirodnog ciklusa.Pravilan dvostanini cni zametak i bio je uspjesan.Prije toga 6 pokusaja stimuliranih,smrzlica i femare.

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Evo ja se spremam na treći IVF u prirodnom ciklusu, vidim da imamo istu dijagnoza kod mene bila vanmaternična, odstranjen jedan jajovod drugi neprohodan mm isto ok. Nadam se trećoj sreći! Nikad nisam bila u stimuliranom postupku pa mogi ti samo reći za prirodne cikluse (kod mene bez ikakvih lijekova osim štoperice) uvijek dobivena stanica, oplođena 1 šestotanični, drugi put osmostanični ali nije uspjelo. Nadam se da će tebi uspjeti u od prve želim ti puno sreće! pošto sam se kao i ti intresirala i tražila po netu i Rodi mogu ti reći da ima dosta trudnoća koje iz IVF-a prirodnom cilklusu, ne brini samo pozitivui biti će dobitni!

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Ines, a gdje se spremaš na sljedeći prirodnjak, i gdje si ih do sada radila? Vjerojatnost začeća u prirodnom cilusu je jednak kućnoj radinosti, a znamo da za kućnu radinost treba do godine dana pokušavanja akoje sve ok. Tako da samo treba biti uporan.

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

ines31, aurora, mi smo sve sa istim dijagnozama- da li se kod prirodnog IVF-a uz klomifen može dobiti više jajnih stanica??

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

I da li doktori preferiraju ići uz klomifen ili čisto prirodni ciklus??
    Ja još ne znam što me čeka, još čekam neke nalaze pa sam nestrpljiva

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Čitajući postove ovdje izgleda da doktori ipak običavaju dati klomifen u prirodnom ciklusu. Ali što će od sada biti ne znamo.

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj AuroraBlu prvotno napisa
    Ines, a gdje se spremaš na sljedeći prirodnjak, i gdje si ih do sada radila? Vjerojatnost začeća u prirodnom cilusu je jednak kućnoj radinosti, a znamo da za kućnu radinost treba do godine dana pokušavanja akoje sve ok. Tako da samo treba biti uporan.
    U IVF polikliniku i ova dva postupka isto kod njih, zadovoljna sam sa svime, a znam kolika je uspješnost negdje 12 % sve , zato se sad sprema u tri zaredom tj. 10,11 i 12 mjesec pa valjda će jedan upalit! Financijski mi je to podnošljivo!

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj Gabi25 prvotno napisa
    I da li doktori preferiraju ići uz klomifen ili čisto prirodni ciklus??
    Ja još ne znam što me čeka, još čekam neke nalaze pa sam nestrpljiva
    Moja dr. više preferira čisto prirodni ciklus jer klomifen stanjuje endometrij, s njime se dobiva više jajnih stanica 3,4 a to ti u IVf poliklinici smatraju pod stimulirani, sad ne znam gdje ti planiraš postupak???

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Ja bih svima koji planiraju IVF u prirodnom ciklusu preporučila da probaju prvi bez lijekova tj. klomifena baš zbog te njegove nuspojave tj. smanji endometrij,a on je opet važan da se bebica može smjestiti!
    Curke želim Vam sreću sad sam tek vidjela da čekate u Vinogradskoj, gore je dr.Tomić njega svi hvale, a i prije Vinogradske je radio u IVF poliklinici tak da sam čula dosta dobrih stvari o njemu mislim da je dosta iskusan baš za prirodnjake!!!

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Baš sam htjela odgovoriti. Da, Tomić je došao iz IVF i jako su ga cure hvalile... jedino ne znam da li ćemo dočekati jer vidim da su druge bolnice već počele raditi a Vinogradska ni makac!

Superman avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Evo i mene: trudnoća iz IVF-a i to čistog prirodnjaka

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •