Citiraj žižak prvotno napisa
Ako na pozivu ne piše ništa mislim tamo gdije piše sa sobom donjeti crta je prazna, onda da ne donosim ništa......
Imali tko takvu situaciju....
Nas su pozvali telefonom, nismo dobili pisani poziv, tako da ne znam što bi pisalo na njemu.
Prvo smo obavili razgovor sa psihologinjom svako posebno, pa zajedno, nakon toga testiranje (mislim da inače najčešće bude prvo razgovor sa soc. radnicom, ali kako je bilo vrijeme godišnjih odmora, zvali su nas kako je tko imao slobodan termin). Koji dan kasnije smo imali razgovor sa socijalnom radnicom, oboje zajedno a nakon par dana nam je došla u posjet kući. Ona nam je prilikom razgovora dala popis dokumenata koje smo trebali pribaviti da bi obrada bila gotova, s time da većina dokumenata nisu morali biti originali u ovoj fazi, niti je bila bitna njihova starost. Rekla je da ćemo nove morati vaditi kad će posvojenje biti pred realizacijom. Neke od dokumenata nismo imali (potvrde da nam nije oduzeta roditeljska skrb, potvrde o nekažnjavanju i potvrde liječnika da ne bolujemo od duševnih i zaraznih bolesti) tako da smo jedino njih tijekom tog razdoblja podigli posve nove.

Ništa ne brini, sve će ti reći ekipa koja će ti raditi obradu. I sretno, još jednom!