I mi se nosimo vec 6 i po mj, kad god moja N to zeli. Nije mi tesko, iako ona ima vec preko 8 kg, uzivam u tome a kucne poslove ostavljam za navece kad ona zaspi...i svi se cude kako imamo mirnu bebu, koja nikad ne place 8)
I mi se nosimo vec 6 i po mj, kad god moja N to zeli. Nije mi tesko, iako ona ima vec preko 8 kg, uzivam u tome a kucne poslove ostavljam za navece kad ona zaspi...i svi se cude kako imamo mirnu bebu, koja nikad ne place 8)
upravo to! šta kad plače i na rukama?znam da nije gladna,žedna,presvučena je nego čista obijest bude u pitanju.Baš napravi ljutu njuškicu i zahtijeva nosanje.Stvarno obožavam svoje dijete i nosam ju i vani i po doma ,al ponekad mama mora kuhat,jest,a čovjek ne bi povjerovao, mora i na wc!TIGRICA prvotno napisa
![]()
![]()
I mi se puno nosimo , pogotovo pred spavanje jer drugačije ne želi zaspati.Također je mali bucko od preko 7kg , a ja metar i čevapKad počne cendrati i na rukama , a znam da je sit , to je znak da mu se spava.Slučajno sam to skužila jer mi nije bilo logično da je pospan vrlo brzo nakon buđenja.Uvod u to uspavljivanje je vrlo glasan,protestira , ali ne zadugo
![]()
Ja na svu sreću stigne sve obaviti jer ga smjestim na krevet gdje ga oboružam sa svih strana igračkama pa si on priča sa njima![]()
ja sam stalno nosala i uspavljivala na rukama dok sa njenih 8mj nisam uklještila vratnu kralježnicu i nisam mogla pomaknut glavu tjedan dana.tada je to završilo,naučila sam ju samu da zaspe(knjiga "kako uspavati bebu bez plakanja") i šetali smo u kolicima,po kući maksimalno smanjili. sad čekam drugo,kam da metnem ovo prvo ako će drugo stalno htjet bit na meni,pa ne budem se starije odrekla zato?uglavnom,najbolja odluka leži najčešće u sredini,dakle svega pomalo,malo nosanja,malo samostalnosti.
slažem se da neka djeca traže više ruku,a neka manje,ali dosta toga ovisi i o nama,o tome na što ćemo ih naviknuti.nekima samima bude dosta ali neki ne odustaju...
Mi smo isto naučeni na ruke, i ne zna se tko više uživa, ja ili on!
Iako ima 8,5 kg i voli gledati prema van (što je meni teži položaj) i ne miruje dok ga se nosi nego svoje oduševljenje izražava mlataranjem nogicama. Jedino je miran u slingu, u njemu blažen zaspe.
Ali uživamo!
Vidjet ćemo kako ćemo s drugom bebom, al nadam se da on/ona neće doći dok G. ne bude dosta samostalan pa i njoj/njemu možemo pružiti istu uživanciju!