molim vas,kako obući dvomjesečnu bebu,isto kao i odrasle s obzirom na vrijeme ili ih obući više,kad prestju oni biti termolabilni il kako se to kaž
e?
molim vas,kako obući dvomjesečnu bebu,isto kao i odrasle s obzirom na vrijeme ili ih obući više,kad prestju oni biti termolabilni il kako se to kaž
e?
A nasla si!! Ni sebe neznam kako obuci po ovom ludom vremenu, ujutro i vecer hladni, priko dana pakleno vruce, ali ako si duze u ladu opet ledeno.![]()
Inace sam oblacila dicu ka i sebe , ali sam uvik u pricuvi imala dekicu i kakvu jaketicu.
evo sad san joj za spavanje obukla body kratki rukav i gori tuticu dugi rukav,..jel to puno?
Ovisi da li je pokrivas![]()
Mi spavamo u pidamici kratkih rukava, ali dugih nogavica , pokriveni samo lancunom. Ponekad pred zoru je pokrijem i prekrivacem ( osobna procjena jer ovo vrime stavrno je ludo ).![]()
Ovisi i u kojem si dijelu Hr. Mi smo na brdu u okolici Zg i preko noći smo već u flanel pidžami+ dekica, ali prozor nam je otvoren na obrlihtu.
Preko dana je već u dužim rukavima ili slojevito pa ovisno gdje smo skidam dio po dio ili dodajem . Uglavnom uvijek pipam rukice, nos i uši.
a pred jutro je pokrijem pokrivačem,...laganim stvarno,..ma čekaj ispod piđamice kratki rukav duge stopalice nemađ ništza ili bodić nekkav ipak ima
zadar
Nema jer se znoji i smrdi onda ka tvor.
Nije, ok je kad je ne pokrivas.body kratki rukav i gori tuticu dugi rukav,..jel to puno?
a luda san više od toga,mislin da joj je vruće,neznan ni sama zašto meni bi bilo pa možda zato....
¸a onda opet ima dva miseca pa neznan ni sama,...
khmkhm tri miseca
Ajde jos jednom procitaj prvi post![]()
Bit ce dobro, ne brini , nije strasno , a brzo ce zaladit (nadam se).![]()